- 25 Temmuz 2020
- 2.733
- 3.289
- 63
- Konu Sahibi M-Mavera2048
-
İnsallahhhİnşallah gebesindir canım
Güzel haberlerini bekliyoruzBugün regl günüm yani 28 nci gün ama olmadı =)
28 30 arasında seyrediyo aslında önümüzdeki iki gün içindede olabilir ama suan belirti yok =)
Heyecanlıyım birazda stresli =)
Bu ay duphaston ve inofolic combi kullandım ilk defa
Henüz test yapamadım, yoksa eğer şuan moralimi bozmak istemiyorum, kayınvalidemler burdayken
Bikaç gün sonra yapıcam regl olmassa bakalım=)
Dua edin bana
İnsallahh, eşime söylemeden buraya yazarımm zatenGüzel haberlerini bekliyoruz
Zaten öyle filmlerdeki gibi eşlerine sürpriz yapanlara çok şaşırıyorum büyük sabır açıkçası :) inşallah hamilesindir canımİnsallahh, eşime söylemeden buraya yazarımm zaten
Hiç zannetmiyorum öyle bişey yapabilceğimi zaten =) insallahZaten öyle filmlerdeki gibi eşlerine sürpriz yapanlara çok şaşırıyorum büyük sabır açıkçası :) inşallah hamilesindir canım
İnsallahhhUmarım beklediğin güzel haberi alırbizi de haberdar edersin
İnsallahhh, veririm tabiInsallah sağlıklı sıhhatli guzel bir yavrun olur bize haber verinofolic guzel bir takviye
Polikistik over mi var sizde genelde o hastalarda veriliyorİnsallahhh, veririm tabi
Bu ay ilk defa basladım işte günde 2 tane içiyorum doktorumda gebelik hazırlığı için iyi bi takviye dedi insallah vesile olurda bu ay bebişim olmustur
Yok hayır, yani üç dört kez kontrole gitmek durumunda kaldım bazı seylerden hiç öyle bi sıkıntı görülmedi normal kist vsPolikistik over mi var sizde genelde o hastalarda veriliyor
Nasıl söylemeyi düşünüyorumİnsallahh, eşime söylemeden buraya yazarımm zaten
Hayırlısıyla inşallah rabbim gönlüne, gönlümüze göre versinBugün regl günüm yani 28 nci gün ama olmadı =)
28 30 arasında seyrediyo aslında önümüzdeki iki gün içindede olabilir ama suan belirti yok =)
Heyecanlıyım birazda stresli =)
Bu ay duphaston ve inofolic combi kullandım ilk defa
Henüz test yapamadım, yoksa eğer şuan moralimi bozmak istemiyorum, kayınvalidemler burdayken
Bikaç gün sonra yapıcam regl olmassa bakalım=)
Dua edin bana
Aminn, insallahhHayırlısıyla inşallah rabbim gönlüne, gönlümüze göre versin
Hiç öyle bisey düşünmedimNasıl söylemeyi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?