• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Kadar Zayıflayalım 💖🌅🏖️👙

Süpersin öğünler de süper bende bugün 990 kalori ile bitirmiştim ki akşam çaya gittik bi dosta. Dünyayı hazırlamış çok da ısrar etti tıka basa olmasa da yedim 1300 ü bırak 2000 kaloriyi aştım yarını sabahtan itibaren sadece salata yiyerek 800 kaloriyi aşmadan bitircem inşallah. Ve spor da yapicam. En az 40 dk.
Afiyet olsun sohbet de güzelse harika sevdiklerimizle olmak :KK68:
Zaten bayağı eksidesiniz iyi olmuş vücut da kıtlık moduna girmez 🤗

Selam 🩷 bugün de normal beslendim
1000024692.jpg

Afiyet olsun sohbet de güzelse harika sevdiklerimizle olmak :KK68:
Zaten bayağı eksidesiniz iyi olmuş vücut da kıtlık moduna girmez 🤗
Evet doğru o da var gerçekten ama şu aralar adet dönemim bide dün öyle Bi kaçamak oldu zorunlu da olsa fazla çıkıyorum haftalık kilo hedefinin gerisinde kalmamak için ekstra azalttım.

Yarın görüşmek üzere 🌸
deryacakir0709 deryacakir0709 sizin nasıldı bugün 💝
Benim bugün çok güzeldi saat 9 gibi kalktim 40 dakika hizli tempo yürüyüş 10 dakika kadar da bölgesel egzersiz yaptım.kahvaltıda 2 küp Peynir, 2 yumurta ve büyük Bi tabak salata yaptım ekmeksiz onu yedim. Ara öğün yapmadım akşam üzeri 5 buçuk gibi de yemek yedik disardaydik eşim yemek yiyelim dedi karışık ızgara yedim iki dilim lavaş ile birlikte yine bol salata yedim eşimin pidesinden de iki küçük dilim tirtikladim. 😄 Benim tabağın Bi kısmını da oğlumla ve eşimle paylaştım zaten o yüzden çok olmadığını biliyorum. Totalde 990 gibi bi kalori alımıyla günü kapattım.3 litre suyu da tamamladım.Şimdi de açlıktan ölüyorum desem yeridir ama asla yemem.

Son düzenleme:
Benim bugün çok güzeldi saat 9 gibi kalktim 40 dakika hizli tempo yürüyüş 10 dakika kadar da bölgesel egzersiz yaptım.kahvaltıda 2 küp Peynir, 2 yumurta ve büyük Bi tabak salata yaptım ekmeksiz onu yedim. Ara öğün yapmadım akşam üzeri 5 buçuk gibi de yemek yedik disardaydik eşim yemek yiyelim dedi karışık ızgara yedim iki dilim lavaş ile birlikte yine bol salata yedim eşimin pidesinden de iki küçük dilim tirtikladim. 😄 Benim tabağın Bi kısmını da oğlumla ve eşimle paylaştım zaten o yüzden çok olmadığını biliyorum. Totalde 990 gibi bi kalori alımıyla günü kapattım.3 litre suyu da tamamladım.Şimdi de açlıktan ölüyorum desem yeridir ama asla yemem.
Afiyet olsun ☺️

Kilo kaybın oldumu bu şekilde beslenerek yani 2 gün normal 5 gün diyet şeklinde çünkü ben Bi gün doyarak yesem ertesi gün 1 buçuk kilo fazla görebiliyorum.
Aslında tam oturmadı ama başlangıç için öyle yazdım
Haftada 5 gün diyet şu an zorlayacak o yüzden kendimce ortalama 1400 civarı gitsem yeter bu ay 🩷

Haftalık hedefi düşürün derim rahat ve keyifli gidelim 🤗
Düşüremem cunku hazirana kadar bir liste yaptım her günü tek tek yazıp hafta hafta hedeflerimi yazdım. İlk bir ay haftada iki kilo sonra haftada birer kiloluk hedefler koydum. Bide günlük hedeflerimi yazdım örneğin Her gün kilomu yazıyorum 3 lt su hedefi, sabah aç karna limonlu su, yeşil çay, kaçamak var mı yok mu, günün sporu yapıldı mı gibi hedefler yazıyor yaptıklarıma tık atiyorum. Ve bugün de koyduğum haftalık kilo hedefinin 350 gram altinda bitirdim haftamı. Yarın yeni bir haftanın başlangıcı ve ilk ayın son haftası olacak bakalım tam bir ay olduğunda kaç kilo kaybetmiş olacağım.

Ac karnına limonlu su Bi bardak da su içildi. 1 kutu da kakaolu süt ictim cunku cok uzun sureli bi acliktan dolayi enerjim yoktu spor icin. 40 dakika yürüyüşü de tamamladım totalde 284 kalori yaktım şimdi kahvaltı zamanı 🫠

Kahvaltıda 3 dilim yumurtalı ekmek, 1 adet zeytin bir küpten biraz daha büyük Peynir ve çırptigim yumurtanın kalanını ekmekleri kizarttigim tavada çok az yağda pişirip onu yedim. Domates ve salatalık da var tabi.

Düşüremem cunku hazirana kadar bir liste yaptım her günü tek tek yazıp hafta hafta hedeflerimi yazdım. İlk bir ay haftada iki kilo sonra haftada birer kiloluk hedefler koydum. Bide günlük hedeflerimi yazdım örneğin Her gün kilomu yazıyorum 3 lt su hedefi, sabah aç karna limonlu su, yeşil çay, kaçamak var mı yok mu, günün sporu yapıldı mı gibi hedefler yazıyor yaptıklarıma tık atiyorum. Ve bugün de koyduğum haftalık kilo hedefinin 350 gram altinda bitirdim haftamı. Yarın yeni bir haftanın başlangıcı ve ilk ayın son haftası olacak bakalım tam bir ay olduğunda kaç kilo kaybetmiş olacağım.
Anladım makul hedefler evet
Benim de ayrıntı yazdığım defterim var o çok faydalı bence de 🙂

Back