Yedin beni prolaktin:(

Ateacherlady

🎀
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2015
1.762
5.863
158
Selam kızlar ben bundan önce 3 kez prolaktin tedavisi gördüm ilkinde 150 ikincide 278 üçüncü de 346 idi değerlerim. Bugün yıllar sonra test yaptırdım 652 çıktı artık bebiş umudum yok bu kadar yüksekken olması zaten imkansiz yarın hipofiz mr ı çekinicem aranızda değerleri bu kadar yüksek olup hamile kalan var mı düşürmek için ilaç dışında ne yapabilirim lütfen yardım

Testere disli aslan pencesi kuru hormonlari dengeliyormus bi dene istersen.benim prolaktinde yuksek 40.43 cikti degerim.bu ay dostineks kullandim.ins dusmustur adet olmayi bekliyorum olursan hormon tahliki yaptircm

Testere disli aslan pencesi kuru hormonlari dengeliyormus bi dene istersen.benim prolaktinde yuksek 40.43 cikti degerim.bu ay dostineks kullandim.ins dusmustur adet olmayi bekliyorum olursan hormon tahliki yaptircm
Benim 40 çıksa göbek atıcam Can'ım ya doktor adenomdan şüpheleniyor mr sonucu bekliyorum hala :(

Hayıt tohumu veya suyuda iyi geliyor muş galiba dene istersen zararı olmaz

Testere dişli aslanpençesi mutlaka pes etmeden 3 ay falan günde iki kere için bence inş şifa buluesunuz

Benim 40 çıksa göbek atıcam Can'ım ya doktor adenomdan şüpheleniyor mr sonucu bekliyorum hala :KK43:
Ins mr sonucun temiz cikar canim.doktir cok fazka yuksek degil kolayca duser dedi ama ben korkuyirum yinede.ins dusmustur.ilaci birakinca tekrar yukseliyomus.ne acayip bi hormonmus bu ya :(

Ins mr sonucun temiz cikar canim.doktir cok fazka yuksek degil kolayca duser dedi ama ben korkuyirum yinede.ins dusmustur.ilaci birakinca tekrar yukseliyomus.ne acayip bi hormonmus bu ya :KK43:
Dedim ya Can'ım dördüncü tedavi olacak artık benim daha 100 ün altına düşemedim ne yazıkki tüm hayatı etkiliyo göğüs ağrıları kuruluk bebişi zorlaştırması:(

Dedim ya Can'ım dördüncü tedavi olacak artık benim daha 100 ün altına düşemedim ne yazıkki tüm hayatı etkiliyo göğüs ağrıları kuruluk bebişi zorlaştırması:KK43:
Benim gogusumde kist olustu yaklasik 1 ay once benkide prolaktinden bole oldu diye dusunuyirim ama ne kadar digru bilemiyorum.adetlerim duzenlislesti gebelik zorlasti hersey oldu iste

Agnucaston kullaniyorum hayit otu hapiymis.hormonlari duzenlemeye yardimci oluyomus ins bi faydasini gorurum.

Arkadaşların dedigi gibi testere disli aslan pencesi mucizevi bi bitki prolaktine bire bir ben ilaçlarla dusuremedigim prolaktini sadece 1ay cayini icerek 16ya düşürdüm çok şükür

Selam kızlar ben bundan önce 3 kez prolaktin tedavisi gördüm ilkinde 150 ikincide 278 üçüncü de 346 idi değerlerim. Bugün yıllar sonra test yaptırdım 652 çıktı artık bebiş umudum yok bu kadar yüksekken olması zaten imkansiz yarın hipofiz mr ı çekinicem aranızda değerleri bu kadar yüksek olup hamile kalan var mı düşürmek için ilaç dışında ne yapabilirim lütfen yardım
Canım testere dişli aslan pençesi çayı yaparak ve düzenli içerek devamlı düşebilir diye düşünüyorum yükselten şeyler varmış gogüslerin fazla uyarılması soda incir kuru veya yaş dereotu beyaz taze üzüm Siyah kuru üzüm Bunlar yükselten şeylermiş benimle yüksek çıktı ama benimkisi 55 falan idi ilaç kullanımı bunları da hayatımdan çıkardım düştü prolaktinim altıya sonra tekrar yükseldiğini filan öğrendim tekrar testi yaptırdım yükseldi mi acaba diye bu sefer ilaç kullanmadığım halde beşe düşmüştü Doktor da çok iyi filan dedi İnşallah hayırlısıyla düşürebilirsin canım çok geçmiş olsun bu arada mr da cekilmistim

Arkadaşların dedigi gibi testere disli aslan pencesi mucizevi bi bitki prolaktine bire bir ben ilaçlarla dusuremedigim prolaktini sadece 1ay cayini icerek 16ya düşürdüm çok şükür
tam olarak kürü nasıl uyguladınız?ne zaman başladınız?

tam olarak kürü nasıl uyguladınız?ne zaman başladınız?
1 tatlı kaşığı kuru testere dişli aslan pençesi, 1 bardak kaynayan klorsuz suyun içine atılır. Kısık ateşin üzerinde yaklaşık 10 dakika kaynatılır. Daha sonra suyun içindeki bitki süzülerek, ılınmaya bırakılır. Bu kür 1 ay süreyle her gün 1 su bardağı içilmelidir. Bir ay küre devam edildikten sonra, bir hafta kürün kullanımına ara verilmelidir. Daha sonra 1 ay daha kür uygulanarak tedavi tamamlanır.
Ben bu tarifi uyguladim şifa olsun ins

1 tatlı kaşığı kuru testere dişli aslan pençesi, 1 bardak kaynayan klorsuz suyun içine atılır. Kısık ateşin üzerinde yaklaşık 10 dakika kaynatılır. Daha sonra suyun içindeki bitki süzülerek, ılınmaya bırakılır. Bu kür 1 ay süreyle her gün 1 su bardağı içilmelidir. Bir ay küre devam edildikten sonra, bir hafta kürün kullanımına ara verilmelidir. Daha sonra 1 ay daha kür uygulanarak tedavi tamamlanır.
Ben bu tarifi uyguladim şifa olsun ins
çok teşekkürler... bazı yerlerde günde 2 defa yazıyor ve içtikten sonra kesinlikle bir şey yiyip içmeyin yazıyor.siz günde 1 defa içerek sonuç aldınız mı? bir de adet olunca başladık diyelim yumurtlamadan sonra içmeye devam etmek yumurtanın tutunmasına bir etkide bulunuyor mu?

çok teşekkürler... bazı yerlerde günde 2 defa yazıyor ve içtikten sonra kesinlikle bir şey yiyip içmeyin yazıyor.siz günde 1 defa içerek sonuç aldınız mı? bir de adet olunca başladık diyelim yumurtlamadan sonra içmeye devam etmek yumurtanın tutunmasına bir etkide bulunuyor mu?
Ben 1kere yaptim ibrahim saracoglunun tarifiyle tutunmaya bi etkisi olur mu bilmiyorum ama bütün hormonlari dengeliyor

selam prolaktin madurları:) benim adetimin ikinci günü hormon testimde prolatin degerim 83 3. gününde 50 cıktı ilacli mr cekindim 7mm capında hipofiz adenomum cıktı ve endokrin e gittim hic biseyin yok tahliler yanlıştır dendi ama güvenmedim fakülteye gittim tam sonuçlarımı sehir dısında fakülteye göstermek için netten bakarken beta hcg yüksek cıktı ınanamadım kan tahlili verdim ve gebeyim hemen kadın doğuma gittim rahmin içinde kese çok güzel tutunmuş dedi 10gün sonra kalp atışlarını duymaya gidecem rabbım sizlerede nasip etsin dua edin meleğimin kalp atışlarını duyayım.

Back