• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaza Fit Girelim

Bigbangg

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2017
47
18
3
34
merhaba kızlar ben 75 kıloyum malumunuz yaz geliyor havalar güzelleştikce bız kadınlarda zayıflama telası baslar :kızgın: gecen sene bu zamanlarda 85 kılo idim az biraz dıkkat ede ede 75 e dustumo_O ama sımdı 65 e dusmem gerek bunun ıcın 3 gundur aksam yemegı yemeyı kestım gunduz en son 15:00 da yemegımı yıyor aksam da 17:00 2 adet cevızle ara öğun yaparak yeme işlemini sonlandırıyorum yatana kadar kahve ve su içiyorum bu şekilde kilo verebilirim umarım :dua: cabucak varmı boyle bır yontem deniyen aranızda

15:00'den sonra yemiyorsanız,dayanabiliyorsanız süper... ama uzun vadeli bu şekilde devam edemeyebilirsiniz.

Öğlen yemeği yemek yerine o ara öğün dediklerinizi ceviz badem yoğurt elma vesaire bunları öğlen yiyip, akşam daha hafif şeylerle mi ilerleseniz..

Bir ana öğünü kaldırmak metabolizmanın yavaşlamasına, sabahları yediklerinizin doğrudan yağ olarak depolanmasına sebep olacaktır. Akşam yemeği olarak bol yeşilikli ton balıklı veya ızgara tavuklu salatalar tercih edebilirsiniz. Sos ve tuz kullanmayın. Ama hafif bir akşam yemeği mutlaka yiyin. Vucüdü fazla aç bırakmak başlarda kilo verdirse de kaslarınızın zayıflamasına ve daha sonra yağ depolanmasının artmasına neden olacaktır. Bu da ileri ki haftalarda bağışıklık sisteminizin zayıflamasından dolayı çabuk hastalanmanıza ve hızlı kilo almanıza neden olacaktır.

acilen sağlıklı kürlere ihtiyacım var. son zamanlarda kilo aldı başını gitti

Back