- 1 Kasım 2017
- 12.128
- 58.892
- 598
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Aslinda uygulaması var ama niye kaydetmiyor anlamadımHafızaya kayıt etmiyor mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda uygulaması var ama niye kaydetmiyor anlamadımHafızaya kayıt etmiyor mu
Etmem etmem aşkımsu daha dikkatli kullarım laflarımıAblişsu ❤ hahaha bida bana laf etme yersem et gidip doktora dik ağzımızı diyelim sağol kuzum ❤ ben almam insaAllah sen de alma
Olursun da atlatırsın inşallah en ufak hasarlaİnşallah canım regli olmazsam tutarım inşallah olurum bide onun sıkıntısını çekemem dündü günüm ama ses yok
Uygulama neAslinda uygulaması var ama niye kaydetmiyor anlamadım
Cips yok cıssss yoğurt kaşıklayacağım yarın akşamTamam görüntülu konuşalım cipsler falan hazır olsun izleriz birlikte (maç falan hiç sevmem)
Ben bilmem artıkinEtmem etmem aşkımsu daha dikkatli kullarım laflarımı
Sağlık uygulaması varya canim huawei ninUygulama ne
Benimde o canım bugunki adımlarının üstüne tıkla geriye gitSağlık uygulaması varya canim huawei nin
İnşallah canısimOlursun da atlatırsın inşallah en ufak hasarla
Üstüme iyilik sağlık uslu uslu oturunca da adım çıkıyor yav arkamı dönemiyorum 1 dk
Çok zevksizsin bacımsuCips yok cıssss yoğurt kaşıklayacağım yarın akşam
Ben bilirim de işteBen bilmem artıkin
Demi pozitif insanım ne yapacağım bilinmez kiymetimi bilmiyorlar işte
Aaaa buldumBenimde o canım bugunki adımlarının üstüne tıkla geriye git
SapsikAaaa buldum
Benden bir tane daha varmışBen burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktı şuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorumsundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire bu akşam öyle olmayacak söz
Aklini peynir ekmekle yemişSapsik
Bence herşeyden iki kaşık tabağına ekle salata yapıyorsan salatayı bir kase yiyebilirsin pilavll ve makarna 3 kaşığı geçmesin yemek kaşığı ile ölçüm yap.Ben burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktı şuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorumsundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire bu akşam öyle olmayacak söz