- 17 Ocak 2020
- 114.967
- 556.994
- 828
- Konu Sahibi Elif_Eylul
Yurüyüş iyi gelicektir kalori bakimindan eritirsinŞimdi bebeleri hazirliycam sonra dışarı çıkarız ailece. Bu güzel hava kaçmaz yürüyüş yaparız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yurüyüş iyi gelicektir kalori bakimindan eritirsinŞimdi bebeleri hazirliycam sonra dışarı çıkarız ailece. Bu güzel hava kaçmaz yürüyüş yaparız
Bu yazdan umutluyum ya. Günde iki kere çocuklarla yürüyüşe çıkarım. Tek çocukla 3 kez bile çıkardım inşallah simdi 2 yapabilirim büyüdüde ufagim. 1.5 yaşında büyük 5 yasindaYurüyüş iyi gelicektir kalori bakimindan eritirsin
Hadi insaAllah bir umutla girdik bu yolaBu yazdan umutluyum ya. Günde iki kere çocuklarla yürüyüşe çıkarım. Tek çocukla 3 kez bile çıkardım inşallah simdi 2 yapabilirim büyüdüde ufagim. 1.5 yaşında büyük 5 yasinda
Yarın pazar ve ben de masada ne varsa 1 er lokma yiyecegim yani diyette böyle kısmadan ve ölçüyü kaçırmadan yersek problem olmaz canımKahvaltidaydik sonrada kızı uyutup bende yanında uyumuşum. Kahvaltıda kendimi tutamadim tabiki haftasonu kahvaltısından nasıl kisicaz ya h içi eşim yokken sade kahvalti hazırlıyorum ama hsonu öyle olmuyor
Ben de akşam anneme gideceğim❤ güzel keyifli gezmeler canımŞimdi bebeleri hazirliycam sonra dışarı çıkarız ailece. Bu güzel hava kaçmaz yürüyüş yaparız
Bende güzel bir masadayim şuandaBen de akşam anneme gideceğim❤ güzel keyifli gezmeler canım
Abla sen zaten pazartesi başlayacaksın ye gitsinBende güzel bir masadayim şuanda
Abla sen zaten pazartesi başlayacaksın ye gitsin
Abla sadece tadımlık ye bu @Li_zigi ye uyma senBende güzel bir masadayim şuanda
Ahahaha öyle ya
Geçmişten çıktı geleceğe dönemiyorC Chikolata_gozlum kayboldun kuzu
Abla sadece tadımlık ye bu @Li_zigi ye uyma sen
Sus kız sen yedin de ne olduAhahaha öyle ya
Gelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek kiGeçmişten çıktı geleceğe dönemiyor
61,3 ten 68,3 oldu çokta şeyyapmayın yaSus kız sen yedin de ne oldu
Napsin kız anca kendine geldiyse demek ki bende geçen haftalar da öyleydim hastalık fena vuruyor. O kendine gelsin bak nasıl giriş yapacak görGelemiyor ki bi türlü hiç bu gün de göremedim hep geçmişte nostalji seviyorsa demek ki
Biz yapmıyoruz da tartı fena yapıyor sonra61,3 ten 68,3 oldu çokta şeyyapmayın ya