- 25 Ocak 2022
- 9.481
- 32.658
- 468
- Konu Sahibi Elif_Eylul
-
- #3.201
Bakma uslu durduguna bitter gibi tadı vardır kızınca
Ay kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydimHassas noktamız ÇİKOLATA
Aynen canım alınca bir kaşık bile yiyemeden bitiyor bizde
Sağlıklı olanlarida var ama gramaji çok düşük çok pahalıAy kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydim
Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor
Bende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyorAy kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydim
Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor
Bebe bırakırsa bende gidicem
Ben spora gidiyorum kızlar siz oturun yorulmayın lütfen
Nickini degissin cok sakincali
Ben onun sinir sisteminide sindiririmBakma uslu durduguna bitter gibi tadı vardır kızınca
Sana bol şans tatlımBen onun sinir sisteminide sindiririm
Evet pankekle nutella super arada kahvaltida cocuklara yapiyorum yumurta zor yediriyorum arada degisiklik iyi oluyor pankekin icine yulaf kepekli unda katıyorum yumurtada icinde zaten besleyici oluyoBende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyor
Ben bebeyi uyuttumBende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyor
Evet bizim arada yaptığımız küçük kızımın bayila bayıla yedigiEvet pankekle nutella super arada kahvaltida cocuklara yapiyorum yumurta zor yediriyorum arada degisiklik iyi oluyor pankekin icine yulaf kepekli unda katıyorum yumurtada icinde zaten besleyici oluyo
Maşallah sanaBen bebeyi uyuttum
Hep ümit tam ümitYolumuz uzun
Biliyorum
Ümidimiz tam
Kac kilosun canim yolumuz uzun diyorsun ya 100 kilo gibi konuşmuşsunYolumuz uzun
Biliyorum
Ümidimiz tam
50 tatlımKac kilosun canim yolumuz uzun diyorsun ya 100 kilo gibi konuşmuşsun
50 mi50 tatlım
Ben motive ediciyim arkadaşa
Yol arkadaşı
Ben yol alırsam ölürüm
Verirsemde ölürüm
Sabit kalmam lazım
Onun kilosu yokmuş kız takılıyor aramız da öyleKac kilosun canim yolumuz uzun diyorsun ya 100 kilo gibi konuşmuşsun
O bize sağlıkli tarifler atacak bak ıspanaklı krep paylaştı bugün.50 mi
Kiz kilon cok iyi valla şaşırdım sen bizi bol bol motive et
Ya aslında iyi değil50 mi
Kiz kilon cok iyi valla şaşırdım sen bizi bol bol motive et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?