Yazarını çok sevipte,kitabını beğenmediğiniz eserler varmı?

Buket Uzuner'i çok severim ama Balık ızlerinin Sesi adlı kitabını hiç sevmemiştim...

Ahmet Ümit!i çok severim ama ''Agatha'nın Anahtarı'' kitabını çok beğenmedim.Bir de İpek Ongun serisinin sonuncusu ''Taşlar Yerine Otururken''i ve ondan bir önceki ''Ya Sen Olmasaydın''ı çok çalakalem buldum,serinin geri kalanı kadar özenilmiş ve samimi bulamadım.

Eserlerini beğenmediğim bir yazarı neden seveyim ki
Bana bir şeyler katmıyorsa benim için sıradan,tanımadığım bir insandır yani
Garip bir soru olmuş

yazarı sevmek derken kişisel olarak demiyor ki arkadaş zaten..yani ahmet ümitin kaşını gözünü değil anlatım tarzını sevipte ama ona yakışmadı dediğiniz kitaplar gibi bir şey sormuş arkadaş.

benim yok galba hiç aklıma gelmedi :)

Orhan pamuk- beyaz kale. Neden bilmiyorum diğer kitaplarında sanki karakterlerle birlikte yasarken, yazarın bu kitabında karakterlerle özdeslesemedim, duygularını paylasamadım.

Elif Şafak- Şehrin Aynaları

sevmemek değil de aslında anlayamadım pek. bu yüzden keyif vermedi bana. sanki yazar anlaşılmaz olmayı ummuş gibi geldi bana. ne kadar çok kişi anlamazsa o kadar başarılı olduğunu hissedeceğini düşündürdü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…