• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yeee, dengele, zayıflaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktı 😂şuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorum😂😂sundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire 🙈🙈bu akşam öyle olmayacak söz 😁😁

Ben burdayım burdayimda akşama ne yiyecuk ne kadar yiyecuk stres yapıyorum karnım açıktı 😂şuan kendimi çok motive hissediyorum ama akşam ezanı okununca bana bı haller oluyo resmen dönüşüyorum😂😂sundanda birazcık bundan da birazcık yarın başlarım bugün artık geçti vesaire vesaire 🙈🙈bu akşam öyle olmayacak söz 😁😁
Benden bir tane daha varmış 😂😂😂

M MissHayaLet aşkımsu işte burada puani ne yapacağım 😅
Screenshot_20220212-145835_Health.jpg

Bence herşeyden iki kaşık tabağına ekle salata yapıyorsan salatayı bir kase yiyebilirsin pilavll ve makarna 3 kaşığı geçmesin yemek kaşığı ile ölçüm yap.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back