- Konu Sahibi samayakrasivayadevushka
-
Siz değilsiniz ama olgunluktan bihabersiniz evetAğlamadı. Kız ailesinin yanındaydı en son. Zarar görmez. Ayrıca ona göre davransın? Kendi sorunlu ilişkisinin sebbebi ben değilim
biz de inanmış gibi yapıyoruz ya da " ya gerçekse hadi bi yazalım" diyoruz şimdilikBen hiç inanmadım bu konuya....
Yazasım da geldi
ama tüm akrabalar aleniymiş bunlarda ya. Konu sahibinin eşi neden öyle tepki verdi mademBen şeyi merak ettim teyze ve enişte o sırada kahve içiyormuş ya. Çocuk kızın kolundan tutmuş sende benle ilgilenseydin demiş vs vs.
Bu teyze ve enişte dizi seyreder gibi seyir mi ettiler? Kimseyi yatıştırmadılar mı?
Siz cok fenasiniz.Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Çenesini tutması gereken kişi ben değilim
kazennnnnnnnn hatırladın mı beniabla sende hiç bir zaman sesinin tonunu düşürmüyorsun ki...
ama ben burada kıl üyelere karşı sizi tutuyorum
Ama arkadaşım öyle denir mi şimdi.. Ben fakirim, patavatsız da değilim.. Sadece zenginlerin mi aklı başında oluyorBen pek inanmadım...Bu kadar zengin olup ta bu kadar patavatsız değilllerdir herhalde ..Tam avam işi bu konuşmalar...Otelde sabah birlikte olduk ayrıntısına ne gerek vardı bu konuda onu da anlamadım
ama tüm akrabalar aleniymiş bunlarda ya. Konu sahibinin eşi neden öyle tepki verdi madem
Eşinizde garip yani gidip kızın kocasına senin karın ne diyor diyor falan?
Bunu diyecek bir olay mı var da ben anlayamadım yani?
direkt olayı yaşayan kişiler muhattap olsun birbiriyle
Her şeyi eşe diyip olayı büyütmek saçma hani o kadar da örselenmemişsiniz ki acısını çıkarmak için otel
Enişte araya girdi eşimin kuzenini sakinleştirdi oğlum dur falann dedi. Teyze hiç müdahil olmadı. Zaten ikisi de kendi oğlu değil. Ama biz gittikten sonra küçük teyze baya kızın arkasından konuşmuş kendi ikili ilişkileri de kötüymüş gelin kaynana olarak. Edepsiz faln demiş. Kuzenimiz bazen kavga edip gece annesine geliyormuş kalmaya.Ben şeyi merak ettim teyze ve enişte o sırada kahve içiyormuş ya. Çocuk kızın kolundan tutmuş sende benle ilgilenseydin demiş vs vs.
Bu teyze ve enişte dizi seyreder gibi seyir mi ettiler? Kimseyi yatıştırmadılar mı?
var ya aklıma hususi çok ses çıkartıp nispet yapma "bakkk biz mutluyuz" deme politikası uğruna öyle bir şey yaptığı bile geçiyor. Hatta olayları az buçuk biliyorsa kuzen hakkında kıskandırma amaçlı bile olabilir.Benim anladığım bu hanım kızımız kendini hülya koçyiğit edasıyla ağlayarak eşinin yanına koşunca eşi yine yine yeniden erkekliğini ispatlamak zorunda kalmış
Beni kötü görünce eşim dordu ben de anlattım ne var bunda? Eşim üzülmeme dayanamaz hele de böyle bir durumdaBenim anladığım bu hanım kızımız hülya koçyiğit edasıyla ağlayarak eşinin yanına koşunca eşi yine yine yeniden erkekliğini ispatlamak zorunda kalmış
Eş ailesi ailecek gariplermiş cidden kimle ne kadar kötü olursan ol biraz insanlık namına bir şeyler yaparsın ya da kimseyi iyi ya da kötü etkilemezsinEnişte araya girdi eşimin kuzenini sakinleştirdi oğlum dur falann dedi. Teyze hiç müdahil olmadı. Zaten ikisi de kendi oğlu değil. Ama biz gittikten sonra küçük teyze baya kızın arkasından konuşmuş kendi ikili ilişkileri de kötüymüş gelin kaynana olarak. Edepsiz faln demiş. Kuzenimiz bazen kavga edip gece annesine geliyormuş kalmaya.
tek iyi ilişki kocanla senin galiba.Enişte araya girdi eşimin kuzenini sakinleştirdi oğlum dur falann dedi. Teyze hiç müdahil olmadı. Zaten ikisi de kendi oğlu değil. Ama biz gittikten sonra küçük teyze baya kızın arkasından konuşmuş kendi ikili ilişkileri de kötüymüş gelin kaynana olarak. Edepsiz faln demiş. Kuzenimiz bazen kavga edip gece annesine geliyormuş kalmaya.
olmadı kazen daha açık yaz. Bize mi gönderme yapıyorsun yoksa hanım kızımızın akrabalarına mı?konuyu baştan bir daha okudum sindirdim ve aklıma Bob Marley abinin şu dörtlüğü de geldi..
Herkes sevgiye doymuş mu sandın da,
Yaralarını da sarmış mı sandın?
Göze gelmekten korkmaz mısın?
Ya da canımıza kastın var
Bunlar mahreme aykırı mevzular da
Dokunanın kalbini yakan arzular
Tamam anladık, sevgilin var
Sevgi gösterisi bi' yere kadar
Göstere, göstere bir hâl oldun
Herkesin içinde sevgiye boğdun
Sarmaş dolaş hâller herkes seni izler
Ben diyorum ki, yanında sevdiği
Olan var olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var kırılırlar
Yanında sevdiği, olan var, olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var
Kıskanırlar...
Herkes sevgiye doymuş mu sandın?
Yaralarını da sarmış mı sandın?
Göze gelmekten korkmaz mısın?
Ya da canımıza kastın var
Bunlar mahreme aykırı mevzular
Dokunanın kalbini yakan arzular
Tamam anladık, sevgilin var
Sevgi gösterisi bi' yere kadar
Göstere, göstere bir hâl oldun
Herkesin içinde sevgiye boğdun
Sarmaş dolaş hâller herkes seni izler
Ben diyorum ki, yanında sevdiği
Olan var olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var kırılırlar
Yanında sevdiği, olan var, olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var
Kıskanırlar...
Kıskanırlar
ÖYle bir amacım olsa biz gençler baş bala yakılmaya çıktığımızda yaparım nispetimi ama kızla arkadaştık yani iyiydi aramız malesef ben çok üzüldümvar ya aklıma hususi çok ses çıkartıp nispet yapma "bakkk biz mutluyuz" deme politikası uğruna öyle bir şey yaptığı bile geçiyor. Hatta olayları az buçuk biliyorsa kuzen hakkında kıskandırma amaçlı bile olabilir.
ÖYle bir amacım olsa biz gençler baş bala yakılmaya çıktığımızda yaparım nispetimi ama kızla arkadaştık yani iyiydi aramız malesef ben çok üzüldümvar ya aklıma hususi çok ses çıkartıp nispet yapma "bakkk biz mutluyuz" deme politikası uğruna öyle bir şey yaptığı bile geçiyor. Hatta olayları az buçuk biliyorsa kuzen hakkında kıskandırma amaçlı bile olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?