• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Yazmak istedim sadece, heyecanlıyım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hiç öyle bisey düşünmedim
Bi senedir nerdeysse her ay test yapıp negatif sonuç aldımm, tek çizgi hep fotoğrafını yolladım
Muhtemelen çift çizgiyi görünce heyecandan bişey düşünemeden direkt atarım adamaa 😁
Bende sürpriz yaparım diyorum hep ama dayanabileceğimi zannetmiyorum 😁

Bende bir umutla beklerken adet oldum yine olmadi cok uzuluyorum cok 😔😔
Üzülme, hayırlısı olsun diyelim napalım, var bi vakti zamanı ama işte beklemekte zor
Bu ayy bende ümitlenmiştim çok 😔 vitamin kullanıyorum ilaç kullanıyorum falan diye yine olmadı benimde

Canım inşallah önümüzdeki ay olur. Benim de bugün gelecek eli kulağında ağrılar girip çıkıyor sökülmesini bekliyorum ben de. Nasip artık üzülmeyin

Canım inşallah önümüzdeki ay olur. Benim de bugün gelecek eli kulağında ağrılar girip çıkıyor sökülmesini bekliyorum ben de. Nasip artık üzülmeyin
Hayırlısı napalım, her ay üzülmicem kafaya takmıcam diyorumda bi türlü beceremiyorum
Yarın hormon tahlili vericem bakalım
Eşimde bi sıkıntı olmadığına göre mutlaka var bende bişey

😔 İnsallahhh seninki gelmes
Yarın hormon testleri vericem bende hayırlısı bakalım
Yaklaşık Bi haftadır gelecek gibi karnım ağırıyor tam geldi diyorum koşarak pedimle lavaboya gidiyorum gelen bol akıntı.. Soğan mı dengemi bozdu bilmiyorum ki

Yarın 4 gün kalıyor bata sabah ilk idrarla yapmayı düşünüyorum belirti olabilir mi yani bu diken diken oldum şu an
Ay valla bilmiyorum benim geçen ay 3 gün önceden başlamıştı ha geldi gelecek ha gelecek diye. Bu ay da sadece göğüslerim ağrıyor. Bugün adet olucam diye bekliyorum sabahtan beri. Yine geldi gelecek diye. Test yaptım negatif sanırım yine stres yaptım o etkiliyor. Iyice darlandım ben de gelse de artık rahatlasam ya.

Back
X