$yazlık uzun elbise arıyorum$

Arkadaşlar yazlık bileğe kadar uzun 34 beden yada S beden elbise arıyorum.​

bu elbisem var canım etiketi üzerinde hiç kullanılmadı 8 tl :34: s-m uyumlu üst bedenı biraz dar 75 bedene rahat oluyor :34:

$IMG_6141.jpg

Son düzenleme:
bu elbisem var canım etiketi üzerinde hiç kullanılmadı 8 tl :34: s-m uyumlu üst bedenı biraz dar 75 bedene rahat oluyor :34:

Eki Görüntüle 1058413

Güzel bir elbise ama benim için çok önemli boyunun uzun olması lazım ımm şey ben aslında kapalıyım ve bu elbisenin yaka kısmının bana uygun olacağınıda pek sanmıyorum canım ya başka elinde çıkarmak istediğin kıyafetin varmı ? :/

Güzel bir elbise ama benim için çok önemli boyunun uzun olması lazım ımm şey ben aslında kapalıyım ve bu elbisenin yaka kısmının bana uygun olacağınıda pek sanmıyorum canım ya başka elinde çıkarmak istediğin kıyafetin varmı ? :/

uzun bi tek bu var canım ya :(
bunu kapalı bi arkdaşım denedı ust bedenden dolayı olmamıştı,
yan yırtmacını diktireblrsn yakayı zaten şal kapatıyor içine beyaz badiyle guzel olabilir tam boyunu ölçeym istersen ..
bi de senin bedenine uyacak keten pantolonum var yazın bunaltmayacak bi kumaş tunikle kullanabilceğn,etek üzeri gömlek bluzler olabilr sen sayfama göz at canım gözüne çarpanlar olursa yardımcı olurum 41. sayfa ve sonrasında yeniler var :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675556&page=41

uzun bi tek bu var canım ya :(
bunu kgapalı bi arkdaşım denedı ust bedenden dolayı olmamıştı,
yan yırtmacını diktireblrsn yakayı zaten şal kapatıyor içine beyaz badiyle guzel olabilir tam boyunu ölçeym istersen ..
bi de senin bedenine uyacak keten pantolonum var yazın bunaltmayacak bi kumaş tunikle kullanabilceğn,etek üzeri gömlek bluzler olabilr sen sayfama göz at canım gözüne çarpanlar olursa yardımcı olurum 41. sayfa ve sonrasında yeniler var :34:

http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=675556&page=41

Tamam canım daha yeni kapandım yazın çok terleyen biriyim bu yaz çok zorluk çekebilirim bu yüzden özellikle elbise arıyorumm ama sayfana bakmak istiyorum zaten linkide atmısın saol canımm yardım içün^^

Bendede bu var ayak bileğine kadar gelez ama oldukça uzun istersen ölçebilirim
$IMAG0012.jpg $IMAG0010.jpg $IMAG0419.jpg $IMAG0416.jpg

gçmlekte lcw sadece birkez giydim kolları geri katlanmadığından bileklerden yan dikişleri açmıştım ama tekrar dikilebilir yada bu şekildede kullnılabilir oldukça uzun dize gelir sanırım

gömlek 5 tl
elbise 7 tl

Son düzenleme:
Bendede bu var ayak bileğine kadar gelez ama oldukça uzun istersen ölçebilirim
Eki Görüntüle 1058556 Eki Görüntüle 1058557 Eki Görüntüle 1058558 Eki Görüntüle 1058559

gçmlekte lcw sadece birkez giydim kolları geri katlanmadığından bileklerden yan dikişleri açmıştım ama tekrar dikilebilir yada bu şekildede kullnılabilir oldukça uzun dize gelir sanırım

gömlek 5 tl
elbise 7 tl

Canım elbisenin boyu nasıl acaba üzerinde çekip yollayabilirmisünn???

Back