Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Yazarını çok sevipte,kitabını beğenmediğiniz eserler varmı?
Ahmet Ümit!i çok severim ama ''Agatha'nın Anahtarı'' kitabını çok beğenmedim.Bir de İpek Ongun serisinin sonuncusu ''Taşlar Yerine Otururken''i ve ondan bir önceki ''Ya Sen Olmasaydın''ı çok çalakalem buldum,serinin geri kalanı kadar özenilmiş ve samimi bulamadım.
yazarı sevmek derken kişisel olarak demiyor ki arkadaş zaten..yani ahmet ümitin kaşını gözünü değil anlatım tarzını sevipte ama ona yakışmadı dediğiniz kitaplar gibi bir şey sormuş arkadaş.
Orhan pamuk- beyaz kale. Neden bilmiyorum diğer kitaplarında sanki karakterlerle birlikte yasarken, yazarın bu kitabında karakterlerle özdeslesemedim, duygularını paylasamadım.
sevmemek değil de aslında anlayamadım pek. bu yüzden keyif vermedi bana. sanki yazar anlaşılmaz olmayı ummuş gibi geldi bana. ne kadar çok kişi anlamazsa o kadar başarılı olduğunu hissedeceğini düşündürdü.