- 18 Ağustos 2011
- 4.373
- 224
- 123
- Konu Sahibi turkuazkebelek
-
- #5.361
Hadi hayırlısı beklemedeyizÇarsamba yaparım sabah adet olmazsam adet olursam yazarım hemen bekletmem
Ben labaquik ile bundan daha silikken ogrenmistim. Hem bu baya belirgin bi çizgi benceKızlar şimdi test yaptım bişey çıkmadı ama silik bır çizgi var benım içimde sınmedı o sılık cızgı cunku bu markada hep cıkıyor falan dıyorlarya laquack markasında aynı obulasyondakı silik gıbı bu ay yıne olmadı kısmet artık üzülürmüyorum bakın dosya yüklüyorum gebelık testının yorum lütfen
Kızlar şimdi test yaptım bişey çıkmadı ama silik bır çizgi var benım içimde sınmedı o sılık cızgı cunku bu markada hep cıkıyor falan dıyorlarya laquack markasında aynı obulasyondakı silik gıbı bu ay yıne olmadı kısmet artık üzülürmüyorum bakın dosya yüklüyorum gebelık testının yorum lütfen
Canım benim kocam çok fazla takıyor bu durumu malesef ondan çok çabalıyor sürekli araştırıyor. Aslnda kocamı en çok tetikleyen arkadaş cevremiz bizden sonra evlenen arkilerimizn bile çocuğu oldu herkes soruyo falan açıklama da yapamıyoruz.. Emodex alın bencede canım herkes tavsiye ediyo. Siz İstanbul'daydnz ya Emre die bi doktordan bahsediyolardı gidip bi görünebilir eşin. Bizde Ankaraya gitcem ççz
canım benım çizgi evet barız var gözüküyorda bılmemkı oğlumda kıpkırmızı cızgı çıkmıştı ondan galıba tereddutteyım :)kan testını Perşembe sabah yaptırabılırim saglık ocağında ılk ıki dersım boş ayyy hamıle gıbı konuştum :)ben sabah yıne test yapayım 4 testım var evdeAyyy inanmıyorum nasıl bişey çıkmadı bariz çizgi var niye moralini bozuyorsunkii.? bende labquickle yapmıştım silik çizgi çıktığında kanda da çıkmıştı hatta silikleşincede düştü değer gayet doğru bence bu test... Çok heycanlııı kan testi yaptır hemen bence kardeş geliyoorr
canımm bence şimdi bile yapabilirsin varsa tekrar çıkabilir ay çok heyecanlicanım benım çizgi evet barız var gözüküyorda bılmemkı oğlumda kıpkırmızı cızgı çıkmıştı ondan galıba tereddutteyım :)kan testını Perşembe sabah yaptırabılırim saglık ocağında ılk ıki dersım boş ayyy hamıle gıbı konuştum :)ben sabah yıne test yapayım 4 testım var evde
Cok sıvı tüketim 1 bucuk litre su içmişimdir oyuZden yapmayayım ama sabah yapcam sabah koyarım resım ya bıde hıcbısey çıkmıyormuş ne bozulurum bak tırstım şimdicanımm bence şimdi bile yapabilirsin varsa tekrar çıkabilir ay çok heyecanli
e tabi sen yine hazırlıklı ol ama pozitif olma ihtimali de var. bence tekrar yapmsansan içinde daha çok şüphe kalacak yap bir daha sabah kurtulCok sıvı tüketim 1 bucuk litre su içmişimdir oyuZden yapmayayım ama sabah yapcam sabah koyarım resım ya bıde hıcbısey çıkmıyormuş ne bozulurum bak tırstım şimdi
Bence de çizgi çok belli.Bundan daha silik çıkıp hamile olanlar var.Hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz.Cok sıvı tüketim 1 bucuk litre su içmişimdir oyuZden yapmayayım ama sabah yapcam sabah koyarım resım ya bıde hıcbısey çıkmıyormuş ne bozulurum bak tırstım şimdi
Canım çok sevindim sizin için umarım güsel neticeler alırsınz en yakın zamandaBizim de aynı durum, bizimle bir evlenenlerin çocukları büyüdü bileBu arada çok mutluyum Emre Bakırcıoğlu ndan aldık randevuyu bir aksilik çıkmazsa perşembe günü gidiyoruz Eşim ikna oldu zaten sadce infertiliteyle uğraşıyormuş bu doktorda..
Canım bi probleminz yoksa erteleyin tabi. Lakin bizim gibi erteleyip sonrasında sorunla yüzleşince çok zoruna gidiyo insanın boşuna korunduğunu düşünüyorsunmeraba kızlar ben 22 yaşındayım 3 aylık evliyim bebek konusunda çok kararsızım biraz evliliğin tadını mı çıkarmalıyım yoksa hemen mi düşünmeliyim fikirlerinize ihtiyacım var çok kararsızım
işte problem var mı yok mu bilmiyoruz ancak deneyerek öğrenebiliriz bizde sonradan bir sorun çıkmasından korkuyoruz sizin sorun neydi canımCanım bi probleminz yoksa erteleyin tabi. Lakin bizim gibi erteleyip sonrasında sorunla yüzleşince çok zoruna gidiyo insanın boşuna korunduğunu düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?