• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları Yazlık Ciciler

innuk

Guru
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2009
3.901
2.785
448
İstanbul
Kızlar bebişlerinize yazlık kıyafetler aldınızmı? bu ay sonu almayı düşünüyorum ama. Ne zamandan itibaren giydirebiliriz acaba nisanda giyebilirlermi erken mi olur?? birde nasıl şeyler almalı acaba.. Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum..

innuk canım,ben de balık açtım ama yazan olmadı..ben de merak ediyorum ne alıcaz?

Kızlar bebişlerinize yazlık kıyafetler aldınızmı? bu ay sonu almayı düşünüyorum ama. Ne zamandan itibaren giydirebiliriz acaba nisanda giyebilirlermi erken mi olur?? birde nasıl şeyler almalı acaba.. Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum..

canım havalar iyice ısınmadan giydirme nede olsa onlar hemen üşüyorlar haziran ortasında anca giydirebiliriz bence yavaş yavaş

kızlar nisan ayında havalar daha soğuk olcakmış ancak mayıs haziranda giyinirler bebekleriniz kaç aylık bilemiyorum ama geçen sene yazın ben bol bol askılı badi giydirdim evde zaten sadece çıtçıtlı badi giydirebildim şotlu tulumları vardı kızı olanlar daha şanslı elbiseye benzer çıtçıtlı badiler giydirdim sürekli bide kısa taytlı tunikli kıyafetler almıştım kızıma topu topu bikaç kere giydi hepsi duruyo şimdi yepyeni:)

mayıs hazirandan önce yazlık giydiremiycez yani.. Baktım mağzalarda hep yazlıklar var. Oğlum 4 aylık ama aldığım 3-6 ay kıyafetleri yavaş yavaş küçülmeye başladı. (62 numaradan bahsediyorum) hazır alışveriş yapacakkende yazlık alayım demiştim ama işte ne alınır yazlık nasıl giydirilir bilmiyorum malum kışın iki üç kat giydiriyorsunda yaz gelince body falan giydircekmiyiz yada body üzerine başka bir şey giycekmi? Hepsi kısa kollumu olcak yoksa yine uzun kollu şeylere ihtiyaç olcakmı?

saçma gelebilir ama aklımdaki sorular bunlar.

innuk canım,geçen seneden hatırladığım bazı şeyler var.evde kısa kol çıtçıtlı body ve kısa çorap ile oturuyordu ya da şort takımlarla.dışarıya çıkınca içine askılı çıtıçıt body ve yazlık tulum,elbise falan giydiriyordum.ama ağustos biraz serin olduğundan uyurken uzun kollu,uzun bacaklı ince pijamalar giydiriyordum.evde tek body yeterli geliyordu ama artık kızım yürüme çağına geldi.yani ne giydiricem bilemiyorumbilmiyorumkismile

innuk canım,geçen seneden hatırladığım bazı şeyler var.evde kısa kol çıtçıtlı body ve kısa çorap ile oturuyordu ya da şort takımlarla.dışarıya çıkınca içine askılı çıtıçıt body ve yazlık tulum,elbise falan giydiriyordum.ama ağustos biraz serin olduğundan uyurken uzun kollu,uzun bacaklı ince pijamalar giydiriyordum.evde tek body yeterli geliyordu ama artık kızım yürüme çağına geldi.yani ne giydiricem bilemiyorumbilmiyorumkismile

Ay canım çok saol yaaa.. alışveriş işini ertelememiz gerekecek sanırım. Mayıs haziran gibi ancak giyer galiba yazlıkları. Ama işte ne alacağını bilmeden alışverişe gitmekte çok fena oluyor..

küçük bebeklere yazın en sıcak günlerinde çıtçıtlı bady ve çorap giydirin dışarda ise iki parça penye şortlu takım giydirin beli lastikli olmalı hem alt değişimi için hem bebeğin bunalmaması için ayrıca iki parça olması terlediği zaman sırtına sırt bezi koymak için ideal oluyor. Yaz sıcağında ve küçük bebeklerde kot pantolon ve çok süslü püslü elbiseler iyi olmuyor zaten külotlu çorap giydirilmediği için bebeğin bezi görünüyor. elbise yürümeye başladıktan sonra ideal oluyor. yürüyen kızlar için altına şort giydirilmiş elbise ve salopet pantolon erkeklerede yine salopet pantolon ve şort ideal olur. ayrıca ilkbahar aylarında nisan mayıs ev içleri henüz ısınmamış olur yazlık giydirmek iyi olmaz zira çok kolat midelerini üşütüyorlaer dışarıdada bahar havası malum bir aça bir kapar tedarikli olmak gerek yedekte uzun kollu ve paçalı giysiler bulundurmak iyi olur inşallah yardımım dokunmuştur

ben biraz erkenciyim galiba...

Eklentiler

• $IMG_0142.jpg
    $IMG_0142.jpg
    7,4 KB · Görüntüleme: 100
  • $IMG_0143.jpg
    $IMG_0143.jpg
    7,6 KB · Görüntüleme: 90
  • $IMG_0144.jpg
    $IMG_0144.jpg
    9,8 KB · Görüntüleme: 83
bende aldım şimdiden birkaç parça kısa kollu gömlekler bermudalar falan ama haziranda ancak giyer sanırım havalar daha soğuk olur o zamana kadar zaten 1 yaşınada giricek oğlum

kızım 11 aylık ben çook erken davrandım daha doğmadan önce aldıklarım:)

Eklentiler

• $resimler 115-.jpg
    $resimler 115-.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 80
  • $resimler 121-.jpg
    $resimler 121-.jpg
    12 KB · Görüntüleme: 65
  • $resimler 125-.jpg
    $resimler 125-.jpg
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $resimler 128-.jpg
    $resimler 128-.jpg
    7,5 KB · Görüntüleme: 66
  • $resimler 149-.jpg
    $resimler 149-.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 78
bu arada kızlar ben kızıma 2. el kıyafet de alıyorum. dünyaca ünlü markaların 2. ellerini gittigidiyor ve ebayden bulmak mümkün. kimisinin elinde kalıyor etiketli de alabiliyorsunuz. fiyatlar son derece uygun

Eklentiler

• $resimler 150-.jpg
    $resimler 150-.jpg
    9,3 KB · Görüntüleme: 71
  • $resimler 151-.jpg
    $resimler 151-.jpg
    8,3 KB · Görüntüleme: 66
  • $resimler 154-.jpg
    $resimler 154-.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 61
  • $resimler 156.jpg
    $resimler 156.jpg
    8,2 KB · Görüntüleme: 79
  • $resimler 158.jpg
    $resimler 158.jpg
    8,4 KB · Görüntüleme: 71
devam

Eklentiler

• $resimler 159.jpg
    $resimler 159.jpg
    6,4 KB · Görüntüleme: 74
  • $resimler 160.jpg
    $resimler 160.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 53
  • $resimler 161.jpg
    $resimler 161.jpg
    6,8 KB · Görüntüleme: 61
  • $resimler 162.jpg
    $resimler 162.jpg
    5,4 KB · Görüntüleme: 72
  • $resimler 163.jpg
    $resimler 163.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 63
bunlar dediğim gibi kızım daha doğmadan aldıklarım. bu yıl aldıklarımı da daha sonra eklerim.

Eklentiler

• $resimler 165.jpg
    $resimler 165.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 61
  • $resimler 166.jpg
    $resimler 166.jpg
    6,6 KB · Görüntüleme: 63
  • $resimler 167.jpg
    $resimler 167.jpg
    6,2 KB · Görüntüleme: 67
  • $resimler 145.jpg
    $resimler 145.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 61
  • $resimler 116.jpg
    $resimler 116.jpg
    13,7 KB · Görüntüleme: 66
bu arada kızlar ben kızıma 2. el kıyafet de alıyorum. dünyaca ünlü markaların 2. ellerini gittigidiyor ve ebayden bulmak mümkün. kimisinin elinde kalıyor etiketli de alabiliyorsunuz. fiyatlar son derece uygun

Canım süper bir bilgi bu :)) hemen bakıcam aldıklarında çok güzel bu arada güle güle giysin kuzucun...

innuk sana daha net bilgiler vereyim madem ilgileniyorsun. yeni ve etiketli almak istiyorsan nwt diye aratacaksın ebayde. büyük markalar şöyle: gymboree, children's place, osh kosh, okie dokie, carter's, baby gap, b.t kids, ralph lauren.
romper - şort şeklinde tulum demek
outfits - genelde takım şeklinde olanlar
bu arada genelde united states içi kargolama yapanlar oluyor. worldwide bulman gerekir. ama united states yazanlar aşağıadki açıklamalarda sadece amerika içine yolluyorum diye özellikle yazmadıysa alabilirsin. genelde gönderirler. yalnız burası önemli, kargo ücreti bazen çok olabiliyor bunu da göz önünde bulundur.
ben hiç bu işlere bulaşmayayım dersen de gymboree.com a gir 20 dolar kargo bedeliyle türkiyeye gönderiyorlar.

innuk sana daha net bilgiler vereyim madem ilgileniyorsun. yeni ve etiketli almak istiyorsan nwt diye aratacaksın ebayde. büyük markalar şöyle: gymboree, children's place, osh kosh, okie dokie, carter's, baby gap, b.t kids, ralph lauren.
romper - şort şeklinde tulum demek
outfits - genelde takım şeklinde olanlar
bu arada genelde united states içi kargolama yapanlar oluyor. worldwide bulman gerekir. ama united states yazanlar aşağıadki açıklamalarda sadece amerika içine yolluyorum diye özellikle yazmadıysa alabilirsin. genelde gönderirler. yalnız burası önemli, kargo ücreti bazen çok olabiliyor bunu da göz önünde bulundur.
ben hiç bu işlere bulaşmayayım dersen de gymboree.com a gir 20 dolar kargo bedeliyle türkiyeye gönderiyorlar.

Saol canım :)) sen bu aldıklarını ordan mı almıştın?

yoo bu gösterdiklerimin çoğunu ummandayken almıştım orası çok uygun bu konuda ama ilerde koyacaklarımın tamamı internet üzerinden. açıkçası ben lcw falan beğenmiyorum hiç panço falan da bana çok pahalı geliyor. zara ve gap ın indirimli zamanları haricinde ben kızıma sokaktan hiçbir şey almıyorum

Back