- 31 Temmuz 2020
- 20.323
- 60.232
- 548
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
iyiyim sen nasılsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende nerelerde bu neden yazmıyor diye düşündüm aklıma da geldi kaçamak mi yapıyor acaba diyeSelam canım hafta sonu abarttım bugün dengelemeye çalışıcam menülere de yarından itibaren devam
tartıyı da 2 ocakta atarım
Güzel uygulanabilir Bi liste .
Şükür bakalimm iyi değilim bedenen ama iyiyim. Ailecek hastayız. Bugün de orucum.iyiyim sen nasılsın
Dene bakalım bizde merak ederiz sonuçları nasıl olacak bakalımbunu yapmayı denicem internetten indirdim
Allah kabul etsin hepsini kuzumBende nerelerde bu neden yazmıyor diye düşündüm aklıma da geldi kaçamak mi yapıyor acaba diye
Güzel uygulanabilir Bi liste .
Şükür bakalimm iyi değilim bedenen ama iyiyim. Ailecek hastayız. Bugün de orucum.
Dene bakalım bizde merak ederiz sonuçları nasıl olacak bakalım
Amin inşallahAllah kabul etsin hepsini kuzum
Çok geçmiş olsun yaa
Evett ben de heyecanlıyımmm tabi tabi söylerim sonucu
Yarın tartılıcam ama sonra söyleyim şöyle bir iki kilo verince
Hayırlı geceler canım yarın görüşürüz inşAmin inşallah
Sagolasin canım
Tamam ne zaman istersen söylersin balım bol eksiler inşallah
İyi değilim ya hiç. Dün de bugün de spor yapmadım dün akşam canım aşırı aburcubur çekti ve yedim sonuç bugün +1 kiloydu ama bugün de oruç tuttum dün akşam yediklerimden sonra sahur yapmadım tabiki. Akşam iftarda da 340 kalori aldım 9 da ara öğün yaptım Bi ayva yedim, oğlanın cipsinden bi tanecik tirtikladim 472 kalorideyim şu an. Yarın da oruç tutacağım inşallah sahur yapmayı düşünmüyorum. Yarin iyi hissedersem spor yaparım. Genel olarak.Bugün güzeldi denilebilir.deryacakir0709 bugün nasılsın canım
Oruçla zor canım borçların bitince devam edersinİyi değilim ya hiç. Dün de bugün de spor yapmadım dün akşam canım aşırı aburcubur çekti ve yedim sonuç bugün +1 kiloydu ama bugün de oruç tuttum dün akşam yediklerimden sonra sahur yapmadım tabiki. Akşam iftarda da 340 kalori aldım 9 da ara öğün yaptım Bi ayva yedim, oğlanın cipsinden bi tanecik tirtikladim 472 kalorideyim şu an. Yarın da oruç tutacağım inşallah sahur yapmayı düşünmüyorum. Yarin iyi hissedersem spor yaparım. Genel olarak.Bugün güzeldi denilebilir.
Aslında zorlanmiyordum ama uzun zamandır asla Bi kaçamak yapmadığım için aşırı derecede açlık ve aburcubur isteği oldu bende bugün olmazsa başka gün patlak verecek nasılsa dedim ve yedim evet. Halen de o istek geçmiş değil ama direniyorum yarın da oruç tutacam kendimi tutabilmemi sağlıyor. Sonrasında iki gün ara vericem. Maşallah ama senin bugün çok güzel olmuş. Ben biraz motivasyon kaybı yaşıyorum şu sıralar. Oldukça zor geçiyor umarım kolay atlatırım.Oruçla zor canım borçların bitince devam edersin
İnşallah tatlımAslında zorlanmiyordum ama uzun zamandır asla Bi kaçamak yapmadığım için aşırı derecede açlık ve aburcubur isteği oldu bende bugün olmazsa başka gün patlak verecek nasılsa dedim ve yedim evet. Halen de o istek geçmiş değil ama direniyorum yarın da oruç tutacam kendimi tutabilmemi sağlıyor. Sonrasında iki gün ara vericem. Maşallah ama senin bugün çok güzel olmuş. Ben biraz motivasyon kaybı yaşıyorum şu sıralar. Oldukça zor geçiyor umarım kolay atlatırım.
Sağol balımİnşallah tatlım