• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Yaza girerken uygulanacak doal bir maske denedim sper!

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

lepi

♥˙·٠•●♥ &#
Kayıtlı Üye
7 Ocak 2008
7.930
35
358
Danimarka
arkadaşlar bu maske gerçekten de ilk kullnaışta kendini belli ediyor hemen anlıyorsunuz değişimi. yapımı d çok kolay: bir kırmızı elmayı ve 4-5 kuru kayısıyı haşlayı blender da ezdikten sonra bütün yüzümüze uyguluyoruz 45 dk kaldıktan sonra yıkıyoruz ve aynaya geçip bakıruz değişimi gören beni hatırlasın heea.s ben denedim gerçekten çok güzel oluyor haftada iki kez uygulamak idealiymiş yaza girerken cildinizi canlandırmak istiyorsanız deneyin derim

arkadaşlar bu maske gerçekten de ilk kullnaışta kendini belli ediyor hemen anlıyorsunuz değişimi. yapımı d çok kolay: bir kırmızı elmayı ve 4-5 kuru kayısıyı haşlayı blender da ezdikten sonra bütün yüzümüze uyguluyoruz 45 dk kaldıktan sonra yıkıyoruz ve aynaya geçip bakıruz değişimi gören beni hatırlasın heea.s ben denedim gerçekten çok güzel oluyor haftada iki kez uygulamak idealiymiş yaza girerken cildinizi canlandırmak istiyorsanız deneyin derim

canım bu ibrahim saraçoğlu'nun werdiği bir tarif ama taze kayısı olacak demişti bir de kaynatıldıktan sonra blenderdan geçirin demişti ben de yapmak için kayısının çıkmasını bekliyorum. Kuru kayısı oluyor diyosun yani eğer öyleyse süper çünkü elma ve kayısı aynı zamanlarda olmuyor elmanın zamanı geçmek üzere a.s.

Bende bunu ibrahim saraçoğlu'ndan duydum çok iddalı konuştu ama şuda var üstüne basa basa taze kayısı ve kırmızı elma olucak dedi kayısıda kırmızı elmada sert olucakmış kaynatıncada musluk suyuyla değilde bir çay bardağı içme suyuyla kaynatılacakmış aklınızda bulunsun en kısa zamanda bende denice kayısı aldım kırmızı elmada bulur bulmaz hemen denicemnaniknanik

deneyin kızlar annem kuru kayısıyla yapmştı ama gerçekten ona rağmen farkedilir bi canlanma oldu cildimde

bu maske yüzü canlandırıyor güzelim kullandıktan sonra yüzün parlyor daha canlı görünüyor cildi besliyor olması muhtemel çünkü meyveyle yapıorsun vitamin falan var onlar iyi gelir.

Bu maskenin özelligi neymis? Neye iyi geliyormus?

Pürüzsüz bir cilde sahip olabilmek için çok etkli bir maskeymiş ayrıca kırışık oluşumunu engelliyo ve yeni oluşmuş kırışıklıkları gideriyoa.sİnşallah yarın sert kırmızı elma bulurumda denerim sonucuda yazarım ibrahim saraçoğlu çok iddalı konuştu farkı hemen görürsünüz dedi ha şunuda belirtiyim kırmızı elmayı çok ince soyup kabuğunu kullanıcaz kayısıda tam tersi kalın soyulacak ve ve öle kaynatılacak çünkü kayısı çekirdeğinin etrafındaki yumaşak doku kullanılmıyomuş 2 programdada çok iyi dinledim ondan sölüyorum yinede sizi bilirsiniz isterseniz elmayı kullanın ben kabuğunu kullanıcama.s.

Bu maskenin eksiksiz tamamını ibrahim saraçoğlu'nun sitesinde buldum olduğu gibi eksiksik fazlasız yazıyorum.

Bu maske için kullanacağınız malzemeler:
1 adet ekşi olmayan orta boy kırmızı elma ve 4 adet sert kayısı.
Bir adet orta boy, kırmızı elmanın kabuğu ince olarak soyulur. Maske için kullanılacak olan kırmızı elmanın ince soyulmuş kabuklarıdır. 4 adet sert kayısı (yumşak olmayan) herbiri yaklaşık 1,5 cm kalınlığında soyulur (kabukları ile beraber). Kayısının çekirdeğinin etrafında bulunan yumşak plazenta kısmı kullanılmamalıdır. İnce olarak soyulmuş kırmızı elma kabuğu ile kalın etli (1.5 cm) soyulmuş 4 adet kayısı beraberce küçük bir kapta ve çok az su ilave ederek hafif ateşte 5 dakika lapa haline getirilir. Lapa haline getirilirken çatal yardımıyla da iyice ezilir. Lapanın çok cıvık olmamasına özen gösteriniz. 5 dakikalık lapa yapma süresinde az az su ilave ederek cıvık kıvamı koruyunuz, çatal veya kaşık yardımıyla iyice ezerek homojen hale getiriniz. 5 dakika tamamlanınca ılımasını bekleyiniz. Ilıyınca iki parmak yardımıyla alnınıza, burun ve yüzünüze, iki parmak ucuyla çok hafif fazla bastırmadan yedirerek sürünüz. enaz 30 en fazla 45 dakika bekletiniz. Daha sonra sadece suyla yıkayınız ve havlu ile kurulayınız. Bu işlem haftada 1 kez yapılır.

evet kızlar aynen böyle inşallah deneyen herkes faydasını görüra.s.

Son düzenleyen: Moderatör:
tam tarifi açıkçası bilmiodum izlemedim çünkü doktoru annem dinlemiş aklında kaldığı kadarıyla yaptı ve uyguladık ben iyi sonuç alm haftada iki kez yapcam deneyen yazarsa yapmak isteyenlerde tereddüt etmeden uygulayabilir ozaman

nartaneleri yap bakalım beğencen mi yaz buraya he merak ederim ben:))

arkadaşlar bu tarif harika yaş veya kuru kayısı farketmez bende sürekli yapıyorum harika bi canlanma oluyo ciltte eee nede olsa kayısı diyarı malatyadan katılıyorum aranıza mutlaka deneyin

arkadaşlar bu tarif harika yaş veya kuru kayısı farketmez bende sürekli yapıyorum harika bi canlanma oluyo ciltte eee nede olsa kayısı diyarı malatyadan katılıyorum aranıza mutlaka deneyin

sen işini biliomuşsun ben de bileydim daha önce başlardım bunaa.s

Ben bugün denedim.. Sürmesi biraz zahmetli.. Heryere bulasiyor... Elma kabuklari malesef tamamen erimiyor, bidahakinde belki kabuklari ufak ufak dograrim... Ilk kez yapmakla sonuc belli olmuyor... Cildimde tazelik var ama her maskeden sonra cild öyle oluyor zaten. Bi kac kez uygulamak gerekir bence.

ben tarifi tam anlamadim acikcasi. elmanin kabuguyla kayisinin neyini koyucaz? kucuk kucuk kaysiyi dogruyupdami koyucaz? bide onu pure yapip yuzumuzemi surucez? annemde soyledi bana bunu tam alamamisti tarifini

ben tarifi tam anlamadim acikcasi. elmanin kabuguyla kayisinin neyini koyucaz? kucuk kucuk kaysiyi dogruyupdami koyucaz? bide onu pure yapip yuzumuzemi surucez? annemde soyledi bana bunu tam alamamisti tarifini

canım benim bizim yaptığımızı söyliyim sana az bi suyla annem bi elma 3 4 tane de kayısıyı haşlayıp blenderla püre haline getirmişti biz öyle sürdük ama esas tarifde elme değil de sadece elmanın kabuğu kullanılıomuş ama biz hepsini kulandk

nekadar zaman arayla yapılcak bu arkadaşlar hergünmü haftada 2mi yada 1mi ney? nasıl olcak, benimde annem duymuş bu tarifi saraçoğlundan,kayısı çıktı ama kilosu 9 ytl:bbo:
yapmak için kayısının ucuzlamasını bekliyorum :teytey:

nekadar zaman arayla yapılcak bu arkadaşlar hergünmü haftada 2mi yada 1mi ney? nasıl olcak, benimde annem duymuş bu tarifi saraçoğlundan,kayısı çıktı ama kilosu 9 ytl:bbo:
yapmak için kayısının ucuzlamasını bekliyorum :teytey:

canım heralde haftada birmiş ama ben haftada iki yapıorum pazar yapmıştık bugün bidaha yaptık kendine göre ayarla iştea.s.

Back