- 15 Ağustos 2014
- 257
- 109
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
OOO senin kıpır kıpır olmasında bizimmi olsun bekleyiştesin demek tatlım yarın bat hıı aslında test yapsan çıkmazmı ki...kızlar hadi yaaa yazın bişiler ..içim kıpır kıpır bugun kımsede tık yok
canım bı kaç gun once yaptım tek cızgıydıOOO senin kıpır kıpır olmasında bizimmi olsun bekleyiştesin demek tatlım yarın bat hıı aslında test yapsan çıkmazmı ki...
Ayniyiz cnm ocak ayi bizim icin kiz 28sin ama yil sonu oldugun icin 29 cin takvimine gore subatta korunup mart nisan kiz tekrarGÜNAYDIN GÜZEL BAYANLAR...@preg bana da bakarmısın canım benımde yarın reglı olmam gerekıyor cuınku o kadar fecı belırtıler yasadımkı olmasam şaşarım
bende kız ıstıyorum Allah bılıyorya gonlumdekı o 30 /07/1986 doğumluyum çin takvımıne gore ocakta 29 mu sayılıcam yoksa daha doldurmadıgım ıcın 28 mi kafam karıştı :)
işte bende senın gıbı erken yaptımbenim de 6 ocak adet tarihim ama dayanamadım erken gebelik testi yaptım negatif çıktı bi daha erken yapmıyacagım ya hayal kırıklığı..
Ben geriliyorum ya o yuzden almayacagim oluruna birakacagm sevidmek istedigimde sevisecegm :)bence al bu ay dene benm adetim bitti yarın birgün başlarım bende.. ben sipariş verdim diğer gün elime ulaştı bugün sipariş verirsen yarın elinde olurr
hahhaBen geriliyorum ya o yuzden almayacagim oluruna birakacagm sevidmek istedigimde sevisecegm :)
TUTTUM SENİBen geriliyorum ya o yuzden almayacagim oluruna birakacagm sevidmek istedigimde sevisecegm :)
Ben geriliyorum ya o yuzden almayacagim oluruna birakacagm sevidmek istedigimde sevisecegm
hahaha :) peki sen bilirsinn
Ben varım sanırım ama kocamın bu planımdan haberi yok, nasıl olacak bu iş bilmem
Aslında konuştum, o 1-2 yıl daha beklemek istiyor.Benim eşim öyle cilveyle nazla gaza gelmez, zaten kendisi korunuyor bir şekilde ikna etmem gerek ama olmuyor. Ben de aşırı istekli değilim,4-5 ay sonra korunmayı bıraksam, 6 ay sonrasında da hamile kalsam eder sana zaten bir sene.
Bakıyorum herkesin eşi(erkek kısmı yani:) çok istekli falan bizde tam tersi, eşim çok gençsin ne yapacaksın erkenden. deyip duruyor. 26 yaşındayım genç değilim ki o kadar.
Aaaaa kaç ay önce yazmışım ben buraya böyle.[o zaman değişiklik vardır durumunda :)
aa niye yaa gerçi bende bazen düşünüyorum sonramı olsa dıye ama zaman gecıyor yaşlanıyoruzDurumumdaki tek değişiklik çocuk sahibi olma fikrine daha da uzaklaşmış olmam sanırım
aa niye yaa gerçi bende bazen düşünüyorum sonramı olsa dıye ama zaman gecıyor yaşlanıyoruz
fikirden uzaklaşmamaya çalış bence
kaç yaşındasın?İlk yazdığım zaman da söylemişimdir belki eşim pek çocuk sahibi olmaya hevesli değil. Olursa 1 -2 yıl sonra olsun havasında. Ben de yüksek lisansa başlamayı düşünüyorum. Yüksek lisans olursa 2 yıl çocuk olmayacak zaten. Olmazsa belki seneye bakalım.
26 yaşındayımkaç yaşındasın?
geç degil erkende değil... ama yüksek lısans yapmak gıbı bır hedefın varsa ve gercekten ıstıyorsan ertele o zaman26 yaşındayım
geç degil erkende değil... ama yüksek lısans yapmak gıbı bır hedefın varsa ve gercekten ıstıyorsan ertele o zaman
zaten tek taraflı ıstemeyle olmuyor ..akışına bırak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?