Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Ya kızlar 25 -26gunde bir olurum acaba yumurtlama kaçıncı güne denk gelir ben bu ay 14.gun tek ikşki sanki geç kalmışım gibi çunku 10.gunden beri kasık ağrı
akıntı vb başlıyor ama kıcişle bir yalnız kalamadık 14.gunun gecesi oldu bakalım inşallah tutar ve bi oğluşum olur

Geçmiş olsun canım. Ya doktorlar akıntı için bişey vermediler mi yada Yaradan dolayi oluyor falan diye bişey demediler mi. Bana fitil vermişti akıntı için hemen geçti. Bidahaki gittiğinde sor istersen canim

Yumurtlama gunum gecer bu aya yetistirebilir miyim ki adetim bitti 4u 14.gun 28de bir adet oluyordum ama son iki aydir 30da bir yani 6si fln olmasi lazim.bu testi bugun siparis versem pazartesi isleme koysalar bir kac gune gelse yetisir miki

Canım ben cumartesi siparis verdim pazartesi geldi. Hızlı gönderiyorlar. Yetişir bence

Geçmiş olsun canım. Ya doktorlar akıntı için bişey vermediler mi yada Yaradan dolayi oluyor falan diye bişey demediler mi. Bana fitil vermişti akıntı için hemen geçti. Bidahaki gittiğinde sor istersen canim
Teşekkürler canim. Akinti için 3. Kez Ilac kullanisim. Evet kullanıma geçiyor ama biraktigim an geri geliyor. Ya aslında aşırı bi akıntım yok gibi geliyor bana. Şimdi igrenc bi detay vericem ama sabah çamaşır giysem aksama mutlaka leke kalinti oluyor az bişey. Ama öyle rahatsız eden bir islaklik yok. Ben normal saniyodum bu durumu. Yani herkeste az bi akinti olir saniyordum. Ama Dr akinti var dedi. 2 doktor dedi sanırım ya. Bu hamilelik öncesi için gittiğim akinti var demedi. Kızlar merak ediyorum bu akinti tek bende mi var. Benim sadece adet sonrasi kuru onun disinda islaklik hissetmesemde camasirimda hep bi leke var

Canim bende yok sadece yumurtlama zamani gelen 4 gunluk akinti var bazende adet öncesi bir iki gun leke seklinde oluyor onun dışında hic olmuyor

GÜNAYDIN GÜZEL BAYANLAR...@preg bana da bakarmısın canım benımde yarın reglı olmam gerekıyor cuınku o kadar fecı belırtıler yasadımkı olmasam şaşarım
bende kız ıstıyorum Allah bılıyorya gonlumdekı o 30 /07/1986 doğumluyum çin takvımıne gore ocakta 29 mu sayılıcam yoksa daha doldurmadıgım ıcın 28 mi kafam karıştı :)

Hamilelik Öncesi moral seyehati mi yaptın yokyoksa Son durumun ne bilmiyorum ama hamilelik ve adet öncesi belirtiler aynı. Hiç belli olmaz yani
eğitimim vardı kuşum .....canım ben daha fazla yasıyorum bu ay anlamadım gitti sancı gıbı gıren kasık agrıları goguslerım çok acıyo bılmıyorum yarın belli olacak ...bakalım hayırlısı
şimdi de ovulasyon testı verdım siparriş eger olursam bırınızin işine yarasın dıye gonderırırım kargoyla

bence al bu ay dene benm adetim bitti yarın birgün başlarım bende.. ben sipariş verdim diğer gün elime ulaştı bugün sipariş verirsen yarın elinde olurr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…