Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Kızlar benim erken gebelik testi negatif çıktı ne kadar güvenilir bilmiyorum ama durum koskoca bir tek çizgi.....

OOO senin kıpır kıpır olmasında bizimmi olsun bekleyiştesin demek tatlım yarın bat hıı aslında test yapsan çıkmazmı ki...
canım bı kaç gun once yaptım tek cızgıydı
sanmıyorum kalacagımı regli belirtisi bunlar ılk deneme dıye cok takmadım ama sımdı test sıparısı verdım
daha kontrollu gıdıcem olmazsa
sen ne yaptın?

benim de 6 ocak adet tarihim ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi daha erken yapmıyacagım ya hayal kırıklığı..

Ayniyiz cnm ocak ayi bizim icin kiz 28sin ama yil sonu oldugun icin 29 cin takvimine gore subatta korunup mart nisan kiz tekrar

benim de 6 ocak adet tarihim ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi daha erken yapmıyacagım ya hayal kırıklığı..
işte bende senın gıbı erken yaptım
ama kanda bellı olurmuş o da adetın olacagı gun en erken .... yanı test yanıltabılır haberın olsun beklıyelım bakalım .(

bence al bu ay dene benm adetim bitti yarın birgün başlarım bende.. ben sipariş verdim diğer gün elime ulaştı bugün sipariş verirsen yarın elinde olurr
Ben geriliyorum ya o yuzden almayacagim oluruna birakacagm sevidmek istedigimde sevisecegm :)

Ben varım sanırım ama kocamın bu planımdan haberi yok, nasıl olacak bu iş bilmem

Aaaaa kaç ay önce yazmışım ben buraya böyle.

aa niye yaa gerçi bende bazen düşünüyorum sonramı olsa dıye ama zaman gecıyor yaşlanıyoruz
fikirden uzaklaşmamaya çalış bence

İlk yazdığım zaman da söylemişimdir belki eşim pek çocuk sahibi olmaya hevesli değil. Olursa 1 -2 yıl sonra olsun havasında. Ben de yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum. Yüksek lisans olursa 2 yıl çocuk olmayacak zaten. Olmazsa belki seneye bakalım.

kaç yaşındasın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…