• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları yazlık uyku tulumu

jalesel

Guru
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
456
3
296
43
Siirt
kızlar benim kızım gecen yaz cok bogaz enfeksiyonu oldu gecelerı hep ustunu acıyordu bir turlu nedenını anlayamamıstık ekimde kızma uyku tulumu aldım kalın bişey baby centerin..bir daha kızım bogaz enfeksıyonu olmadı..cok rahatladım..artık psıkoljım bozulmustu ıkı haftada bır boagzımız şiserdi onceden..
şimdi sorunum su kışlık uyku tulumumuz cok kalın ve acayıp terlemeye basladı havaların ısınmasıyla..yazlık uyku tulumu var mıdır acaba nette arastırdım ama kayda deger bişi yok..sızden kullanan var mı tavsıyelerınızı beklıyorum...

kızlar benim kızım gecen yaz cok bogaz enfeksiyonu oldu gecelerı hep ustunu acıyordu bir turlu nedenını anlayamamıstık ekimde kızma uyku tulumu aldım kalın bişey baby centerin..bir daha kızım bogaz enfeksıyonu olmadı..cok rahatladım..artık psıkoljım bozulmustu ıkı haftada bır boagzımız şiserdi onceden..
şimdi sorunum su kışlık uyku tulumumuz cok kalın ve acayıp terlemeye basladı havaların ısınmasıyla..yazlık uyku tulumu var mıdır acaba nette arastırdım ama kayda deger bişi yok..sızden kullanan var mı tavsıyelerınızı beklıyorum...

bebegim yok ama,yazlik uyku tulumu var...2 ay once bir markette gormustum..

canım ankarada C&A mağazalarında var yazlık uyku tulumu .ama bence yazın çıtçıtlı tulumlar daha iyi olur çok bunaltmamak lazım terleyince daha çok hasta olur .uyku tulumu yazlık bile olsa giydirmesen daha iyi olur

mothercare de de var..ama drumuz karşı olduğu için ben almadım..hep üstü açık yatıryor:( korkuyorum hastalanacak diye

yazlık uyku tulumu nasıl bişeki normal çıtçıtlı kısa tulumlar gbimi acaba kalın bişeyse şayet bu sıcakta bunaltmazmı kızlar terleyip daha cok hasta olmasına neden olursunuz ben uzun koluu giydirip üzerine çok ince bir örtü örtüyorum ona rağmen çok terliyorbilmiyorumkismile yazlık uyku tulumunuda merak ettim ama bulanlar varsa resim eklerse iyi olur

ben de yazlik uyku tulumu aradim eminönüne de gittim yazin uyku tulumu olmaz dediler. yurtdisinda da bulamadim

kipada gördüm ben yazlık uyku tulumu büyük marketlerde var real dede var.
hiç bulamadın bebk mağazılarına bak normal tulum al beli falan açılmaz en azından.

Back