yazlık kıyafet arıyorum

36 beden yazlık tatillerde, otel tatilinde akşam yemeklerinde. abartı olmayan elbise, etek, bluz, tshirt, pembe çanta yada cüzdan arıyorum sahil kıyafetleride olabilir

Canım sayfama bak 1.sayfaya 6.sayfaya falan orda elbise var 36 beden çok güzel duracağına eminim istediğin fiyatta anlaşırız turunj renkte yazlık pullu çapraz bluz var askılı ondada anlaşırız ne kadsr veririsen artık konuma bak muhakkak canım artık ne verirsen anlaşırız

36 beden yazlık tatillerde, otel tatilinde akşam yemeklerinde. abartı olmayan elbise, etek, bluz, tshirt, pembe çanta yada cüzdan arıyorum sahil kıyafetleride olabilir

canım fiyatlarıda çok uygun düşünürsen sırayla yazıyorum
ilk sıradaki çiçekli elbise 5 tl
ince keten etek 5 tl
boyundan askılı olan 5 tl
askılı 2 elbisenin tanesi 3 tl
diğer lacivert çizgili elbise 15 tl
lacivert çiçekli elbise 15 tl
kırmızı kapri pantolon 12 tl

canım baktım ama bana uyanlar hep satılmış beyaz eteği de istiyor musun? bi de tulum var eklemediğim ve uzun yazlık elbise var düşünürsen eklerim. buarada msj gönderemiyorum sana

[pembe değil ama mavi düşünürsen mango portföy çantam var cnm indirimden almıştım kokusu bile duruyor [/B][/B]

Son düzenleme:
şunları da gör istedim:)

Eklentiler

• $DSCF1757.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 62
  • $DSCF1779.jpg
    39,1 KB · Görüntüleme: 69
  • $DSCF1765.jpg
    28,3 KB · Görüntüleme: 51
  • $DSCF1766.jpg
    47,7 KB · Görüntüleme: 78
  • $DSCF1767.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 49
  • $DSCF1811.jpg
    49,7 KB · Görüntüleme: 67
  • $DSCF1782.jpg
    29,5 KB · Görüntüleme: 65
  • $DSCF1780.jpg
    61,2 KB · Görüntüleme: 64
  • $DSCF1778.jpg
    30,2 KB · Görüntüleme: 59
  • $DSCF1777.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $DSCF1772.jpg
    30,4 KB · Görüntüleme: 61
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…