Ben kızımıma yazlık alırken yaz sonu kışlık alırken kış sonu alışveriş yapıyorum. Yani şu sıralar hep kışlık alıyorum ama seneye giyebileceklerini. Hem uygun fiyatlı oluyorlar hemde gereksiz alışveriş yapma sıkıntım olmuyor.
Ben kızımıma yazlık alırken yaz sonu kışlık alırken kış sonu alışveriş yapıyorum. Yani şu sıralar hep kışlık alıyorum ama seneye giyebileceklerini. Hem uygun fiyatlı oluyorlar hemde gereksiz alışveriş yapma sıkıntım olmuyor.
Önümüzdeki yılın kışlıklarını halası ve annanesi aldı sayılır. Ama işte yazlık almadık daha. İlk yaz sezonumuz olcak :)) artık bundan sonra bir yazlık alışveriş yaparız sezon sonunada önümüzdeki sene yazlıkları alırız..
oğlum 8,5 aylık tulumu izmitten peros diye bi mağazadan aldım ama disney ürünü satan bir yer varsa eğer bulunduğunuz yerde bulabilirsiniz fiyatıda çok uygundu 9 liraya aldım
teşekkürler daha güzelleri sizin bebeklerinizin olsun inşallah gezip bakmakta fayda var çok güzel şeyler çıkmış bende tekrar bakıcam bunlar yetmez bizim yaramaza hele bi de yaz sıcak sık sık değişecek