Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
O an ilaç gibi geldi emin olabilirsiniz. Keşke yazmasaydım herkes buraya takılmış.
Valla rezil bi ayrıntı. Buu sevişemeyen kuzen için bu çekemeyen karısı için yani bariz sevişme sesi duyulsun istemişsiniz duymayanlara da sabah kavga yoluyla duyurmuşsunuz sonra da bundan tahrik olup gidip otelde seks. Olabilir herkesin fantezisine kimse karışamaz.

Bu kadar ayrıntıya girerek anlatmaniz sabaha kadar birlikte olduk falan. onun dışında yarasına tuz basmssnz bilmeden tabi .Sizin sesler gelince adamda cildrmistr kendi hallerini dusunup

O kadar hakkısınız ki ama o an dumura uğradım ve aklıma gelmedi böyle bir cevap

Artık yapacak bir şey yok. Acımasız moddan gitmek isterseniz bir daha kuzenin eşi mesaj yazdığında "pardon dönemedim, eşimle sevişiyorduk" yazıp geçin. Ağzımızın tadı kaçmasın ali rıza bey modundan gitmek isterseniz de kadını engelleyin.

Bob marleyin şöyle bir dörtlüğü var konuyu okuyunca aklıma geldi ;

Bu ne dünya kardeşim seven sevene
Bu ne dünya kardeşim böyle
Bir garip buruk içim bilmem ki niye
Belki de sevdiğim yok diye
Bu ne dünya kardeşim gülen gülene
Bu ne dünya kardeşim böyle
Ben de bunlar gibi gülsem mi öyle
Yüreğim kan ağlasa bile
Ne bir kürk ister bu sen gönlüm
Ne bir han ne de saray, lalalay la la lalay
Ye iç eğlen çok kısa ömrün
Sev çünkü sevmek en kolay

Ortada kıskanılacak bir durum yok. Çocuğumuz olmayacak muhtemelen. Kimsenin bizi kıskandığını sanmıyorum. Eşi knser tedavisi görmüş biriyim tüm aile de bunu bilşyor. Herkes sağlığına şükretsin. Ben çok kıskanıyorum asıl herkesin imza kısmında hamilelik haftalarını gördükçe. Yeter artık yazmayın gerçekten bu forum eskiden böyle değildi.

Yaz ona, '' Kuzen her şeyi anlattı, kötü giden evliliğinizin suçu benim eşimle cinsel hayatım olamaz, git sorunlarını kaynağı ile çöz. ''.

Resmen kıskanmış bu arada.

Gerçekten dalga geçen yorumlar kırıcı oluyor arkadaşlar. Ne demem gerekşyor bilmşyorum, ama yazmayabilirsiniz
Niye kırıcı oluyor ki ? Sizin onu yazmanız normal değil o yüzden böyle yorumlar geldi. Geceyi otelde geçirdik demek yeterli. Otelde sabaha kadar seviştiğiniz bilgisi ne alaka yani ?

Gerçekten öyle bir şey değildi yani normaldi bence hatta. Özellikle biraz dikkat ettim ama bazı sesler illaki oluyor
Ya Allah Yahu insanlar alt kat,üst kattakinin sesini duyuyor..bence normal bak yeni bir konu var alt kat komşudan şikayetçi konu sahibi..horlama sesinden şikayetçi..duvarlar kağıt gibi

Bak sizin de mükemmel bir hayatınız yok, sizin de sorunlarınız var ama ilk fırsatta eşinle birbirinizi yemiyorsunuz, acısını birbirinizden çıkartmıyorsunuz, aksine birbirinize ilaç oluyorsunuz. Bu muhabbet kıskanılır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…