Yazmazsam uyuyamayacagim ...

Benim tanıdığım bir abi var o parası olsada olmasada hep kendine alır. Eşine hiç bir şey almaz hatta geçen patates almışlar yap almışlar marketten adam eve bir şey alıyorum diye bütün gün kavga etmişler. Ama eğer sonradan eşiniz ödeyecekse sıkıntı yokta siz ödeyecekseniz sıkıntı

Pasta,yiyecek , içecek nekadar pahalı olabilir ki? Görende size çok lüks bi hediye alıp paraları bitirmiş adam sanacak. Siz kendinizi 3. Sınıf pastanedeki pastalara layık görüyorsanız eşiniz yanlış yapmış tabi. Bırak doğumgünün olmasını insan evine çağırdığı misafir için bile yapar kaliteli hizmeti. Siz eşinize söyleyin bidahakine keki evde yapar yanınada çubuk kraker koyarız diye.
Yılda bir kere ucuza pasta alarak zengin olan varsa yazsın bana lütfen,bende yapıcam

Milletin önünde top kekin üstüne mum koyup mu üfleyecektiniz?

Çok sıkıcısınız sizde cimrilik olabilir mi ?

"bu arada bu aldikalrini nakit almiyor ese dosta mahcup durmamak icin taksitle kredi kartiyla aliyor."

"Onlarin" butcesi icin taksitle alinacak kadar pahaliymiş demekki.
Senede bir ucuz pasta alarak zengin olmaz ama millete gosteriş yapip aylarca o taksiti ödemek yerine başka ihtiyaclarini karsilayabilirler ki konu sahibi evin eksiği var onlari karsilardik diyor.

Hayatimda taksitle dogum gunu pastasi, yiyecegi alindigini gormedim, param olmasa evime milleti toplamam bu kadar basit.
Adam bunu sirf eşinin yuzu gulsun diye yapsaydi yine derdim ki adam seni seviyor, senin yuzun gulsun diye butce ustune cikiyor...
Ama millete gosteriş için içi boş bir harcama.

Benim takıldığım bu pandemide arkadaş cevresini toplamak da ne oluyor Allah aşkınıza yeter artık bi kendinize gelin ya duyar kasmaya gelmedim buraya ama bukadarinada pesss sırf bu zihniyet yüzünden kurtulamayacagiz bu illetten yok pastayı pahalı almış ucuz niye almamış ona takilacaginiza hayirdir bu hastalıkta arkadaş çevresinin sırasımi beraber kutlamamiz gerekmiyor mu diye takılın bence

Cidden ikizler burcusunuz. Almış işte sizene. Doğum gününüz kutlu olsun

Diğer harcamalara bi şey diyemeyeceğim de doğum günümde her şeyin en iyisini alıp gelse eşim ben memnun olurum aksine
Niye top keke mum koymadı demek aklımın ucundan geçmez

Ben nakit parayı neredeyse hiç kullanmayan kredi kartı bağımlısı biri olarak kartla alma kısmına takılmayıp taksit kısmını atlamışım. Pastaneden alınan pasta kaç para olabilir ki? Pastayı öderken taksit olsun mu diyen pastane hiç görmedim,3 taksit yapalım desem bizim burda pastaneye adam şoka girer diye düşünüyorum. Gösteriş vs bunlar gereksiz tabi ama pastayla,yiyecek içecekle neyin gösterişi yapılabilir ki? Büyük bi parti düzenleyip alkole bikaç bin tl harcadıysa anlarım ama onun dışında alınabilecek şeyler belli.

Gelirinizi bilemiyorum ama pasta, yiyecek içecek maksimum ne kadar tutmuş olabilir? Özel birgün, jest yapıp bir yandan da eşe dosta show yapmak istemiş belli ki. Show kısmından nefret ederim ama jest yapmak istediyse teşekkür edip keyfini çıkarmak lazım.

Pastaya taksit yapan pastane mi var? Dalga geçmiyorum vallahi çok şaşırdım. Onun dışında evet anne rolü üstlenmişsiniz çok sıkıcı bir yaşam tarzı. Pandemi kısmına girmicem arkadaşlar yazmış zaten. Yazın her türlü naneyi yiyelimde kışın kapanalım ne diyelim artık

Gosteriş, lüks gibi şeyler insanlarin butcesine ve cevresine gore degişen şeylerdir.
Size luks gelmeyen, başkasinin luksu, gosterişi olabiliyor.
Burada mevzu pasta, icecek vs degil. Nasil bir pasta almis artik onu bilemeyecegim taksitle.

Tercihen degil de cebindeki nakit yetmiyor diye kartla+ taksitle herhangi birsey aliniyorsa o şeye durumun yetmiyordur, yoktur. Bu kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…