yazistigim erkek artık konuşmak istemiyorum, kendine iyi bak dedi?

melisa1308

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2024
11
5
1
30
evet, biz baya güzel yazistik ama daha bulusamamistik maalesef. pazar günü buluşma kararı aldık ikimiz. cumartesi günü hastayım dedi, konuşmaları kısa kesti,en son yazdigima da cevap vermedi. pazar oldu görüldü dahi atmayınca bana mahsustan yapiyormus gibi geldi buluşmamak icin, bende sildim haliyle.
aradan iki gün geçti ve bana bugün insan bi sorar hastaligin nasıl oldu diye, sen ben sildin aferin diye yazdi

bende acikladim olayı, yazışmak istemiyorsun sandim dedim (ilk kez başıma gelmiyor bu, erkekleri siz de taniyorsunuz)
hastanedeydim ama sen bilirsin, bir daha yazışmak istemiyorum, kendine iyi bak yazdı.
bende tek görüldü attim

burda ben mi yanlis hareket ettim anlamadım ki.
hastanede oldugunu ben nerden bilecektim ki bu 1
2 söyleyebilirdi ben hastanedeyim, buluşma iptal diye
3 madem yazışmak istemiyorsun,niye bana yazıyorsun iki gün sonra

siz ne düşünüyorsunuz ?

Buluşmayı hastanede diye mi iptal etmiş? Pazar günü ne hastanesi yav? Buluşma günü gelmiş, buluşmanın iptal olduğunu bile söylemeye tenezzül etmeyen birine az bile yapmışsınız.

acile gitmiş cumartesi sözde, cumartesinden beri hastanedeydim yazdı
Eğer kanamalı hasta değilse insan en azından buluşma iptal bari yazar. Siz yazmışsınız cevap vermeyip bir de hastalığımı sormuyorsun diye trip atmış. İyi yapmışsınız silmekle.

Cumartesiden beri hastanedeyim dediği de yalan. Annemin geçen sene vücudunun önemli bir bölümü yanmıştı, haftasonuydu. Acile gittik pazartesi gelin yatış yapcaz şu an sadece ilaç verip sararız yanık yerlerini demişlerdi. Öyle bir durumda bile hastasonunu hastanede geçirmedi bunun nesi varmış bu kadar?

İliskiyi bitirmek icin firsat kollayan birine kolladigi firsati vermissin bence iyide etmissin ustte bi uye 26-18 diye yorumladim yazmis ama 18 yasindaki insan bile daha mantiklidir o yuzden kurtuldugune sukret bencede

hepinize yorumlarınız icin cok teşekkür ederim!! dedim acaba ben mi hata yaptım, çok tecrübeli de degilim ask konusunda, ama yorumlarınızla doğru yaptigimi gördüm
mutlu ettiniz beni teşekkürler :)

Ben bunu boşlukta birileriyle konuşup iş buluşmaya gelince kaçmak için yapıyordum ergenlikte.Muhakkak ya hastanede olurdum ya akrabam biri ölürdü O yüzden inanmadım en iyisini yapmışsın çocukla mı uğraşacaktın,samimi olup değer verse mahcubiyet hissedip zaten arar açıklardı buluşma olamayacağını.Beyzade buluşma günü geçince trip atarak yazıyor birde.Git ötede oyna deseydin keşke.

Siz en doğrusunu yapmışsınız. Tavırları ilgisiz ve umursamaz. Siz de peşinde koşmayınca şaşırmış olmalı Kaç kere ameliyat oldum sonrasında telefon hep elimdeydi. Hastanede olması bahane değil,istese mesaj atabilirdi.

Numarasını silmekle iyi yapmışsın.

Kafana takmaman gerektigini düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…