- 30 Nisan 2014
- 2.647
- 9.799
- 358
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Valla rezil bi ayrıntı. Buu sevişemeyen kuzen için bu çekemeyen karısı içinO an ilaç gibi geldi emin olabilirsiniz. Keşke yazmasaydım herkes buraya takılmış.
O kadar hakkısınız ki ama o an dumura uğradım ve aklıma gelmedi böyle bir cevap
Yaz ona, '' Kuzen her şeyi anlattı, kötü giden evliliğinizin suçu benim eşimle cinsel hayatım olamaz, git sorunlarını kaynağı ile çöz. ''.Şimdi kuzen ile o kız boşanma aşamasında ve kız bana dün gece mesaj attı. Senin yüzünden yuvam dağılıyor mutlu musun yaptıklarından vs diyor. Kızlar ben ne demekiyim çok üzgünüm, sanki ben sebep olmuş gibi hissediyorum. Eşime söylemeli miyim bunu?
Hmmbir otele götürdü. O gece ortak kaldık. Sabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için
Niye kırıcı oluyor ki ? Sizin onu yazmanız normal değil o yüzden böyle yorumlar geldi. Geceyi otelde geçirdik demek yeterli. Otelde sabaha kadar seviştiğiniz bilgisi ne alaka yani ?Gerçekten dalga geçen yorumlar kırıcı oluyor arkadaşlar. Ne demem gerekşyor bilmşyorum, ama yazmayabilirsiniz
Böyle bir şey yazarsam kuzeni arada bırakmış gibi olurum daha kötü okur.Yaz ona, '' Kuzen her şeyi anlattı, kötü giden evliliğinizin suçu benim eşimle cinsel hayatım olamaz, git sorunlarını kaynağı ile çöz. ''.
Resmen kıskanmış bu arada.
Ya AllahGerçekten öyle bir şey değildi yani normaldi bence hatta. Özellikle biraz dikkat ettim ama bazı sesler illaki oluyor
Yahu insanlar alt kat,üst kattakinin sesini duyuyor..bence normalO nasıl sevişmeymiş ya yan odadakiler senin sesini duymuş
Tamam anlarım uzun tatiller de insan sevişmek ister ama sizde az usturuplu sevişseydiniz.
Size de tamamen suçsuz diyemem sonucunda mahremiyet denen şey var.
Bende seks konusunda sınırım yoktur, eşimi sokakta da öperim ama o kadar bağırmalı inlemeli sekse aile büyükleri varken karşıyımdır.
Var var benim bir akrabam herkesin içinde karısını senden kadınlık mı gördüm diye suçladıbu ortamda aile büyükleri varken.
Bak sizin de mükemmel bir hayatınız yok, sizin de sorunlarınız var ama ilk fırsatta eşinle birbirinizi yemiyorsunuz, acısını birbirinizden çıkartmıyorsunuz, aksine birbirinize ilaç oluyorsunuz. Bu muhabbet kıskanılır.Ortada kıskanılacak bir durum yok. Çocuğumuz olmayacak muhtemelen. Kimsenin bizi kıskandığını sanmıyorum. Eşi knser tedavisi görmüş biriyim tüm aile de bunu bilşyor. Herkes sağlığına şükretsin. Ben çok kıskanıyorum asıl herkesin imza kısmında hamilelik haftalarını gördükçe. Yeter artık yazmayın gerçekten bu forum eskiden böyle değildi.
Ay Aynen o da varDiğeri de "ne var karım beni mutlu ediyorsa" demiş güüüüya.
Yersen.
Valla rezil bi ayrıntı. Buu sevişemeyen kuzen için bu çekemeyen karısı içinyani bariz sevişme sesi duyulsun istemişsiniz duymayanlara da sabah kavga yoluyla duyurmuşsunuz sonra da bundan tahrik olup gidip otelde seks. Olabilir herkesin fantezisine kimse karışamaz.
Kalmış kalacağı kadar bence.Böyle bir şey yazarsam kuzeni arada bırakmış gibi olurum daha kötü okur.
Aynen bende merak ettim Rusluk var mı diyeYalnız entry nick uyumu da göz dolduruyoryürü be devuşka
Ya da seks de neydi demişler. Bu kadar pasif olduklarina gore bu hikayedebelki "ayıp oluyor ama herkesin seksi kendine gençler" demişlerdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?