Yazıklar olsun böyle kocaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

kararsiz4300

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2020
329
786
Yakıyorum ben gemileri !!

eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)

GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..

Son düzenleme:

Eşim; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi.. bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden
Çocuğu alıp alamayacaklarını avukat bilir. Bebek sizde kalır ama büyük çocuğunuz için ne olur bilmiyorum. Allah yardımınız olsun. Baba evine dönüp iş bulsanız. Babanız da o maddi durumla size çok sahip çıkamaz. Alacağınız nafaka da en iyi haliyle 1000 tl ancak olur. O yüzden ekonomik özgürlüğünüzü de planlayın.

Çocuğu alıp alamayacaklarını avukat bilir. Bebek sizde kalır ama büyük çocuğunuz için ne olur bilmiyorum. Allah yardımınız olsun. Baba evine dönüp iş bulsanız. Babanız da o maddi durumla size çok sahip çıkamaz. Alacağınız nafaka da en iyi haliyle 1000 tl ancak olur. O yüzden ekonomik özgürlüğünüzü de planlayın.
Ekonomik kısmı kafama cok takmıyorum, babam sahip çıkar bana. Bende bir işe girer çalışırım. Kendi birikmişim falanda var. Tek korkum cocugumu alırlar mı

Ekonomik kısmı kafama cok takmıyorum, babam sahip çıkar bana. Bende bir işe girer çalışırım. Kendi birikmişim falanda var. Tek korkum cocugumu alırlar mı
Çocuğunuz anne bakımın muhtaç bir yaşta alamazlar dişli bir avukat bulun kurtulun şu kp den.

Eşiniz büyük ihtimalle geri vites yapacaktır ama taşındıktan sonra her olumsuzlukta sizi suçlayacaktır.

Çocuk küçük olduğu için büyük ihtimalle size verilecektir.
Bana ev tuttu, ailesini ikna etti, böyle daha hayırlı dedi herkese.. şimdi bana vazgeçtim diyor.. taşınmayacağım diyor.. nefret ediyorum ondan

Bana ev tuttu, ailesini ikna etti, böyle daha hayırlı dedi herkese.. şimdi bana vazgeçtim diyor.. taşınmayacağım diyor.. nefret ediyorum ondan
Siz sert çıkmaya devam edince mecburen taşınacaktır.
Kayinpederin de şimdi mi aklına gelmiş torunu, duygu sömürüsüne bak😒

Siz sert çıkmaya devam edince mecburen taşınacaktır.
Kayinpederin de şimdi mi aklına gelmiş torunu, duygu sömürüsüne bak😒
Torununa çok düşkündür. Her yolu denedi taşınmayalım diye.. şimdi ordan vuruyor.. asıl böyle daha uzağa gideceğiz çocuğumla .. gidemem sanıyorlar ondan bu rahatlık..

Olumsuz durumlarınız olmadıkça çocuğu alamazlar.Çocuğa kötü davranma vs bunu ispat ederse alır ancak. Diğer türlü çocuk annede kalır,anne çocuğu o daha.
Her türlü iftirayı kötülüğü beklerim kayınpederimden... korkum o yüzden. Evladıma kötü davranma vs öyle birşeyim yok, onlar anne çocuğu diye anlamaz. Gözleri dönmüş bunların

Ay eşiniz ruh hastalarının arasında kala kala balataları yakmış kusura bakmayın. Babası torunumu benden götürmeyin diyor da, babası yüzünden kendi ailesinden olacak farkında değil. Asla geri adım atmayın. Çocuğunuz çok küçük, sizden alamazlar. Yani iş oraya varırsa, şahit yok mu bu ailenin psikolojik şiddetlerini, dengesizliklerini dile getirecek biri filan. Böyle bir aileye kim çocuk verir zaten...

Eşim; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi.. bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)

4 yaşında bir çocuğu hiçbir hakim anneden almaz merak etme. Anne hasta bakıma muhtaç olmadığı ve gayriihtiyari hayat sürmesini sürece...

Ay eşiniz ruh hastalarının arasında kala kala balataları yakmış kusura bakmayın. Babası torunumu benden götürmeyin diyor da, babası yüzünden kendi ailesinden olacak farkında değil. Asla geri adım atmayın. Çocuğunuz çok küçük, sizden alamazlar. Yani iş oraya varırsa, şahit yok mu bu ailenin psikolojik şiddetlerini, dengesizliklerini dile getirecek biri filan. Böyle bir aileye kim çocuk verir zaten...
Aynen öyle yaktı. Benimkinide yakıyorlar. Bu yaşta titremelerim çarpıntılarım var. Hamile olmasaydım destek alıp ilaç kullanacaktım! Ve bu adam bana her ailede olur diyor. 2020 türkiyede aynı binada yaşayan bir biz kaldık.. her evde olurmuş bide..

Sinir oldum adama taşınınca sanki torununu hiç görmeyecek.
Dediğim gibi siz kararlı olduktan sonra eşiniz mecburen taşınacaktır ama bu durumu her olayda başınıza kalkabilir.
Yıllardır huzurum yok zaten. Başıma kakacaksa buyursun ailesiyle yaşasın ben ona yaşama demiyorum.. ama ben yaşamayacağım.. asıl ben onun bu iki yüzlülüğünü bana sonuna kadar hak verirken birden 180 derece döndüğünü vuracağım yüzüne....

Aynen öyle yaktı. Benimkinide yakıyorlar. Bu yaşta titremelerim çarpıntılarım var. Hamile olmasaydım destek alıp ilaç kullanacaktım! Ve bu adam bana her ailede olur diyor. 2020 türkiyede aynı binada yaşayan bir biz kaldık.. her evde olurmuş bide..
Ya eşiniz at gözlükleriyle yaşıyor da ondan her ailede oluyor sanıyor tabi. Bu ortak apartman, ortak kese mevzusuna çözüm bulunmadıkça geri adım atmayın. Çünkü atarsanız belli ki oradan mutlu, huzurlu bir hikaye çıkmayacak. =(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X