Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

belki "ayıp oluyor ama herkesin seksi kendine gençler" demişlerdir.

Cıks normal değil. Hiç annenle babanın sevişme sesini duydun mu? O insanlar kendi evlerinde 2-3 günde bir ergen/genç çocuklarına çaktırmadan sevişebiliyorsa herkes sessiz sevişebilir.
Hımmm...
Mantıklısın.
Ben demek ki hep ses çıkacağını düşündüğüm için hep sakınmışım kendimizi.
Ben yine de rahat edemem biliyorum ya.

Konu gerçekse olayın asli su . Erkek testis kanseri geçirdiği için kendini kanıtlamak için yuksek sesli sevişiyor konu sahibide bakin kocamın kuvveti yerinde diye oda ses yapıyor. Evin gelini hakli olarak laf sokuyor.bunlar evi terkedince arkadan bu yazdiklarim konusuliyor kendilerini kanitmak istediler heralde falan diyip yalandan ozur dileyip cahieiyorlar.bide geri dondum kimsenin yuzune bakmadim 5 gun daha kaldim yazmis milletin evinde tatil yapip bide surat asmis .gururlu oluo bidaha geri dinmeseydiniz keske ama beles tatil tatli gelmis

O kadar hakkısınız ki ama o an dumura uğradım ve aklıma gelmedi böyle bir cevap

Arkadaşlar tek tek yazamıyorum ama konu fake değil. Fake olduğunu düşünenler yazmayabilirler ben dertleşmek istedim. 4 yıllık üyeyim. Lütfen kırıcı oluyorsunuz
Boşver kızzz gece acısını çıkarta çıkarta sevişirsin hiçbir şeyin kalmaz

Eşimin hatrıniçin döndüm

‘Sabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için’
Buraya kadar güzel gidyordu
Ben o utançla birlikteliği falan düşünemezdim sanırım
O an ilaç gibi geldi emin olabilirsiniz. Keşke yazmasaydım herkes buraya takılmış.

Aaaaa Kudra birazdan yazacak şimdi kıskanıyorsunuz siz beni diye skjdlsld
Ben kıslanmam. Daha yeni 7 odalı olmasa da 3 odalı 3 banyolu havuzlu evde tatil yaptım. Meyve de yedik, şarap da vardı ama açmadan eve getirdik rakı kokteyl takıldık genelde. Sevişmek için de herkesin evden gittiği anı kolladık. Hatta havuzda mı sevişsek diye düşünüp kameraları görünce vazgeçtik

Ben bu ara sevişemiyorum fena kıskandım şlsldşsşd
Seni de kıskandım hatta

bu arada konunun fake olduğunu 1 sn düşünmedim
zaten eski konularına bakınca çok uzunca bir testis kanseri muhabbeti dönmüş zamanında
bu sanırım biraz tedirginlik ve ispat çabasını ortaya çıkarmış.
biz her şeye rağmen mutluyuz ve herkes bizi kıskanıyor durumuna gelmiş konu sahibi.
aslında sevişirken de aman duyarsa duysunlar diye düşündüklerini sanıyorum aslında.
sadece bunu kimsenin dillendirmeyeceğini düşünmüşler, çünkü genelde dillendirilmez.
Ama dillendirince de biraz afallamış konu sahibi. Yoksa ortada utanma falan olduğunu da düşünmüyorum.
Utanmayı biz biraz empati yapalım ah yazık kıza diyelim diye yazmış.
Karşı tarafın da büsbütün kompleksli olması da bütün bu ispat çabasına bal yağ kaymak sürmüş.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…