Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
hemde neler cektım en sevdıgım yemeklerı bıle yıyemedım 2. aydan ıtıbaren sureklı yedıgımı cıkardım bır ara cay bıle ıcemıodum her kokuda mıgdem bulanıodu ama sımdı 1 .5 aylık oğlum var :) erken doğum yptım 23 gun ama sağ salım o da bende allaha sukurler normal yanı
gercktn cnm vlla bnm dogm ypna kdr oyleydı ama dogmdn snra bseyn klmıo
allahım birtek benim bunları yaşadıklarımı zannediyodum.nasıl atlattığını paylaşırsak daha iyi olur.yani benim açımdan.3 haftam kaldı doğumdan sonra bunların biteceği beni biraz olssun rahatlatıyo.bide normal doğum korkum olmasaydı
gercktn cnm vlla bnm dogm ypna kdr oyleydı ama dogmdn snra bseyn klmıo
allahım birtek benim bunları yaşadıklarımı zannediyodum.nasıl atlattığını paylaşırsak daha iyi olur.yani benim açımdan.3 haftam kaldı doğumdan sonra bunların biteceği beni biraz olssun rahatlatıyo.bide normal doğum korkum olmasaydı
benımde normal dogum ben cok rahat yaptm acı hıssetmedım de ıste bıras dıkıslerım gecerken agrım oldu yenı yenı duzelıo zaten face ten konusalım ad soyad yaz bana