Gelinlik Modelleri Yaza Düğünüm Var Bu Modeli Beğendim Ne Dersiniz?

tesekkur ederım arkadaslar yorumlarınız ıcın, karar verdıgımde son halını de resım olarak koyarım sıteye.

etek kısmı biraz daha tüllü böle katlı ne bilim daha hoş modeller var bence.

Aslında hoş. Herkesin straplez giydiği şu dönemde değişikliğinden dolayı hoşuma gitti yalnız 2 durum var:
Yazın evleniceğini söylemişsin bunalmıycakmısın?
Kilonu bilmiyorum ama bu gelinlik için çok zayıf olmak lazım bence.

canım o modele bu resimdeki tarz bi etekte hos olur gibi hem etegide hareketlenmiş olur umarım begenirsin.tabi önemli olan senin begenmen içine sindigi gibi yaptır sadeyse sade

Eklentiler

• $G061.jpg
    18,4 KB · Görüntüleme: 74

aslında straplez ıstemıyorum , kapalı degılım ama rahat da edemiyorum o yuzden boyle bı model baktım, bılmıyorum ınsallah terlemem

56 kiloyum boyum 1,70 uyar sanırım

çok şık sade ama çok sade
karabiberin yolladığı modellerden seç bence benimki de çok sade idi sonra biraz daha şaşalı olsa daha iyi olurdu çook dedim içimden
resimlerde sadeler çok gösterişsiz oluyo
en azından altı bişiler olmalı ı

aslında straplez ıstemıyorum , kapalı degılım ama rahat da edemiyorum o yuzden boyle bı model baktım, bılmıyorum ınsallah terlemem

56 kiloyum boyum 1,70 uyar sanırım

rahat edememek konusunda bende seninLe aynı fikirdeyim ve aLternatifLerim arasına begendigin modeLin sadece üst böLümünü ekLemistim.cünkü aLt böLümünün bence bi özeLLigi yok.
ama daha sonra cesitLi modeLLer gördükce fikrim degisti ve bu modeLi siLdim.
benimde dügünüm yaza ins. vaktimiz var.bence daha farkLı geLinLikLere bak.fikrini degistirebiLecek oLan tarzLar oLabiLir.hatta strapLez oLanLara bak etek ve üst oLarak.onun üzerine degisik bi koL sistemi uyarLamak daha koLay bence koLa göre etek ayarLamaktansa.

üstü gerçekten güzel , ee alt ksıım sade kalabilir yani gayet güzel görünüyor

model çok hoş ama alt tarafta sorun var canım.. böyle kabarık durduğuna da bakma.. bi arkadaşımın abiyesi vardı bu modelin benzeri.. gelinlik için biraz daha gösterişli bi model olabilir.. ama yine de bu senin tercihin. beğendiysen bunu giy tabi ki.. mutluluklar

sonunda yüklemeyi öğrendim sanırım..kızlar yorumlarınızı bekliyorum..sizce nasıl???

Eklentiler

• $gelinliğimmmmmmmmmm.jpg
    5,5 KB · Görüntüleme: 111
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…