Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Ben sonra konu acip gururlaniyorum falan. Allahim sen aklimi koru :)

ı o sesleri tek başıma çıkarmadım nihayetin

Abla durup durup bunu araya sokuyorsun. Seni tutuyordum ama sende az fesatlık sezmeye başladım. Anladık inan Anladık sabaha kadar eller havaya modundaydınız.

Senden korkulur, İnterneti açıp bu laylaylom filmlerden sesi sen duvara verip, duşu açıp, karyolayı elle sallayıp kıskandırma? Zira diline çok dolamışsın fikrim değişmeye başlıyor.

Bence hiç cevap vermemeliydi. Koşarak kocasının yanına gidip bir daha sevişmeliydi. Öfke patlamasıyla ohoo ne biçim mutlu olurdu adam. Acısını çıkarmak dediğin böyle olursadfghj
Teyzeler duyar ciciligi gider olmaz.
Gercek bir sinsi gibi düşünemiyorsun.
Gozyasi silahını kullanmis.

Eşi velisi mi? Biri sizinle sorun yaşasa kocanıza mi şikayet edecek?
Coluk cocuk evlenince boyle oluyor iste.
Yabi orada ben tarışacağıma kendi eşiyle tartışmış oldu. Bence en güzel cevabı da eşim verdi herkese

E napalım yaniii. O da kocasını reddetmeseymiş e madem sizin sesinizi duymuş da rahatsız olmuş muş... Sanki onları da tutan vardı.. O kız seni kıskanmış tatlım sana bahane buluyor....

Bunda yukarı kocanın yanına çıkıp hüngür hüngür ağlayacak ne var? Espri yapmış Gül geç enerji topladım de hatta o da gülsün? Konu geyik gibi geldi bana; acısını çıkarmak için sabaha kadar seviştik falan bilemedim.

Ayrıca eşinde ki nasıl bi kendine güven ki bir başkasının evinde aşağıya inip karın nasıl böyle söyler diye bağırıp çağrabiliyor? Kuzen gayet ters tepki verip fiziksel kavga bile çıkarabilirdi? Afedersiniz siz kadınsınız da onun karışı kadın değil mi? Ya deseydi ki ne var bunda espri yapmış ??? Konu büyüseydi?

Ki bence demesi gereken bu... Böyle bir ufacık olayda karısının arkasında durmayan; milletin yanında kardeşi bile değil kuzeni için karısını rezil eden bir adamdan iyi ki boşanıyor. Tebrik ettim kadını.

Yabi orada ben tarışacağıma kendi eşiyle tartışmış oldu. Bence en güzel cevabı da eşim verdi herkese
Cmgögşgkfkfk kaynım eltimle benim seksim yüzünden kavga ederse bir daha insan içine çıkamam valla. 3 yıl veriyorum sizin sekse şekerim sonrasında bu kuzenden beter duruma düşeceksin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…