• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Merhaba güzelim afiyetler olsun. Sporu da tamamladin harikasın. Motivasyonun da yükseldigini görüyorum maşallah.Benim git gide düşüyor sanki. Bide öyle ruh gibi geziniyorum spor hareket hak getire yani.Yine hastayım Yine orucum. Yarın tartı günü 97 küsür görmem lazım inşallahhh.

Merhaba güzelim afiyetler olsun. Sporu da tamamladin harikasın. Motivasyonun da yükseldigini görüyorum maşallah.Benim git gide düşüyor sanki. Bide öyle ruh gibi geziniyorum spor hareket hak getire yani.Yine hastayım Yine orucum. Yarın tartı günü 97 küsür görmem lazım inşallahhh.
He kız tersi oldu yine ikimize 🤣
Ama az kaldı iyileseceksin bomba gibi döneceksin 😍
Kuzum Ramazan kampı vardı YouTube da
Diyetisyen Ece Sarı ona baksana 😍 kendisi de çok 🍬

He kız tersi oldu yine ikimize 🤣
Ama az kaldı iyileseceksin bomba gibi döneceksin 😍
Kuzum Ramazan kampı vardı YouTube da
Diyetisyen Ece Sarı ona baksana 😍 kendisi de çok 🍬
İnşallah hem iyileşir hemde eski motivasyonuma geri dönerim. Bakayım Bi hiç denk gelmedim. Ece sarıyı biliyorum görüyordum instagramim varken. Kendisi de kiloluydu kilo vermişti.

Akşam yemeğini kahvaltı gibi yaptım bugün uzun zamandır kahvaltı etmediğim için özlemiştim. gece sahurda yarım elma yedim sadece iftarda da Bi haşlama patates, Bi haşlama yumurta ,3 dilim sucuk, 2 köz biber,4 dilim ekmek ve domates salatalık yedim. Bugün toplam 580 kalori oldu. 9 gibi Bi yaban mersini seansı yapabilirim 😁. Ama muhtemelen 640 kalori gibi kapatırız günü.

Akşam yemeğini kahvaltı gibi yaptım bugün uzun zamandır kahvaltı etmediğim için özlemiştim. gece sahurda yarım elma yedim sadece iftarda da Bi haşlama patates, Bi haşlama yumurta ,3 dilim sucuk, 2 köz biber,4 dilim ekmek ve domates salatalık yedim. Bugün toplam 580 kalori oldu. 9 gibi Bi yaban mersini seansı yapabilirim 😁. Ama muhtemelen 640 kalori gibi kapatırız günü.
afiyet olsun tatlım

Back