- 16 Ocak 2015
- 3.295
- 2.547
- 133
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.381
meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda çok kararsızım biraz evliliğin tadını mı çıkarmalıyım yoksa hemen mi düşünmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var çok kararsızım[/QUOTE
Canım eşimin sperm değerleri iyi değil. Sayı yeterince var fakat şekil bozukluğu çıktı spermlerde. Bende ilk yılda düşünmedim adetlerim düzenli nasılsa çocuk olur die düşünüyordum kocamda öyle kılsız tüysüz babyface birisi değil onda problem çıkacağı aklıma bile gelmezdi.işte problem var mı yok mu bilmiyoruz ancak deneyerek öğrenebiliriz bizde sonradan bir sorun çıkmasından korkuyoruz sizin sorun neydi canım
Canım hiç öyle kesin değil die düşünme. Madem sabah dersin var sağlık ocağına gidemiyon okul çıkışında gidiver bi özel hastanenin acil bölümüne kan testi yaptırNeşeli canım cok tşk ederım daha kesınleştı dıye düşünmüyorum ben :)benım oğlumdaki tek belırtım göğüs ucu agrısıydı adete yakın agrır adet zamanı gecerdı ozamana gecmemişti şimdide göğüs ucum acıyor gecmedı dokunmamıyorum onun dışında bısey yok karnım agrıyor adet olcak gıbı akıntım yok benım normalde akıntım olmuyor zaten
Canım hamıleyım :)şimdi test yaptım bayagı koyulaşmış amasyadayım benCanım hiç öyle kesin değil die düşünme. Madem sabah dersin var sağlık ocağına gidemiyon okul çıkışında gidiver bi özel hastanenin acil bölümüne kan testi yaptırHangi şehirdeydin sen canm ?
merhaba canım sizin yaşınız kaçtı bide sorun neydi söyleyebilir misinizMerhaba canım yaşınız çok genç bu sizin Kararınız tabiki. ben de daha genciz erken diyordum 1 yıldır denedik olmadı çok büyük sıkıntılar olduğunu öğrendik. ama 2 sene önce de deneseydik yine aynı problemler varmış. biraz kısmet işi. ama 1 yılla falan bir şey kaybedilmiyor. olmuyorsa şu anda da deneyip göreceksiniz 2 sene sonra da. yaşınız genç çünkü. ama istiyorsanız da ertelemeyin bence.
teşekkürler canım sen kaç yaşındasınCanım eşimin sperm değerleri iyi değil. Sayı yeterince var fakat şekil bozukluğu çıktı spermlerde. Bende ilk yılda düşünmedim adetlerim düzenli nasılsa çocuk olur die düşünüyordum kocamda öyle kılsız tüysüz babyface birisi değil onda problem çıkacağı aklıma bile gelmezdi.fatoceren8888 arkadaşımn dediği gibi kısmet nasip. RabbiM hayırlısını versin inşallah
Ay yaaa dedik biz sana bak allahim ne güzel güldürdü yüzünüzü inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisiniCanım hamıleyım :)şimdi test yaptım bayagı koyulaşmış amasyadayım ben
ben 27 yaşımdayım. eşim de 29. bende erken menopoz çıktı eşimde de sperm sayisi cok düşük ve varikosel var riskli grupta. ikimizinki de genetik.normal yollardan imkansızmus hamile kalmam. direk tüp bebek dediler. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay.merhaba canım sizin yaşınız kaçtı bide sorun neydi söyleyebilir misiniz
neşeli canım sen tüp bebek tedavisini hangi merkezde yaptirmistinCanım hiç öyle kesin değil die düşünme. Madem sabah dersin var sağlık ocağına gidemiyon okul çıkışında gidiver bi özel hastanenin acil bölümüne kan testi yaptırHangi şehirdeydin sen canm ?
hayırlısı olsun canım en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın inşallahben 27 yaşımdayım. eşim de 29. bende erken menopoz çıktı eşimde de sperm sayisi cok düşük ve varikosel var riskli grupta. ikimizinki de genetik.normal yollardan imkansızmus hamile kalmam. direk tüp bebek dediler. Tüp bebek tedavisine başlıyoruz bu ay.
Inşallah artık içimiz rahat ay hamile miyim belirsizliği de kalmadı hayat normal olarak devam ediyor insallah tüple tutar en azindanhayırlısı olsun canım en kısa zamanda hamilelik haberini alırsın inşallah
inşallah canımInşallah artık içimiz rahat ay hamile miyim belirsizliği de kalmadı hayat normal olarak devam ediyor insallah tüple tutar en azindan
Saol canım tez zamansa darısı başınıza olsun inşallah Allah'ım sizinde yüzünüzü güldürsünAy yaaa dedik biz sana bak allahim ne güzel güldürdü yüzünüzü inşallah sağlıkla kucağına alırsın bebisini
Saol canım tez zamansa darısı başınıza olsun inşallah Allah'ım sizinde yüzünüzü güldürsün
Canım hamıleyım :)şimdi test yaptım bayagı koyulaşmış amasyadayım ben
Canım çok sevindim sizin için umarım güsel neticeler alırsınz en yakın zamandaEvt canm o doktoru duymuştum çok başarılıymş size de şifa olur inşallah Canım doktorun tavsiyeleri olursa bana da mutlaka yaz olur mu bak bekliyorum
meraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda çok kararsızım biraz evliliğin tadını mı çıkarmalıyım yoksa hemen mi düşünmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var çok kararsızım
Saol canım darısı basına olsun sızınde guzel haberlerınızı alırız inş evet polıp mış sorun keske bu Dr a önce gıtseydım gercı hayırlısı dıyorumcanım gözün aydınn çok sevindim Allahım sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah Demek ki sorun polipmiş.. bir sene bekletti seni neyse her şeyde bir hayır vardır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?