Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bebişlerinize yazlık kıyafetler aldınızmı? bu ay sonu almayı düşünüyorum ama. Ne zamandan itibaren giydirebiliriz acaba nisanda giyebilirlermi erken mi olur?? birde nasıl şeyler almalı acaba.. Fikirlerinizi ve deneyimlerinizi bekliyorum..
innuk canım,geçen seneden hatırladığım bazı şeyler var.evde kısa kol çıtçıtlı body ve kısa çorap ile oturuyordu ya da şort takımlarla.dışarıya çıkınca içine askılı çıtıçıt body ve yazlık tulum,elbise falan giydiriyordum.ama ağustos biraz serin olduğundan uyurken uzun kollu,uzun bacaklı ince pijamalar giydiriyordum.evde tek body yeterli geliyordu ama artık kızım yürüme çağına geldi.yani ne giydiricem bilemiyorumbilmiyorumkismile
ben biraz erkenciyim galiba...
bu arada kızlar ben kızıma 2. el kıyafet de alıyorum. dünyaca ünlü markaların 2. ellerini gittigidiyor ve ebayden bulmak mümkün. kimisinin elinde kalıyor etiketli de alabiliyorsunuz. fiyatlar son derece uygun
innuk sana daha net bilgiler vereyim madem ilgileniyorsun. yeni ve etiketli almak istiyorsan nwt diye aratacaksın ebayde. büyük markalar şöyle: gymboree, children's place, osh kosh, okie dokie, carter's, baby gap, b.t kids, ralph lauren.
romper - şort şeklinde tulum demek
outfits - genelde takım şeklinde olanlar
bu arada genelde united states içi kargolama yapanlar oluyor. worldwide bulman gerekir. ama united states yazanlar aşağıadki açıklamalarda sadece amerika içine yolluyorum diye özellikle yazmadıysa alabilirsin. genelde gönderirler. yalnız burası önemli, kargo ücreti bazen çok olabiliyor bunu da göz önünde bulundur.
ben hiç bu işlere bulaşmayayım dersen de gymboree.com a gir 20 dolar kargo bedeliyle türkiyeye gönderiyorlar.