Beğendin mi gercekten :)Hediyelerim geldiiiiiiii
geranio çooook teşekkür ederim.
iç çamaşırlarım bir harika
tişörtüme bayıldım.
sabunalar beni benden aldı.
fotoğraf ekleyeceğim ama 3tür yüklerken hata veriyor. yarın tekrar deneyeceğim.
Belli ki zaman ayırmada sıkıntısı var, ben sıkıştırmamak için atmadım mesaj. Geçen hafta eksiklerim var, haftaya göndereceğim dedi zaten.
benim hesaplarıma göre hediyelerini alamayan 8 kişi var şu anda gözümden kaçan varsa söyleyin;
solitarywoman
_melinda_ (katili bugün yollıycak)
_Lavin_ (katili bugün yollıycak)
sekerlikkkk
elif190
pafiremm
_asmunikal_
gunessel
bu arkadaşlara hediyeleri gelmedi diye biliyorum çünkü hediye topiğinde veya burada bir yazı göremedim...
minik katilim şimdi msj attı yarın kargoya veriyormuş hediyelerimi
benim hesaplarıma göre hediyelerini alamayan 8 kişi var şu anda gözümden kaçan varsa söyleyin;
solitarywoman
sekerlikkkk
elif190
pafiremm
_asmunikal_
gunessel
bu arkadaşlara hediyeleri gelmedi diye biliyorum çünkü hediye topiğinde veya burada bir yazı göremedim...
benim de katilimden ses yok hala hediyesini alamayanlardanımama benim katilim evlilik hazırlığı yapıyor diye ses etmiyorum kısmet artık, biraz geç alıcam hediyelerimi
evet malesef öyle oluyo, onunda zevki olmuyo..
öncelikli amaç zaten muhabbet
yok canım hani paketli oluyo ya kozmetikçilerde ben bazen onlardan kullanıyorum bazende avonun ürünlerinden...
avonun siyah kil maskesi var o çok güzel beyazlatıyo resmen yüzümü..ama düzenli kullanmak lazım işte...
Beğendin mi gercekten :)
Hepsini gule gule kullan canim inşallah mutlu edebilmisimdir seni :)
Canim katilin kim biliyo musun? Bu tarz şeyler daha önce de oldu kimsenin hevesini kaçırmamak için böyle yapan arkadaşların tespit edip bir daha çekilişe almayabiliriz.
Asmu seninki de mi gelmedi?
Berfin'in katili de dün göndermiş. Öyle demişti canım.
tamam canım...............
Berfin'in katili de dün göndermiş. Öyle demişti canım.
zeynep sen dün adresimi isteyince, bende herhalde dün gönderdi diye düşündüm :26:
solitarywoman
sekerlikkkk
elif190
pafiremm
_asmunikal_
gunessel
sen katilini biliyormusun. evlilik hazırlığı demişsin :26:
oda zararlı olmasın. yaşlandırmasın beni
oha budamı gol değilburcu sen benmkiydin ama
------------
ben mesela ilk gönderenlerdenim
hadı onuda geçtim. ben bikere aramasını mesaj atmasını isterdim.. buda çok zor bişi değil
Gözünaydın tatlım..katilim beni arada
perşembe kargo verebilecekmiş
zeyneeep,pafirem benim kurbanımdı ve hediyelerine cuma günü kavuştu ki :26: hatta cuma akşamı hediye topiğine resimlerini de koyduuu :26:
bak burdaaa : http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?t=721111&page=16&p=35428705#post35428705
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?