- 21 Aralık 2016
- 8.899
- 40.952
- 548
- Konu Sahibi Elif_Eylul
- #2.521
Igneden iplige donecen bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Igneden iplige donecen bak
Hoşgeldin canımHoşbuldum canım tamam sabah tartilirim.
Ben gebelik sonrası veremedigim kiloları vermek istiyorum.pcos var bende o yüzden çok zor veriyorum maalesef
Canim sec biriniIgneden iplige donecen bak
Hosgeldin canim devam ediceksen yarin tarti bildirimi yaparmisinHoşbuldum canım tamam sabah tartilirim.
Ben gebelik sonrası veremedigim kiloları vermek istiyorum.pcos var bende o yüzden çok zor veriyorum maalesef
Yazmistim ama bakayim bidaha .Canim sec birini
Aman 2014 ten bu yana burdayim artik son kez korumaya gecerimIgneden iplige donecen bak
E Elif_Eylul bu arkadaş biryerden tanıdık mi
Evet kuzum yarın ilk iş tartıyı paylaşırım tabi.yarişa ben de katılabilir miyim acabaHosgeldin canim devam ediceksen yarin tarti bildirimi yaparmisin
Tabiki canim listeyi suraya atayim sec birini 2li kapisalimEvet kuzum yarın ilk iş tartıyı paylaşırım tabi.yarişa ben de katılabilir miyim acaba
Tmm canYazdim
Özürluk bir durum yok tanıdık misin diye sordum ben lütfen yanlış anlaşılma olmasınYa tez canlıyım.
Özür dilerim incittiysem.
Yorumlamam bir daha
Süper bizimde ihtiyacımız var böyle birineBugun tanıtti kendini aslinda kilo problemi yok
Saglikli beslenme ve spor yapiyor bizede destek olucak menuleri kacamaklari takip edicek
Kusura bakma ben görmedim birden de görünce tanıdık sandım hosgeldin aramıza tekrar tanıtırsan sevinirim ben eski yorumları okuyamıyorum internet yüzünden anca yeni yorumlara cevap verebiliyorum onda bile dk lar geçiyorÜstlerde kendimi tanıttim aslında çok geride olduğu için görmemiş olabilirsin.
Kilonuz kac acaba ? Bu hafta biz kapisalim mi ? Hosgeldiniz bu arada ?Evet kuzum yarın ilk iş tartıyı paylaşırım tabi.yarişa ben de katılabilir miyim acaba
Afiyet olsun bacımsu15 Şubat menü,
Sabak 5 çatal sucuklu yumurta, 2 çatal lorlu biber, 4 zeytin,bir parça peynir iki dilim ekmek bir bardak çay.
Ara sütlü kahve.
Öğlen kıymalı patlıcan yemeği tarhana çorbası salata.
Akşam 7 kaşık et döner salata bir parça lavaş bir bardak ayran.
Su 2 litre E Elif_Eylul
Anom beni seçtin he hadi yiyelim diğer kızları çıtır çıtırTamam canım bağırma hemen @Li_zigi seciyorum
Geçmiş olsun canım insaAllah bizimle sağlıklı bir şekilde kilo verebilirsinHoşbuldum canım tamam sabah tartilirim.
okurken böyle oldumUlan neden boyle oluyor