- 24 Nisan 2010
- 4.193
- 5.762
- 408
- Konu Sahibi Hedef60kgolmak
Buranın 1300 kalori olduğuna eminmisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buranın 1300 kalori olduğuna eminmisiniz
Afiyet olsun sohbet de güzelse harika sevdiklerimizle olmakSüpersin öğünler de süper bende bugün 990 kalori ile bitirmiştim ki akşam çaya gittik bi dosta. Dünyayı hazırlamış çok da ısrar etti tıka basa olmasa da yedim 1300 ü bırak 2000 kaloriyi aştım yarını sabahtan itibaren sadece salata yiyerek 800 kaloriyi aşmadan bitircem inşallah. Ve spor da yapicam. En az 40 dk.
Merhaba, daha mı çok göründüBuranın 1300 kalori olduğuna eminmisiniz
Evet doğru o da var gerçekten ama şu aralar adet dönemim bide dün öyle Bi kaçamak oldu zorunlu da olsa fazla çıkıyorum haftalık kilo hedefinin gerisinde kalmamak için ekstra azalttım.Afiyet olsun sohbet de güzelse harika sevdiklerimizle olmak
Zaten bayağı eksidesiniz iyi olmuş vücut da kıtlık moduna girmez
Benim bugün çok güzeldi saat 9 gibi kalktim 40 dakika hizli tempo yürüyüş 10 dakika kadar da bölgesel egzersiz yaptım.kahvaltıda 2 küp Peynir, 2 yumurta ve büyük Bi tabak salata yaptım ekmeksiz onu yedim. Ara öğün yapmadım akşam üzeri 5 buçuk gibi de yemek yedik disardaydik eşim yemek yiyelim dedi karışık ızgara yedim iki dilim lavaş ile birlikte yine bol salata yedim eşimin pidesinden de iki küçük dilim tirtikladim. Benim tabağın Bi kısmını da oğlumla ve eşimle paylaştım zaten o yüzden çok olmadığını biliyorum. Totalde 990 gibi bi kalori alımıyla günü kapattım.3 litre suyu da tamamladım.Şimdi de açlıktan ölüyorum desem yeridir ama asla yemem.
Kilo kaybın oldumu bu şekilde beslenerek yani 2 gün normal 5 gün diyet şeklinde çünkü ben Bi gün doyarak yesem ertesi gün 1 buçuk kilo fazla görebiliyorum.Selam bugün de normal beslendim
Eki Görüntüle 3514885
2 sade ekmek kalorisi 800 kalori neredeyse ve daha ici de varMerhaba, daha mı çok göründü
Ben konunun basinda da yazmistim, boyle devlet memuru diyetiyle zatiflamaniz cok zor ve bu foto asla 1300 kalori degil. 2000 kalorinin altindaysa ben de hicbir sey bilmiyorum, cok cok fazla ve sagliksiz bu menuler
Haftalık hedefi düşürün derim rahat ve keyifli gidelimEvet doğru o da var gerçekten ama şu aralar adet dönemim bide dün öyle Bi kaçamak oldu zorunlu da olsa fazla çıkıyorum haftalık kilo hedefinin gerisinde kalmamak için ekstra azalttım.
2 sade ekmek kalorisi 800 kalori neredeyse ve daha ici de var
Ben konunun basinda da yazmistim, boyle devlet memuru diyetiyle zatiflamaniz cok zor ve bu foto asla 1300 kalori degil. 2000 kalorinin altindaysa ben de hicbir sey bilmiyorum, cok cok fazla ve sagliksiz bu menuler
Afiyet olsunBenim bugün çok güzeldi saat 9 gibi kalktim 40 dakika hizli tempo yürüyüş 10 dakika kadar da bölgesel egzersiz yaptım.kahvaltıda 2 küp Peynir, 2 yumurta ve büyük Bi tabak salata yaptım ekmeksiz onu yedim. Ara öğün yapmadım akşam üzeri 5 buçuk gibi de yemek yedik disardaydik eşim yemek yiyelim dedi karışık ızgara yedim iki dilim lavaş ile birlikte yine bol salata yedim eşimin pidesinden de iki küçük dilim tirtikladim. Benim tabağın Bi kısmını da oğlumla ve eşimle paylaştım zaten o yüzden çok olmadığını biliyorum. Totalde 990 gibi bi kalori alımıyla günü kapattım.3 litre suyu da tamamladım.Şimdi de açlıktan ölüyorum desem yeridir ama asla yemem.
Aslında tam oturmadı ama başlangıç için öyle yazdımKilo kaybın oldumu bu şekilde beslenerek yani 2 gün normal 5 gün diyet şeklinde çünkü ben Bi gün doyarak yesem ertesi gün 1 buçuk kilo fazla görebiliyorum.
Düşüremem cunku hazirana kadar bir liste yaptım her günü tek tek yazıp hafta hafta hedeflerimi yazdım. İlk bir ay haftada iki kilo sonra haftada birer kiloluk hedefler koydum. Bide günlük hedeflerimi yazdım örneğin Her gün kilomu yazıyorum 3 lt su hedefi, sabah aç karna limonlu su, yeşil çay, kaçamak var mı yok mu, günün sporu yapıldı mı gibi hedefler yazıyor yaptıklarıma tık atiyorum. Ve bugün de koyduğum haftalık kilo hedefinin 350 gram altinda bitirdim haftamı. Yarın yeni bir haftanın başlangıcı ve ilk ayın son haftası olacak bakalım tam bir ay olduğunda kaç kilo kaybetmiş olacağım.Haftalık hedefi düşürün derim rahat ve keyifli gidelim
Anladım inşallah güzel sonuçlar alırsınızAfiyet olsun
Aslında tam oturmadı ama başlangıç için öyle yazdım
Haftada 5 gün diyet şu an zorlayacak o yüzden kendimce ortalama 1400 civarı gitsem yeter bu ay
Anladım makul hedefler evetDüşüremem cunku hazirana kadar bir liste yaptım her günü tek tek yazıp hafta hafta hedeflerimi yazdım. İlk bir ay haftada iki kilo sonra haftada birer kiloluk hedefler koydum. Bide günlük hedeflerimi yazdım örneğin Her gün kilomu yazıyorum 3 lt su hedefi, sabah aç karna limonlu su, yeşil çay, kaçamak var mı yok mu, günün sporu yapıldı mı gibi hedefler yazıyor yaptıklarıma tık atiyorum. Ve bugün de koyduğum haftalık kilo hedefinin 350 gram altinda bitirdim haftamı. Yarın yeni bir haftanın başlangıcı ve ilk ayın son haftası olacak bakalım tam bir ay olduğunda kaç kilo kaybetmiş olacağım.