Yazlığımızın mutfağını yeniledik bir de siz bakın :)

çok değişmiş hakikaten gayette güzel olmuş güle güle oturun evinizde

çok şık olmuş bence de. güle güle kullanın. biz de bu ara mutfak yenileme telaşındayız. sizinki ne kadara mal oldu?

çok değişmiş hakikaten gayette güzel olmuş güle güle oturun evinizde

gayet şık olmuş güle güle kullanın

Çok güzel olmuş çok beğendim iç açıcı vala eski halinden eser yok resmen mutfak kendine gelmiş..

çok şık olmuş bence de. güle güle kullanın. biz de bu ara mutfak yenileme telaşındayız. sizinki ne kadara mal oldu?

hepinize teşekkürler :) aynen mutfak kendine geldi gerçekten..

2500 - 3000 TL gibi bir maliyeti oldu sanırım ..

süper bi mutfak olmuş.... banada çizer misin eğer bi gün zengin olup yazlığım olursa senin çiziminden yararlanırım

çok güzel olmuş güle güle kullanın mutfagınızı

teşekkür ederim :)

cok güzel olmus,güle güle kullan...

teşekkürler :)

perdelere bayıldım, güle güle kullanın ^.^

fon perdeleri ben diktim, tül zaten daha önce vardı ama renk vermiş di mi :)

süper bi mutfak olmuş.... banada çizer misin eğer bi gün zengin olup yazlığım olursa senin çiziminden yararlanırım

yeri belli olsun da neden olmasın :)

alırsınız inşallah..

Canım çok güzel bi mutfak olmuş gerçekten :)))

Bizde yakın bi zamanda evimizi yaptırcaz da benim evlenince kendi evimdeki mutfağım azcık küçük, sizin mutfağın ilk hali gibi kısa dolaplar var. Bende böyle L dönmek istiyorum camın önünden. Ancak mutfak daralır diyor nişanlım. Bende diyorum ki, tezgah daha önemli. Çok daraldı mı, bu konuda önerin ne olur :)

Şimdiden teşekkürler,

cok uygun fıyata süper olmus birebir harıka bence bayıldım

beyazın farkı diyorum ısrarla kahve tutdran arkadaşlaraaaaaaaaa güle güle oturun

bizim mutfak kare ve 3 mt x 3 mt idi.. eğer senin mutfağında 3 mt den az değilse herhangi bir sıkıntı yaşamazsın.. gayet de güzel olur..

cok uygun fıyata süper olmus birebir harıka bence bayıldım

yeni hali çok güzel olmuş
güle güle kullanın

beyazın farkı diyorum ısrarla kahve tutdran arkadaşlaraaaaaaaaa güle güle oturun

bence de koyu renk mutfaktan beyazı yeğliyorum :)

Yeni hali gerçekten çok güzel olmuş canım aynı ablamın mutfak dolaplarına benziyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…