Yazlıkta akrabalar özel seslerimizi duymuş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizimki de anca çay içsin

Ben pek inanmadım...Bu kadar zengin olup ta bu kadar patavatsız değilllerdir herhalde ..Tam avam işi bu konuşmalar...Otelde sabah birlikte olduk ayrıntısına ne gerek vardı bu konuda onu da anlamadım

Geri dönüp kalmaya devam etmeniz sacma değil mi ya?
Diğer konularda haklısınız da.
Dinlemesin milletin odasıını.
Bide milletin yanında bunu söylemek nedir ayarsızmıs.
Niye sizin yüzünüzden olsn sacmalamıs.

Oda detayını evin küçük olmadığını dipdibe kalmadığımızı anlatmak için verdim butik otel gibiydı yani geniş ve mesafe vardı. O kadar ses olacağını sanmıyorum
Odaların arasına ses geçirmez boşluklar mı koymuşlar?

uzaktı ses gitmez diyorsunuz ki uzaksa ve ses gitmeyecek bir yerse ortalığı inletmişsiniz ki duymuşlar. Odalar çok yakındı ve siz az ses yaptığınız halde duyuldu mu yoksa odalar uzaktı ve siz çok ses yaptığınız için mi duyuldu?

Otel demek masraf demek

Yenge ayiptir söylemesi ben gecede uc posta giderim de bizim hanimda iş yok. Bak yanlis anlamiyor musun di mi tezzoglu, ben evvelallah sabahı sabah ederim aklinizda soru isareti kalmasin da iste hanım istemiyor...
Yeteeeerrrrrahsjahshjshshjsshs

Hem zengin hem de en çok sevişen çift. bence herkes bu çifti kıskanıyor. Nazar etmeyin artık. Kem gözleriniz çekin....

Haklisin, hemide dul bir kadin olarak gözlerim ekstra ekstra kem olmustur. Bundan sonra konu sahibi "ahandaa bakiin, sevisemiyooz artik, mutlumusunuz kk ahalesi, mutlumusuunuuuuz" diye konu açarsa bu tamamen benim kem gözlügümden dolayidr. Sorrynotsorry yaanniiii

Mutluluk rahatlıktaymıs baksana. Acısını çıkarmak için sabaha kadar sevişmişler.
Rahat ama o rahatlığın getirdiği konuşmaları kaldıramıyor o kadar rahat olsam kız gelip geceyle ilgili konuştuğunda 'ohhh yansın geceler' diyip iki göbek atardım

Zengin olan teyze yav. Bunlar yancı. Zengin olsalar kendi tatillerini kendileri yaparlardı otelde neyim.
Otel demek masraf demek

arkadaşlar hiç anlamıyorsunuz sabaha kadar otelde sadece 1 gece kalacakları için yapmışlar o yüzden o detay verildi.
stoklamışlar seksi sonra teyze evinde bi daha yapmak zorunda kalmasınlar diye.

Yenge ayiptir söylemesi ben gecede uc posta giderim de bizim hanimda iş yok. Bak yanlis anlamiyor musun di mi tezzoglu, ben evvelallah sabahı sabah ederim aklinizda soru isareti kalmasin da iste hanım istemiyor...
Allahtan inanmışlar da uygulamalı göstermeye kalkmamış o zaman

Haklısınız bu konuda ben de çok kızgınım

Cok yasa, olsun güzel makara oldu bence güldük eglendik bi ara Kazen bile aşka geldi hatta :) kaldirmasaydin aslinda eksiye taşınır sonra tt bile olabilirdik iyi gidioduk.

Simdi psikolojik olarak kafanizin arkasinda bi sevismeden uyumayalim takıntısı var onu bi atmaniz lazim. Yasanilan kötü durumlar neden olmus buna muhtemelen. Onun disinda da birisi bi laf soyluosa aninda karşılığıni ver eşine yansitmana gerek yok bunu, ortalik bu kadar karismazdi o zaman. Ucuncusu de kiza cevap verme sakin. Karisiyla özelini uluorta dökebilecek potansiyeldeki bi adami istememesi gayet normal. Eşin diye istemek zorunda misin. Istemeyebilirsin at kafandan o şartı.

Son düzenleme:
Allahtan inanmışlar da uygulamalı göstermeye kalkmamış o zaman
Siz eşlerinizin erkekler arasında böyle muhabbetler yapmadıpını. I sanıyorsunuz? Evet hanımlar konışuyorlar yapıyorlar malesef. Onlr kuzen. Kardeş gibiler. Her şeylerini biliyorlar.

"Üç posta" dedin. erkek tabiri bu. yoksa

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…