• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yazlığımızın mutfağını yeniledik bir de siz bakın :)

KATRE2013

Üye
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2013
40
0
6
İstanbul
Herkese merhaba :)

ESKİ HALİ..

$Adsız2.webp
$Adsız1.webp

BENİM ÇİZİMİM..

$öneri1.webp

SON HALİ..

$Resim2.webp
$Resim3.webp
$Resim1.webp
$20130619_200446.webp
$20130619_200418.webp

çok değişmiş hakikaten gayette güzel olmuş güle güle oturun evinizde:34:

çok şık olmuş bence de. güle güle kullanın. biz de bu ara mutfak yenileme telaşındayız. sizinki ne kadara mal oldu?

çok değişmiş hakikaten gayette güzel olmuş güle güle oturun evinizde:34:

gayet şık olmuş güle güle kullanın :34:

Çok güzel olmuş çok beğendim iç açıcı vala (: eski halinden eser yok resmen mutfak kendine gelmiş..

çok şık olmuş bence de. güle güle kullanın. biz de bu ara mutfak yenileme telaşındayız. sizinki ne kadara mal oldu?

hepinize teşekkürler :) aynen mutfak kendine geldi gerçekten..

2500 - 3000 TL gibi bir maliyeti oldu sanırım ..

süper bi mutfak olmuş.... banada çizer misin eğer bi gün zengin olup yazlığım olursa senin çiziminden yararlanırım:46::46::46:

çok güzel olmuş güle güle kullanın mutfagınızı

teşekkür ederim :)

cok güzel olmus,güle güle kullan...

teşekkürler :)

perdelere bayıldım, güle güle kullanın ^.^

fon perdeleri ben diktim, tül zaten daha önce vardı ama renk vermiş di mi :)

süper bi mutfak olmuş.... banada çizer misin eğer bi gün zengin olup yazlığım olursa senin çiziminden yararlanırım:46::46::46:

yeri belli olsun da neden olmasın :)

alırsınız inşallah..

Canım çok güzel bi mutfak olmuş gerçekten :)))

Bizde yakın bi zamanda evimizi yaptırcaz da benim evlenince kendi evimdeki mutfağım azcık küçük, sizin mutfağın ilk hali gibi kısa dolaplar var. Bende böyle L dönmek istiyorum camın önünden. Ancak mutfak daralır diyor nişanlım. Bende diyorum ki, tezgah daha önemli. Çok daraldı mı, bu konuda önerin ne olur :)

Şimdiden teşekkürler,

cok uygun fıyata süper olmus birebir harıka bence bayıldım

beyazın farkı diyorum ısrarla kahve tutdran arkadaşlaraaaaaaaaa güle güle oturun :nazar:

Canım çok güzel bi mutfak olmuş gerçekten :)))

Bizde yakın bi zamanda evimizi yaptırcaz da benim evlenince kendi evimdeki mutfağım azcık küçük, sizin mutfağın ilk hali gibi kısa dolaplar var. Bende böyle L dönmek istiyorum camın önünden. Ancak mutfak daralır diyor nişanlım. Bende diyorum ki, tezgah daha önemli. Çok daraldı mı, bu konuda önerin ne olur :)

Şimdiden teşekkürler,

bizim mutfak kare ve 3 mt x 3 mt idi.. eğer senin mutfağında 3 mt den az değilse herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.. gayet de güzel olur..

cok uygun fıyata süper olmus birebir harıka bence bayıldım

yeni hali çok güzel olmuş
güle güle kullanın

beyazın farkı diyorum ısrarla kahve tutdran arkadaşlaraaaaaaaaa güle güle oturun :nazar:

bence de koyu renk mutfaktan beyazı yeğliyorum :)

Yeni hali gerçekten çok güzel olmuş canım aynı ablamın mutfak dolaplarına benziyo

Back
X