• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hassas noktamız ÇİKOLATA😍
Ay kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydim 😅
Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor 🙈

Ay kilo almasam yemek niyetine cikolata yerim hamilelikte herseyden tiksindim bir cikolatadan tiksinmediydim 😅
Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor :KK70:
Sağlıklı olanlarida var ama gramaji çok düşük çok pahalı
Nutelladanda pahalı bende uzaktan bakıyorum birgün parama kıyıp alacağım 🤣🙃😑

Benim cocuklarda cok seviyor ama saglilik yemeye yonlendirmeye calisiyorum ama icimi gel sen sor 🙈
Bende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyor😍
:spor::spor::spor:
Ben spora gidiyorum kızlar siz oturun yorulmayın lütfen 😉
Bebe bırakırsa bende gidicem 🙊

Bende arada tost arada sandviç arada çikolatalı ekmek yapıyorum ma daha çok pankekle güzel gidiyor😍

Bebe bırakırsa bende gidicem 🙊
Evet pankekle nutella super arada kahvaltida cocuklara yapiyorum yumurta zor yediriyorum arada degisiklik iyi oluyor pankekin icine yulaf kepekli unda katıyorum yumurtada icinde zaten besleyici oluyo 🤗

Evet pankekle nutella super arada kahvaltida cocuklara yapiyorum yumurta zor yediriyorum arada degisiklik iyi oluyor pankekin icine yulaf kepekli unda katıyorum yumurtada icinde zaten besleyici oluyo 🤗
Evet bizim arada yaptığımız küçük kızımın bayila bayıla yedigi😂
Ben bebeyi uyuttum 😁
Maşallah sana 😂
Yolumuz uzun
Biliyorum
Ümidimiz tam
🤣😍
Hep ümit tam ümit 👏👏👏😂

50 tatlım
Ben motive ediciyim arkadaşa
Yol arkadaşı
Ben yol alırsam ölürüm
Verirsemde ölürüm 🤣
Sabit kalmam lazım
50 mi 😳
Kiz kilon cok iyi valla şaşırdım sen bizi bol bol motive et :D

50 mi 😳
Kiz kilon cok iyi valla şaşırdım sen bizi bol bol motive et :KK70:
Ya aslında iyi değil
Nasil anlatsam
Sağlıksız besleniyorum.
Bu hiç iyi birşey değil dengeyi sağlayabiliyorum.
Fakat benim sorunum hem Sağlıklı hen Sağlıksız beslenip dengeyi kuramamak. Yoksa kiloda denge sorunu yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back