Yaza hamile olarak girmek isteyenler

Merhaba canım yaşınız çok genç bu sizin Kararınız tabiki. ben de daha genciz erken diyordum 1 yıldır denedik olmadı çok büyük sıkıntılar olduğunu öğrendik. ama 2 sene önce de deneseydik yine aynı problemler varmış. biraz kısmet işi. ama 1 yılla falan bir şey kaybedilmiyor. olmuyorsa şu anda da deneyip göreceksiniz 2 sene sonra da. yaşınız genç çünkü. ama istiyorsanız da ertelemeyin bence.

Neşeli canım cok tşk ederım daha kesınleştı dıye düşünmüyorum ben :)benım oğlumdaki tek belırtım göğüs ucu agrısıydı adete yakın agrır adet zamanı gecerdı ozamana gecmemişti şimdide göğüs ucum acıyor gecmedı dokunmamıyorum onun dışında bısey yok karnım agrıyor adet olcak gıbı akıntım yok benım normalde akıntım olmuyor zaten

işte problem var mı yok mu bilmiyoruz ancak deneyerek öğrenebiliriz bizde sonradan bir sorun çıkmasından korkuyoruz sizin sorun neydi canım
Canım eşimin sperm değerleri iyi değil. Sayı yeterince var fakat şekil bozukluğu çıktı spermlerde. Bende ilk yılda düşünmedim adetlerim düzenli nasılsa çocuk olur die düşünüyordum kocamda öyle kılsız tüysüz babyface birisi değil onda problem çıkacağı aklıma bile gelmezdi. fatoceren8888 arkadaşımn dediği gibi kısmet nasip. RabbiM hayırlısını versin inşallah

Canım hiç öyle kesin değil die düşünme. Madem sabah dersin var sağlık ocağına gidemiyon okul çıkışında gidiver bi özel hastanenin acil bölümüne kan testi yaptır Hangi şehirdeydin sen canm ?

Canım hamıleyım :)şimdi test yaptım bayagı koyulaşmış amasyadayım ben

Eklentiler

• image.jpg
    62,8 KB · Görüntüleme: 31
merhaba canım sizin yaşınız kaçtı bide sorun neydi söyleyebilir misiniz

teşekkürler canım sen kaç yaşındasın

merhaba canım sizin yaşınız kaçtı bide sorun neydi söyleyebilir misiniz
ben 27 yaşımdayım. eşim de 29. bende erken menopoz çıktı eşimde de sperm sayisi cok düşük ve varikosel var riskli grupta. ikimizinki de genetik.normal yollardan imkansızmus hamile kalmam. direk tüp bebek dediler. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay.

neşeli canım sen tüp bebek tedavisini hangi merkezde yaptirmistin

hayırlısı olsun canım en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın inşallah

Canım hamıleyım :)şimdi test yaptım bayagı koyulaşmış amasyadayım ben

canım gözün aydınn çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Demek ki sorun polipmiş.. bir sene bekletti seni neyse her şeyde bir hayır vardır..

Tabiki de yazarım canım, ben de heyecan yaptım inşallah bu doktor vesile olur..

Canım bu tamamen senin ve eşinin hazır hissetmesiyle alakalı bence, ben 29 yaşımda evlendim ve ona rağmen 1 sene çocuk istemedik.. Şimdi de doktor doktor geziyoruz ama nasip böyleymiş yapacak bir şey yok.. Yani bana kalırsa en doğrusu eşinle beraber karar vermeniz..

canım gözün aydınn çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Demek ki sorun polipmiş.. bir sene bekletti seni neyse her şeyde bir hayır vardır..
Saol canım darısı basına olsun sızınde guzel haberlerınızı alırız inş evet polıp mış sorun keske bu Dr a önce gıtseydım gercı hayırlısı dıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…