Nişan Yaza nısanlanacak kızlar buraya hazıran temmuz agustos eylul :)

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
bende bugün alışverişe çıktım yine. boyna atılan kurdelalar kirpik çanta aldım bir de ayakkabı aldım ilk platform giycem bi kaç şarkı sonrası da mantar topuklu ayakkabı aldım yeşil rahat etmek için. herzaman giyerim yeşili zaten. henüz provaya gitmedim modaevinden çağırmalarını bekliyorum aceleye gelsin istemiyorum o yüzden sıkıştırmayayım dedim
Allah'a binlerce şükür her şeyim tam. yarın da davetiyelerin siparişini verecez tatlım.
bir an önce sözlüm de bende alyanslarımızı ve saatlerimizi takmak için sabırsızlanıyoruz.
Rabb'im inşallah nasip eder hepimize bi aksilik çıkmadan çok dua ediyorum her şey yolunda gitsin nazar değmesin diye.

aynen tatlım katılıyorum sana. bize de kimse karışmıyor neyi nasıl isterseniz yapın diyorlar sağolsunlar.
hayırlı olsun şimdiden

biz de eylülde nişanlanacağız inşallah. elbisem hazır ama ayakkabı bulamıyorum az topuklu, ince topuk istemiyorum ve en önemlisi yüksek istemiyorum ama dolgu (mantar/hasır gibi görünenler) topuklar çoook yüksek babet de aşırı düz, onla da rahat edemiyorum, parmak arası terlikle gideceğim bu gidişle o gün

ayakkabı konusunda istanbul'da nereleri önerirsiniz, pendik'te çok var diye duydum, doğru mudur? bir de burnu çok az açık olan ayakkabıların çok rahatsız ettiğini söyledi arkadaşım, gerçi denerken bile rahatsız ettiler, çok var onlardan ama eziyet olmamalı o gün, off :44:

öncelikle hayırlı olsun tatlım. ben mantar topuk buldum hemde çok yüksek olmayan üstelik topuğu kahve falan da değil yeşi ayakkabı yeşil topuk. umarım bulursun ama bol bol gezmen lazım

şekerler nasılsınız. sanırım davetiye ve araba süsleme süsleme dışında bir eksik kalmadı bende. yarın elbisemin ilk provasına gidiyorum dua edin kızlar bana inşallah tam istediğim gibi yapar elbiseyi
davetiyelerde bi kaç güne sipariş verilir. netten mi versek sipariş acaba güvenilir olur mu bilmiyorum ki

Son düzenleme:
şekerler nasılsınız. sanırım davetiye ve araba süsleme süsleme dışında bir eksik kalmadı bende. yarın elbisemin ilk provasına gidiyorum dua edin kızlar bana inşallah tam istediğim gibi yapar
davetiyelerde bi kaç güne sipariş verilecek acaba netten sipariş versek güvenilir olur mu

şekerler nasılsınız. sanırım davetiye ve araba süsleme süsleme dışında bir eksik kalmadı bende. yarın elbisemin ilk provasına gidiyorum dua edin kızlar bana inşallah tam istediğim gibi yapar
davetiyelerde bi kaç güne sipariş verilecek acaba netten sipariş versek güvenilir olur mu

kızlarrrr provam çok güzeldi hemen çizimime ek olarak bi kaç süsleme daha yapcam. kaba taslak bitmiş kıyafetim en geç 2 haftaya biter. ekstradan kese ve kravat dikecek aynı kumaştan. çok heycanlıyım yaaa

öncelikle hayırlı olsun tatlım. ben mantar topuk buldum hemde çok yüksek olmayan üstelik topuğu kahve falan da değil yeşi ayakkabı yeşil topuk. umarım bulursun ama bol bol gezmen lazım

darısı başıma ama bakacak yer de pek kalmadı gibi bilmiyorm valla ne yapacağımı

zaman var mı yeterince hani olası aksilikte telafisi olabilir mi acaba? daha önce böyle yaptıran bir arkadaşın varsa onun yaptırdığı yer daha güvenilir olacaktır, yoksa güvenemezdim ben, paranoyağımdır da azıcık

davetiye içinse malesef tatlım tanıdık yok netten sipariş de vazgeçtik nolur nolmaz diye
bakalım artık iki güne seçecez bi kaç yerden bakıp

kızlar kaba taslak aldıklarımızı yaptıklarımızı yazsak birimizin eksiği olursa fikir verip tamamlarız ne dersiniz?bohça hariç ama.
öncelikle ben başlayayim:
-nişan elbisesi
-2 ayakkabı platform ve sonra geğişeceğim için rahat ayakkabı
-kese
-takı
-taşlı tokalar
-iç çamaşırı
-takma kirpik
-çorap (ne olur ne olmaz ayakkabı içine giymek için vurursa diye)
-alyans
-saat
-davetiye
-fotoğrafçı

aklıma gelen bunlar şekerler

merhaba arkadaşlar benimde nişanım kısmet olursa eylül ayında olucak 1 temmuzda isteme +söz oldu..nişan bohçası için çoook koşturmam gerekiyor ama ne yapıcam bilmiyorum

kuzum aldıklarınızın hepsini güle güle kullanın.. yalnız herkes farklı bi yol izliyor nişanda, kimisi evde aile arasında yapıyor yani hazırlıklar uyuşmayabilir..
senin listenden kese, taşlı toka, takma kirpik, davetiye dışındakiler bizde de olacak.

merhaba arkadaşlar benimde nişanım kısmet olursa eylül ayında olucak 1 temmuzda isteme +söz oldu..nişan bohçası için çoook koşturmam gerekiyor ama ne yapıcam bilmiyorum
merhaba hoşgeldin.. benim de 1 temmuzdaydı isteme+söz
benim nişanım 25 ağustosta, nişan bohçasına da bayramdan hemen sonraki gün başlayacağız. biz sözlümle farklı şehirlerdeyiz. o bayramda gelecek o zaman çıkabilicez alışverişe..hiç sıkma kendini daha 1 ay var alınır herşey

Merhaba benim sözümde 07.07 de oldu nişanımı da eylülün ilk haftası olucak büyük ihtimal daha nişan için hiç bi hazırlığımız yok gerçi sözlümün ailesi ve kendi ailem olucak toplam 7 kişi olucaz =) güzel bi yere yemeğe giderek kutluyıcaz =)

biz bohçayı düğünde yapacaz tatlım öyle konuştuk. ama bi çok şeyi de yaptık sadece bohcaya katmadık da birbirimize verdik. ayy sağolsun kayınvaldem her görüştğümüzde hediyeler veriyo bana

hayırlı olsun tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…