Anladım teşekkür ederim cevabınız içinBen yazz kullanıyorum dr önerdi ona başladım. Dr ne önerirse onu kullan, sigara içmediğin sürece kan pıhtılaşmasından korkma. İlk birkaç ay tüm oksler ara kanama yapabilir. Üç ay içinde yan etkileri kaybolur vücuda uyum sağlar. Bende yan etki yapmadı hiç ama bazısına çok dokunuyor, bir iki kutu kullanınca fark edersin ztn.
Teşekkür ederim ama konu bu değil.. ben ilaçla ilgili soru soruyorum.ilişkiyle ilgili bi konu açarsam söylediklerinizi dikkate alırım.Ayrıca uslüp için cidden teşekkür edrim tabiki sizin yorumunuz ama bu konuda değiliz şuanilk okuduğumda hayret etmiştim tekrar konu açtığınızı görünce yazmak istedim. yargılamıyorum beni ilgilendirmez sizin hayatınız ama kuş açısından bakıyorum evli değilsiniz cinsel beraberlik yaşayacaksınız ve beyfendi condom kullanmak istemiyor siz bunun derdine düşüyorsunuz ? beyfendinin alacağı zevk azalmıyacak bak bak. neyse onu geçtim bu kişinin geçmişi nasıl ki ? farklı kadınlarla birliktelik yaşamışsa hpv ve diğer hastalıklardan bulaştırabilir buna da dikkat edin. sağlığınıza dikkat ettiğiniz belli bu daha önemli konu
Evet koronada yapıyomuş ama Yazz yapıyor mu? Bu konuda bi bilginiz var mı? Yoksa sadece yorum olsun diye mi yazdınız zira konu başlığı neler kan pıhtılaşması yapıyor değil.)Kan pıhtılaşmasi diyince aklıma geldi,Corona kan pıhtılaşmasi yapıyormuş, bu süreçte coronaya yakalanmayın derim
Yazz yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa ikisi birlikte kötü olur onu demek istedim,Evet koronada yapıyomuş ama Yazz yapıyor mu? Bu konuda bi bilginiz var mı? Yoksa sadece yorum olsun diye mi yazdınız zira konu başlığı neler kan pıhtılaşması yapıyor değil.)
Anladım teşekkür ederimYazz yapıyor mu bilmiyorum ama yapıyorsa ikisi birlikte kötü olur onu demek istedim,
Bu arada doğum kontrol hapı isteksizlik ve kurulukta yapıyormuş, kullananlar daha iyi bilir tabi ama ben öyle duymuştum,Anladım teşekkür ederim
Bende duymuştum onuBu arada doğum kontrol hapı isteksizlik ve kurulukta yapıyormuş, kullananlar daha iyi bilir tabi ama ben öyle duymuştum,
Kuzenim doktor en as yan etkisi olan yazz onu kullan demişti onun önerisiyle yazz kullanıyordum ama gerçekten isteksizlik yapıyor. Geçtiğimiz 3 ay ailemin yanımda olmam gerektiği için eşimle ayrı kaldık bu sürede boşuna hormon ilacı almayayım diye düşünerekten ilacı kullanmayı bıraktım. Ve şimdi eve acayip Sex düşlünü olmuş bir halde geldim. Daha önce adam yanıma gelince arkamı dönüyordum şu an o yoruluyor :)Bende duymuştum onuama mecbur kullanm grekiyor daha önce yasmin kullanmıstım düzensizlik için işe yaramadı simdi hem düzensizim hemde korunmam grekiyor
Hadi yaKuzenim doktor en as yan etkisi olan yazz onu kullan demişti onun önerisiyle yazz kullanıyordum ama gerçekten isteksizlik yapıyor. Geçtiğimiz 3 ay ailemin yanımda olmam gerektiği için eşimle ayrı kaldık bu sürede boşuna hormon ilacı almayayım diye düşünerekten ilacı kullanmayı bıraktım. Ve şimdi eve acayip Sex düşlünü olmuş bir halde geldim. Daha önce adam yanıma gelince arkamı dönüyordum şu an o yoruluyor :)
Bunu sorun etmeyeceksen kullan bence.
Yaa geçer inş canım kuruluk için başka çözümler yok mu acabaDoğum kontrol haplarının nerdeyse hepsinde aynı uyarı yazar. Belki yazzz daki kadae ayrntılı bir prospektüsü yoktur. Yazzz 'ı 2 farklı dönem kullandım. İlkinde pko vardı ve uzun müddet adet göremedim. O dönemde çok rahatlattı beni. Hatta yüzümdeki dönemsel çıkan sivilce sorunu azalmıştı. Göğüslerim 2 3 cm büyümüştü ve daha dolgun duruyodu. Ağrılı geçen adet dönemlerim artık daha rahat geçiyordu. Yaklaşık 1 sene kullandım. Hiçbir olumsuz etki görmedim. Sigara da kullanmıyorum. Ek hastalık da yok. Neyse efendim zaman geçti ben evlendim. Hemen bebek istedğim için hapı bıraktım. Cilt sorunum nüksetmedi. Hamileliğimi sezeryanla doğum yaparak tamamladım. Emzirme döneminde doğum kontrol hapları önerilmiyor. 3 kez 3 aylık iğne vuruldum. 9. Ayda bebek emmeyi bırakınca Yazza başladım. Ama bu kez öyle olumlu etkileri olmadı. Olumsuz kısmı hangisinden kaynaklı bilemiyorum. İğneden mi haptan mı: kuruluk başladı. İlişkide zorlanıyorum. Yazzı da 5 aydır kullanıyorum. Şimdi spirale geçmeyi düşünüyorum.
Kayganlaştırıcı ile durumum düzelene kadar idare etmeye çalışıyorum. Sezeryan sonrası benzer şikayetleri de çok okudum. Marka veremiyoruz sanırım ama kayganlaştırıcının bile kalitesinin önemli olduğunu gördüm bu dönemde. O çok bilinen prezervatif markasının kayganlaştırıcısı çok iyi. Diğer markalarınkinden hiç memnun kalmadım. Bu da birinin işine yarar diye yazıyorum :)Yaa geçer inş canım kuruluk için başka çözümler yok mu acaba
Kişiye göre değişir,yan etkilerine bak.Yazz ilaç tansiyon düşüklüğü yapıyor mu arkadaşlar?????