- 22 Aralık 2020
- 494
- 377
- 53
- 25
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
-
Selamm iyi pazarlar sana daaMutlu pazarlar olsun selamm
Oh oh maşallah kuzumBugün yine tartildim ve tam 100.35 kg gördüm. Çok mutluyum bide yüzün altına inebilirsem benden mutlusu olmayacak.
Tesekkur ederim balımOh oh maşallah kuzum
İnşallah ya bakalım bilmiyorum bugün kendimi bedenen hiç iyi hissetmiyorum spor yapmicam. Bugün dinlenme günü olsun 6 gündür aralıksız yaptım kimi gün 1saat kimi gün 45 50 dk oldu bugün de olmasın napayim. Artık yarın da kaç çıkarsamOlursun bence yarına
Tesekkur ederim balım
İnşallah ya bakalım bilmiyorum bugün kendimi bedenen hiç iyi hissetmiyorum spor yapmicam. Bugün dinlenme günü olsun 6 gündür aralıksız yaptım kimi gün 1saat kimi gün 45 50 dk oldu bugün de olmasın napayim. Artık yarın da kaç çıkarsam
Yine içime sinmedi zorla da olsa 40 dakika 5.5 km hızla yürüyüş yaptım koşu bandında. Ama acayip yorgun hissediyorum oldukça zorlandım yaparken. Bi bitse dedim hep. insanın içinde istek olmayınca her zaman zevkle yaptığı şey o gün işkence gibi geliyor insana demekki. Bugünün görevini tamamlamış olmanın verdiği rahatlık da var Bi yandan.
Önceden haftada iki gün belki üç gün dinlenirdim şimdi 7 gün üst üste yapınca sanırım vücudumu yordum. Bide yarından sonra eşimle iddiaya girdiğim 98 küsür kiloya düşme iddiası olunca kastım kendimi aslında o yüzden böyle oldu. Umarım ki 98.9 bile olsa görebilirim o kiloyu. Sonrasında bu kadar kasmicammBir ay oldu bence daha rahat tamamlarsin artık
Himm umarım görürsün tatlımÖnceden haftada iki gün belki üç gün dinlenirdim şimdi 7 gün üst üste yapınca sanırım vücudumu yordum. Bide yarından sonra eşimle iddiaya girdiğim 98 küsür kiloya düşme iddiası olunca kastım kendimi aslında o yüzden böyle oldu. Umarım ki 98.9 bile olsa görebilirim o kiloyu. Sonrasında bu kadar kasmicamm
Haha aldı zaten Bi takım aldık tunik pantolon baya da pahalıydı ama 98 e düşersem tatlı ödülü var. Tatlı yemeye gidicez.Himm umarım görürsün tatlım
Valla böyle bile sana hediye almaliiii
1 gün en azından dinlendir vücudunuYine içime sinmedi zorla da olsa 40 dakika 5.5 km hızla yürüyüş yaptım koşu bandında. Ama acayip yorgun hissediyorum oldukça zorlandım yaparken. Bi bitse dedim hep. insanın içinde istek olmayınca her zaman zevkle yaptığı şey o gün işkence gibi geliyor insana demekki. Bugünün görevini tamamlamış olmanın verdiği rahatlık da var Bi yandan.
Ohaa çok iyiiiHaha aldı zaten Bi takım aldık tunik pantolon baya da pahalıydı ama 98 e düşersem tatlı ödülü var. Tatlı yemeye gidicez.
Yarın dinlenmeyi düşünüyorum inşallah1 gün en azından dinlendir vücudunu
Bir haftayı geçti kaçamaksız yaptığım diyet ölüyorum çikolata tatlı diyeee bekleyemez beklemesin yicem artıkTatlı da bekleyebilir birkaç gün
Ay evet şimdi aklıma geldi konu bakayım dedimSenin nasil gidiyorpayedar yoksun iki gündür?
Ay inşallah gitmiştir. Gitsin ya gitsin de kurtulalım yaa.Ay evet şimdi aklıma geldi konu bakayım dedimama devam ediyorum bugün bir pişmaniye kaçamağım oldu ama olsundu. Çarşamba tartı günüm bakalım gitmiş mi kilo
Üf evetAy inşallah gitmiştir. Gitsin ya gitsin de kurtulalım yaa.
Ah canım verdim verdim de devede kulak benimki daha 33 kilo var vermem gereken.Üf evetama sizde epeyi vermişsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?