Merhabaaaa :) Aslında o kadar cesur ve sabırlıyım ki.... Ama söz konusu şu diyet oldu mu basiretim bağlanıyorr sanırım. Kendimi hala o zayıf günlerimdeki gibi hayal ediyorum. 38 bedene girdiğim o güzel günler... Şimdi 40- 42
((( Kızlar ben kilo vermeliyim. Sağlık için, ruh ve beden sağlığı için. Kendimi iyi hissetmem için... vsvsvsvsvs. Ne yapacağımı bilmiyorum. öNCELİKLİ HEDEFİM 68 Kİloya inmek. Şu an 73 kiloyum
1.70 boyum var. İşin açığı 70tim ama tatile gittim ve 3 kilo da benimle birlikte geldiii
Neyse yapacak bir şey yok, misafirlerimin gitmesini bekleyeceğim. Tek hedefim 60!!! O kilo benim kendimi iyi hissetmemi sağlayacak... Lütfen bana yol gösterin. Leslie sansone yapacağım spor olarak ama ne yesem ne etsem bilemiyorum. Yemek yemeyi çok seviyorum. Ama şu varki 2 senedir şekeri bıraktım. Ekmek çok çok az yiyorum ama tek sıkıntım şu gece yemeleri ve gün içindeki abur cuburlar
(( Karatay diyeti kitabını okudum ve orada da kafam çok karıştı. Şekerli her gıdadan uzak dur ara öğün yok meyve bile şekerli olduğundan tehlikeli vsvsvsv. Yani şu an arapsaçı gibiyim... Ve sizin bana yardım edeceğinize inanıyorum.Haydi kızlar bana yazın lütfen