Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu makyaj sabitleyicileri bir bende işe yaramıyor galiba:) makyaj yapıyorum 2 saat sonra ya ağzım yüzüme, yüzüm ağzıma dönüyor ya da hiç makyaj yapmamış gibi oluyorum.Sicaklardan asiri terliyorum. Yuzume bi sey surmediysem sorun olmuyor ama gunes kremi, bb krem, fondoten vb seyler surduysem boncuk boncuk oluyor yuzum terden. Hep de iyi markalar kullaniyorum. Bunun cozumu var mi? Makyaj sabitleyici bu sorunun cozumu mu? Hic kullanmadim.
Sicaklardan asiri terliyorum. Yuzume bi sey surmediysem sorun olmuyor ama gunes kremi, bb krem, fondoten vb seyler surduysem boncuk boncuk oluyor yuzum terden. Hep de iyi markalar kullaniyorum. Bunun cozumu var mi? Makyaj sabitleyici bu sorunun cozumu mu? Hic kullanmadim.
Kalıcı dudak renklendirme yaptınız mı memnun kaldınız mı?Yazın güneş kremi - göz altlarıma az concealer- yüzüme hafif allık kullanıyorum.
Kirpiklerime lifting yaptırıyorum. 8 hafta kalıyor. Sürekli mascara var gibi.
Onun dışında kalıcı dudal renklendirme var.
Gerçekten büyük kurtarıcı oluyor ikisi.
Yaz aylarında badanay yapar gıbı gerek yokSicaklardan asiri terliyorum. Yuzume bi sey surmediysem sorun olmuyor ama gunes kremi, bb krem, fondoten vb seyler surduysem boncuk boncuk oluyor yuzum terden. Hep de iyi markalar kullaniyorum. Bunun cozumu var mi? Makyaj sabitleyici bu sorunun cozumu mu? Hic kullanmadim.
Yazın makyaj çok bunaltıcı zaten ya. Ben yazın çok özel bir yere gitmeyeceksem makyaj yapmam saçımıda duştan sonra tarar çıkarım maşa düzleştirici yapmam. Kendi dalgasıyla kalır. Ama kışın yaparım saçımı makyajımı yazın çok zor beSicaklardan asiri terliyorum. Yuzume bi sey surmediysem sorun olmuyor ama gunes kremi, bb krem, fondoten vb seyler surduysem boncuk boncuk oluyor yuzum terden. Hep de iyi markalar kullaniyorum. Bunun cozumu var mi? Makyaj sabitleyici bu sorunun cozumu mu? Hic kullanmadim.
Normalde bile makyaj yapan biri degilim aslinda. Fondoteni bi damla geciyorum onu da sadece yanaklarima renk esitlesin diye. Kizarikligim var da. Onu da gectim gunes kremi bile (bi suru marka kullandim nafile) ayni terleme etkisini yapiyor. Zaten gariptir sadece yuzden terliyorum. D vitamini eksikligine yormus bazilari. Neyse boyle devam :)Yaz aylarında badanay yapar gıbı gerek yok
Yazın yuzunuz nefes almalı
Bır rimel eyelıner kafi bence
Her kadına ustelık