- 28 Ağustos 2017
- 279
- 231
- 103
- 28
- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Konu fake değil malesef.Bende boyle dusundum. Fake yazilinca eski konulariniza baktim eski uyesiniz ama hic cevap vermeyince de acaba mi diyor insan.
Kadinlar erkekleri mutlu etmek icin yaratılmış canlılar zatenaman istemiyorsaniz da yapin hic geri çevirmeyin belki madalya takarlar. Karim beni mutlu etmekten baska hicbisey yapmadi sen de baskalariyla ilgilenecegine benim küçükle ilgilenseydin sabaha kadar otelde sevistik acisini cikarmak icin ahahha buralar manset yapilmali cok iyi. Konu birden orgy e baglancak sandim ama olmadi. Tüm ev yaslisi genci kavgalisi kavgasizi komple roman-orgy cevirseydi sasirmayacaktim.
Sahi büyükler birkac seksli cümle etmedi mi bu kavgalar olurken?
Hımmm...Cıks normal değil. Hiç annenle babanın sevişme sesini duydun mu? O insanlar kendi evlerinde 2-3 günde bir ergen/genç çocuklarına çaktırmadan sevişebiliyorsa herkes sessiz sevişebilir.
Hayır karışmadı büyükler belki onlar da şoktaydı bilemiyorumbelki "ayıp oluyor ama herkesin seksi kendine gençler" demişlerdir.
Faketir faketirKonu fake değil malesef.
O kadar hakkısınız ki ama o an dumura uğradım ve aklıma gelmedi böyle bir cevapBence olayı siz ve eşiniz büyütmüşsünüz. Kuzenin eşi size laf attığında "yaşımız genç, bütün gece uyumasak bile erkenden kalkarız biz" deyip bir de kahkaha atsaydınız üstüne ortada konu falan olmayacaktı.
Boşver kızzz gece acısını çıkarta çıkarta sevişirsin hiçbir şeyin kalmazArkadaşlar tek tek yazamıyorum ama konu fake değil. Fake olduğunu düşünenler yazmayabilirler ben dertleşmek istedim. 4 yıllık üyeyim. Lütfen kırıcı oluyorsunuz
Eşimin hatrıniçin döndümKonu gerçekse olayın asli su . Erkek testis kanseri geçirdiği için kendini kanıtlamak için yuksek sesli sevişiyor konu sahibide bakin kocamın kuvveti yerinde diye oda ses yapıyor. Evin gelini hakli olarak laf sokuyor.bunlar evi terkedince arkadan bu yazdiklarim konusuliyor kendilerini kanitmak istediler heralde falan diyip yalandan ozur dileyip cahieiyorlar.bide geri dondum kimsenin yuzune bakmadim 5 gun daha kaldim yazmismilletin evinde tatil yapip bide surat asmis .gururlu oluo bidaha geri dinmeseydiniz keske ama beles tatil tatli gelmis
O an ilaç gibi geldi emin olabilirsiniz. Keşke yazmasaydım herkes buraya takılmış.‘Sabaha kadar birlikte olduk acısını çıkarmak için’
Buraya kadar güzel gidyordu
Ben o utançla birlikteliği falan düşünemezdim sanırım
Ben kıslanmam. Daha yeni 7 odalı olmasa da 3 odalı 3 banyolu havuzlu evde tatil yaptım. Meyve de yedik, şarap da vardı ama açmadan eve getirdik rakı kokteyl takıldık genelde. Sevişmek için de herkesin evden gittiği anı kolladık. Hatta havuzda mı sevişsek diye düşünüp kameraları görünce vazgeçtikAaaaa Kudra birazdan yazacak şimdi kıskanıyorsunuz siz beni diye skjdlsld
Salonu oda olarak saymıyorum. 1 oda da vardı bilmşyorum oraya girmedim7 odanın 3ü genç çifte verildi kaldı 4. Bir oda mutfakla birleşikmiş kaldı 3, 3 teyze vardı kalan odalar onlara bölüştürüldü kaldı 0. Oha doğru çıktı işte gerçek “beyin bedava”cı senarist
Ben kıslanmam. Daha yeni 7 odalı olmasa da 3 odalı 3 banyolu havuzlu evde tatil yaptım. Meyve de yedik, şarap da vardı ama açmadan eve getirdik rakı kokteyl takıldık genelde. Sevişmek için de herkesin evden gittiği anı kolladık. Hatta havuzda mı sevişsek diye düşünüp kameraları görünce vazgeçtik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?