- 4 Haziran 2020
- 329
- 786
- Konu Sahibi kararsiz4300
Yakıyorum ben gemileri !!
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
eski konumu bilmeyenler için..
Evi tuttuk, kapora, kira, emlakçı komisyonu verildi..
Anahtarını aldık, komşulara bu ayın 15’inde taşınacağımızı söyledim..
Eşimin babası mesaj atmış, torunumu benden götürmeyin, hayırlı cumalar...
Eşiminde bana söylediği; bende gitmek istemiyorum, sen abartıyorsun, her evde böyle şeyler olur! Gitmiyoruz dedi..şok oldum. En az benim kadar gitmek istiyodu, herkese böylesinin daha hayırlı herşeyin daha güzel olacağını söylüyordu, bana sonuna kadar haklı oldugum için gidiyoruz diyip ailesine gitmek için direnen adam bana şimdi neler söylüyor...
Ben şimdi ne yapayım!!
Bugün eşyalarımı alıp gideceğim bu evden...
Çocuğumu benden hiç bir şekilde alamazlar değil mi?
maddi durumları iyi, benim işim vs yok bir babam var oda durumu pek iyi sayılmaz kirada alabilirler mi cocugumu benden (4 yaşında)
GÜNCELLEME:Beni evladımı almakla tehtit etti, sırf benim yüzümden ev tuttugunu aslında istemediğini, yolumun açık olmasını söyledi. Eşyalarımı topladım, çocuğumu aldım gidiyorum.. çıktım o evden artık o eve girmem... kendisi istedi, vicdanım rahat... evden gittiğimi söyledim, yolun açık olsun dedi..
Son düzenleme: