Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hassas noktamız ÇİKOLATA
Ay kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydim
Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor

Ay kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydim
Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor
Sağlıklı olanlarida var ama gramaji çok düşük çok pahalı
Nutelladanda pahalı bende uzaktan bakıyorum birgün parama kıyıp alacağım

Bende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyor

Ben spora gidiyorum kızlar siz oturun yorulmayın lütfen
Bebe bırakırsa bende gidicem

Bende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyor

Bebe bırakırsa bende gidicem
Evet pankekle nutella super arada kahvaltida cocuklara yapiyorum yumurta zor yediriyorum arada degisiklik iyi oluyor pankekin icine yulaf kepekli unda katıyorum yumurtada icinde zaten besleyici oluyo

Evet pankekle nutella super arada kahvaltida cocuklara yapiyorum yumurta zor yediriyorum arada degisiklik iyi oluyor pankekin icine yulaf kepekli unda katıyorum yumurtada icinde zaten besleyici oluyo
Evet bizim arada yaptığımız küçük kızımın bayila bayıla yedigi
Ben bebeyi uyuttum
Maşallah sana
Yolumuz uzun
Biliyorum
Ümidimiz tam
Hep ümit tam ümit

50 tatlım
Ben motive ediciyim arkadaşa
Yol arkadaşı
Ben yol alırsam ölürüm
Verirsemde ölürüm
Sabit kalmam lazım
50 mi
Kiz kilon cok iyi valla şaşırdım sen bizi bol bol motive et

50 mi
Kiz kilon cok iyi valla şaşırdım sen bizi bol bol motive et
Ya aslında iyi değil
Nasil anlatsam
Sağlıksız besleniyorum.
Bu hiç iyi birşey değil dengeyi sağlayabiliyorum.
Fakat benim sorunum hem Sağlıklı hen Sağlıksız beslenip dengeyi kuramamak. Yoksa kiloda denge sorunu yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…