- 9 Eylül 2009
- 697
- 94
- 323
- Konu Sahibi bahargunesi
-
bende ilk 2 gün bulantı yapmıştı evlenmeden 1 ay önce başlamıştım.yarım saat 1 saatle bişey olmaz. benim asıl sorunum evlendikten sonra ortaya çıktı. ilk 2 ay cinsel hayatım rezil oldu her ilişkide dayanılmaz acı çektim ilaçlar kullandım tahliller yaptırdım geçmedi. en son yazzın sebep olduğu ortaya çıktı ve bıraktım.şu an çok rahatım bi daha da asla kullanmam.
benim dr ilk zamanlarda çoğu kadın lekelenmeden şikayetçi demişti. normal olduğunu söylemişti.doktor tavsiyesi üzerine 18 gündür yazz 24+4 ü kullanıyorum ancak lekelenme oluyor neredeyse kullandığım 18 gün boyunca her gün oldu normal midir sizce?
benim dr ilk zamanlarda çoğu kadın lekelenmeden şikayetçi demişti. normal olduğunu söylemişti.
kızlar dr'mun tavsiyesi üzerine Yazz 24+4 kullanıyorum 2. paketim bitmek üzere, memnun musunuz? yan etkileri oldu mu sizde? ben ilk kullanmaya başladığımda acayip baş ağrısı yaptı ama şuan yok? Bir de hiç ara vermeden kullanılınca vücuda alınan hormon diğeriyle aynı mı acaba? dr'um daha az hormon alırsın dedi ama bilemiyorum. bir de başka bir soru d.k hapını illa tam saatinde mi almalı yarım saat bir saat gecikirse koruyuculuğu düşer mi?
başlarda bende de çok fena baş ağrısı yaptı sonra geçti ama. 1. kutuyu bitirdim etkin olanları, 2 gün sonra yeni kutuya başlamam gerekiyo ama hala adet olmadım. normal mi? hapları en fazla 2-3 saat geciktirerek içmişimdir.
Hayır tatlım. Bir seneden fazla kullandım ben.ya acaba kilo alanınız oldu mu uzun süre kullananlar için soruyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?