- 31 Temmuz 2020
- 20.323
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Günaydın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
He kız tersi oldu yine ikimizeMerhaba güzelim afiyetler olsun. Sporu da tamamladin harikasın. Motivasyonun da yükseldigini görüyorum maşallah.Benim git gide düşüyor sanki. Bide öyle ruh gibi geziniyorum spor hareket hak getire yani.Yine hastayım Yine orucum. Yarın tartı günü 97 küsür görmem lazım inşallahhh.
İnşallah hem iyileşir hemde eski motivasyonuma geri dönerim. Bakayım Bi hiç denk gelmedim. Ece sarıyı biliyorum görüyordum instagramim varken. Kendisi de kiloluydu kilo vermişti.He kız tersi oldu yine ikimize
Ama az kaldı iyileseceksin bomba gibi döneceksin
Kuzum Ramazan kampı vardı YouTube da
Diyetisyen Ece Sarı ona baksana kendisi de çok
evett bayağı hem deeİnşallah hem iyileşir hemde eski motivasyonuma geri dönerim. Bakayım Bi hiç denk gelmedim. Ece sarıyı biliyorum görüyordum instagramim varken. Kendisi de kiloluydu kilo vermişti.
afiyet olsun tatlımAkşam yemeğini kahvaltı gibi yaptım bugün uzun zamandır kahvaltı etmediğim için özlemiştim. gece sahurda yarım elma yedim sadece iftarda da Bi haşlama patates, Bi haşlama yumurta ,3 dilim sucuk, 2 köz biber,4 dilim ekmek ve domates salatalık yedim. Bugün toplam 580 kalori oldu. 9 gibi Bi yaban mersini seansı yapabilirim . Ama muhtemelen 640 kalori gibi kapatırız günü.
Teşekkürler balım. Ara öğünle tahmin ettiğim gibi 642 kalori oldu bugünü böyle kapattım artık. Yarın oruç tutmayacağım. Yani Bayramafiyet olsun tatlım
Bayramından merhabaaTeşekkürler balım. Ara öğünle tahmin ettiğim gibi 642 kalori oldu bugünü böyle kapattım artık. Yarın oruç tutmayacağım. Yani Bayram