- 13 Ocak 2020
- 45.061
- 171.320
- 33
- Konu Sahibi dayler dayler
Hocam bağlaçlara değinecekseniz bir arkadaşı etiketlemek istiyorum. Kendisi beni konusundan engelledi ama...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi sen engeli yedin, benim ne suçum vardıHocam bağlaçlara değinecekseniz bir arkadaşı etiketlemek istiyorum. Kendisi beni konusundan engelledi ama...
Sen de mi ya?Hadi sen engeli yedin, benim ne suçum vardı
İşine gelmeyen, zoruna giden minik bir şey söyledim. Dalga geçmemiştim oysaki.Sen de mi ya?
Evet ya o da aşırı kullanılıyorUltrasyon
Evet evet, bağlaçlar hassas noktamız, kıymetlimizHocam bağlaçlara değinecekseniz bir arkadaşı etiketlemek istiyorum. Kendisi beni konusundan engelledi ama...
Ooo aşırı doğru bir cümleSen de mi ya?
Dikenlerim tüğ tüğ olduTüğ
Askeri ücret
Benden bu kadar şimdilik.
Larcivert var bir deSirkelemek var bir de, halıyı sirkelemek.
Bilerzik diyorlar ya o da fena.
Nereden baksan yanlış istifra mi etti, tövbe istiğfar mı demek istiyor, istifa mı etti, hiçbir yere uymuyorŞey var ya istifar
Ultrasyon
UnturasonForumda efsane bir versiyonu vardı bunun. Bulamadım ama çok feciydi. Ultrasyona secde ettirir o derece kötüydü.
Meali?Şey var ya istifar
Normel ve vejina demelerine acayip gicik oluyorum gunluk hayatta insanlarinVallahi buydu.
Onu yine anlarım, konuşma dilinde biraz da rahatlıktan simarikliktan yazıyoruz o şekilde. Ancak doğrusu bilinmedigi için yazilan yanlış kelimeler var ki, onlar can yakıyorNapionuz diyerek dalsam kac kisi begenir
Bu hangi dilUnturason
KusmakMeali?
Tam tersi canımDeneyimsiz demek istiyorsak, “naif”
Kibar demek istiyorsak, “nahif”
Yok doğrusu o şekilde ancak o kadar çok alışmışız ki naif demeyeTam tersi canım