Canım,gelinliği hemen bilgisayarıma ekledim.Uzun zamandır aradığım farklı,sade ve şık stil bir gelinlik.Ben de aynen bunu yaptıracağım büyük bir ihtimal.Bu sebeple hakkını helal et diyorum.Ama ben kollarını uzattıracağım bileğe kadar.Çünkü bu kol boyunda modelin ağırlığı yok,sanki az önce bulaşık yıkamak için kolları sıvamış gibi geldi bana.Bu benim düşüncem tabii.
Etek kısmına gelince;evet sade. Ama bana kalırsa sonradan eklediğin etek modellerini,üstünü beğendiğin için düşünürsen olmaz.Modelin bütünlüğü bozulur ve ortaya gözü yoran,abartılı barbi bebek kostümü gibi birşey ortaya çıkar.
Ben kendim için etek kısmına biraz ışıltı verdirmeyi düşündüm.Bence bu yeterli.Modeli bozmadan...
Karar senin elbette.Allah herşeyi gönlüne göre versin...
Etek kısmına gelince;evet sade. Ama bana kalırsa sonradan eklediğin etek modellerini,üstünü beğendiğin için düşünürsen olmaz.Modelin bütünlüğü bozulur ve ortaya gözü yoran,abartılı barbi bebek kostümü gibi birşey ortaya çıkar.
Ben kendim için etek kısmına biraz ışıltı verdirmeyi düşündüm.Bence bu yeterli.Modeli bozmadan...
Karar senin elbette.Allah herşeyi gönlüne göre versin...