Gelinlik Modelleri Yaza Düğünüm Var Bu Modeli Beğendim Ne Dersiniz?

arkadaşlar ilk mesajı yenıden duzenledım son halıyle bı bakın , yardımlarınız beklıyorum:))))

Son düzenleme:
arkadaslar yorum yapın lutfen gelınlıgın ustu nasıl sızce, bırde bu tarz duvak cok mu eskı moda?

aaa görmedim cnm pardon.. Hımm değişik bir duvak, çılgın duruyor sanki biraz =)
yani ben bilemedim şimdi :uhm:

Ya bana da deĞıŞık geldı, Şımdı herkes rahıbe duvak yaptırıyo, farklı olsun dıye dusundum, bılmıyorum o yuzden fıkır alayım dedım ????

biizm aileden ewlennler hiç uzun duwak yaptrmadı hep kısaydı ben uzun yaptrcam ama sacımın altından toplattrcam duwagı rahibe duwak yaptrmıcam yani benmkide farklı olmus olcak :)) bizm aileye gore yani :) bu duwak da deişk yani birazda cesaret istıo bence farklı ya ondan.ama ben olsam yaptrmazdım bole pek hosuma gtmıo cunku

çok beğendim çok zarif çok şık tek kelimeyle harika! inşallah diktirdiğinde de aynı böyle olur..Mutluluklar..

canım allah mesut etsin ilk ekledğin model güzel bence ne tesadüfki benimde düğünüm temmuzun 25inde :) inşlh herşey yolunda gider:)

canım allah mesut etsin ilk ekledğin model güzel bence ne tesadüfki benimde düğünüm temmuzun 25inde :) inşlh herşey yolunda gider:)

canım ılk model derken uzun kollu olanı dıyorsun dımı? ya arkadaslarım yaz dugunu abes kacar dedı kafam karıstı benım. bılmıyorum sıcakta zor olur sanırım.

senınde 25ınde oylemı valla bu hafta sonu gelınlık denemeye baslıcam .modaevlerını gezince belkıde cok farklı bır model begenecem o zaman yıne paylasırım sızlerele :))tşk yorum için

Gelinliğin üst kısmı çok güzel ama alt kısmını göremedim.Alt ve üst olarak değerlendirmek lazım gelinliği.Ama kkarabiberr in modellerini de dikkate al derim,çok güzeller...

canımcım öncelikle hayırlı olsun benimde temmuz ayında olucak düğünüm deli gibi gelinlik araştırıyorum albümümede beğendiğim gelinlik modellerinden ekledim onlarada bakabilirsin belki fikir verir :)

$SANY0955.jpg
tam hayalımdekı gıbı oldu cok severek gıydm, ınternetten bakmam da fıkrımı netleştırmedı değil,

Back