Yazın nerede çalışabilirim?

oscarandthewolf

Dürtme içimdeki narı, üstümde beyaz gömlek var*
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2016
201
240
23
Öğrenciyim, ramazan bayramından sonra okulum açılana kadar yani eylül'e kadar bir yerde çalışmak istiyorum. Önceki konumdan hatırlayacağınız üzere 2 gün önce başımdan bir ayrılık vakası geçti, zaten 2 buçuk aya yakındır evdeydim, okulumu erken bitirdim. Hem oyalanmak hem de nerede olursa olsun çalışıp tecrübe kazanmak istiyorum çünkü daha önce hiç çalışmadım. Nerelerde çalışabilirim? Cafeler, organizasyon şirketleri, defacto,koton gibi mağazalarda çalışabilir miyim sadece yazın, part time olarak? Tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz? Nasıl başvurulu yapılır, ne gereklidir?

Öğrenciyim, ramazan bayramından sonra okulum açılana kadar yani eylül'e kadar bir yerde çalışmak istiyorum. Önceki konumdan hatırlayacağınız üzere 2 gün önce başımdan bir ayrılık vakası geçti, zaten 2 buçuk aya yakındır evdeydim, okulumu erken bitirdim. Hem oyalanmak hem de nerede olursa olsun çalışıp tecrübe kazanmak istiyorum çünkü daha önce hiç çalışmadım. Nerelerde çalışabilirim? Cafeler, organizasyon şirketleri, defacto,koton gibi mağazalarda çalışabilir miyim sadece yazın, part time olarak? Tecrübeli arkadaşlar ne diyorsunuz? Nasıl başvurulu yapılır, ne gereklidir?
Öğrenciyken çalıştım canım,mağazalarda ya da part time olarak
İnternetten başvuru yapabilirsin,öğrenci olduğumu duyduklarında sorun çıkardıklarınoldu
O yüzden kaçak göçek çalıştığımda olmuştur :)

Öğrenciyken iş konusunda şansım hiç yaver gitmedi :)
Ben de o sıralar öğrenciler arasında favori iş mekanı olan mağazalara girmeyi istemiştim.

Çok zor oluyor. Çalışan arkadaşlarımın hiçbiri memnun ayrılmadı :) sonraki seneler garanti bankası meşhur oldu. Orada da çoğu arkadaşım başının sistiginden şikayet ediyordu.

Bu tip yerlerde çalışmak zor.

Ben öğrenci olsam şimdiki aklimla bir kitapçıya falan girmek isterdim. İletişim açısından da iyi olur. Ayrıca boş zamanında kitap okursun, eğlenceli ve zevkli olur.

Ben de o sıralar öğrenciler arasında favori iş mekanı olan mağazalara girmeyi istemiştim.

Çok zor oluyor. Çalışan arkadaşlarımın hiçbiri memnun ayrılmadı :) sonraki seneler garanti bankası meşhur oldu. Orada da çoğu arkadaşım başının sistiginden şikayet ediyordu.

Ben öğrenci olsam şimdiki aklimla bir kitapçıya falan girmek isterdim. İletişim açısından da iyi olur. Ayrıca boş zamanında kitap okursun, eğlenceli ve zevkli olur.
Çok güzel bir fikir. Konu sahibi muhakkak degerlendir.

Koton, penti, calzedonia, h&m, gratis gibi mağazaların hepsine başvur bence.

Ben de 1,5 ay kadar çalışmıştım yazın full timedı acayip yorulmuştum, ama kendi kazandığın parayı harcamak çok güzel oluyor :)

Sana tavsiyem, sadece yazın çalışmak için girdiğini söyleme, almazlar o zaman.

Çok iyi olur aslında, zaten kitaplarla haşır neşir olmayı seven biriyim ama yakınımda bu tür yerler yok. İstanbulda yaşıyorum, kitap-cafe tarzı mekanlar kadıköy,karaköy civarında oluyor ama nasıl bulurum, nasıl olur hiçbir fikrim yok.

Koton, penti, calzedonia, h&m, gratis gibi mağazaların hepsine başvur bence.

Ben de 1,5 ay kadar çalışmıştım yazın full timedı acayip yorulmuştum, ama kendi kazandığın parayı harcamak çok güzel oluyor :)

Sana tavsiyem, sadece yazın çalışmak için girdiğini söyleme, almazlar o zaman.

Bu başvuru işi online olarak mı yoksa mağazalara gidip sorarak mı oluyor ?Aynen ben de 2 aya yakın çalışmak istiyorum, sonra zaten okulum açılacak.. Kolay iş yok ki yorgunluğu sıkıntı olsun :) Nasıl konuşmalıyım peki, tecrübeli olaraktan ne tavsiye edersin? Bir de giyim mağazalarında genelde hangi pozisyonda çalışılıyor, kıyafet katlayıp toparlamama mı?

Back
X