Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ağlamadı. Kız ailesinin yanındaydı en son. Zarar görmez. Ayrıca ona göre davransın? Kendi sorunlu ilişkisinin sebbebi ben değilim
Siz değilsiniz ama olgunluktan bihabersiniz evet
Siz her şeye ağlıyorsunuz ya asıl bence onun ağlaması lazım milletin önünde şiddete uğradım diye

ama tüm akrabalar aleniymiş bunlarda ya. Konu sahibinin eşi neden öyle tepki verdi madem

Gerçekten zaman ayırıp cevap veren herkese teşekkür eserim, kızın gönderdiği mesajı ss alıp eşime attım. Cevap yazmadım
Siz cok fenasiniz.
Diger kadin patavatsız ama siz saman altindan su yurutuyorsunuz. Isleri karistirip sonra aglayarak kenara cekiliyorsunuz.
Asil sizin gibilerden korkmak lazim.

Herkes evlenebiliyorsa ben de evleneyim yani evlilik buysa kocam gitsin de az beni korusun sürekli ben kendimi koruyorum sıkıldım yoruldum

biraz da bazı olayların altına odun veririm yani
Sizin yaptığınız o ay bilerek yapıyorsunuz o gözyaşları da timsah gözyaşlarıydı olay büyüsün diye

Ben orada kendi eşimi de kalaylardım o kızın eşini de kalaylardım
Yok ya sağduyusuz düşünceleri yüzünden

Ben pek inanmadım...Bu kadar zengin olup ta bu kadar patavatsız değilllerdir herhalde ..Tam avam işi bu konuşmalar...Otelde sabah birlikte olduk ayrıntısına ne gerek vardı bu konuda onu da anlamadım
Ama arkadaşım öyle denir mi şimdi.. Ben fakirim, patavatsız da değilim.. Sadece zenginlerin mi aklı başında oluyor

Enişte araya girdi eşimin kuzenini sakinleştirdi oğlum dur falann dedi. Teyze hiç müdahil olmadı. Zaten ikisi de kendi oğlu değil. Ama biz gittikten sonra küçük teyze baya kızın arkasından konuşmuş kendi ikili ilişkileri de kötüymüş gelin kaynana olarak. Edepsiz faln demiş. Kuzenimiz bazen kavga edip gece annesine geliyormuş kalmaya.

Benim anladığım bu hanım kızımız kendini hülya koçyiğit edasıyla ağlayarak eşinin yanına koşunca eşi yine yine yeniden erkekliğini ispatlamak zorunda kalmış
var ya aklıma hususi çok ses çıkartıp nispet yapma "bakkk biz mutluyuz" deme politikası uğruna öyle bir şey yaptığı bile geçiyor. Hatta olayları az buçuk biliyorsa kuzen hakkında kıskandırma amaçlı bile olabilir.

konuyu baştan bir daha okudum sindirdim ve aklıma Bob Marley abinin şu dörtlüğü de geldi..

Herkes sevgiye doymuş mu sandın da,
Yaralarını da sarmış mı sandın?
Göze gelmekten korkmaz mısın?
Ya da canımıza kastın var
Bunlar mahreme aykırı mevzular da
Dokunanın kalbini yakan arzular
Tamam anladık, kocan var
Sevgi gösterisi bi' yere kadar
Göstere, göstere bir hâl oldun
Herkesin içinde sevgiye boğdun
Sarmaş dolaş hâller herkes seni izler
Ben diyorum ki, yanında sevdiği
Olan var olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var kırılırlar
Yanında sevdiği, olan var, olmayan var, kıskanırlar
Yüreği sevgiye doyan var, doymayan var
Kıskanırlar...
Kıskanırlar

Benim anladığım bu hanım kızımız hülya koçyiğit edasıyla ağlayarak eşinin yanına koşunca eşi yine yine yeniden erkekliğini ispatlamak zorunda kalmış
Beni kötü görünce eşim dordu ben de anlattım ne var bunda? Eşim üzülmeme dayanamaz hele de böyle bir durumda

Eş ailesi ailecek gariplermiş cidden kimle ne kadar kötü olursan ol biraz insanlık namına bir şeyler yaparsın ya da kimseyi iyi ya da kötü etkilemezsin

tek iyi ilişki kocanla senin galiba.

olmadı kazen daha açık yaz. Bize mi gönderme yapıyorsun yoksa hanım kızımızın akrabalarına mı?

ÖYle bir amacım olsa biz gençler baş bala yakılmaya çıktığımızda yaparım nispetimi ama kızla arkadaştık yani iyiydi aramız malesef ben çok üzüldüm

ÖYle bir amacım olsa biz gençler baş bala yakılmaya çıktığımızda yaparım nispetimi ama kızla arkadaştık yani iyiydi aramız malesef ben çok üzüldüm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…