Gelinlik Modelleri Yaza Düğünüm Var Bu Modeli Beğendim Ne Dersiniz?

Canım,gelinliği hemen bilgisayarıma ekledim.Uzun zamandır aradığım farklı,sade ve şık stil bir gelinlik.Ben de aynen bunu yaptıracağım büyük bir ihtimal.Bu sebeple hakkını helal et diyorum.Ama ben kollarını uzattıracağım bileğe kadar.Çünkü bu kol boyunda modelin ağırlığı yok,sanki az önce bulaşık yıkamak için kolları sıvamış gibi geldi bana.Bu benim düşüncem tabii.
Etek kısmına gelince;evet sade. Ama bana kalırsa sonradan eklediğin etek modellerini,üstünü beğendiğin için düşünürsen olmaz.Modelin bütünlüğü bozulur ve ortaya gözü yoran,abartılı barbi bebek kostümü gibi birşey ortaya çıkar.
Ben kendim için etek kısmına biraz ışıltı verdirmeyi düşündüm.Bence bu yeterli.Modeli bozmadan...
Karar senin elbette.Allah herşeyi gönlüne göre versin...

gerçekten güzel bi model..
bence modeli bozma ama eteğe ışıltı katacak birşeyler yaptır...
mutluluklar şimdiden...

ben en cok 3.cü modelin altini begendim
dilerim hersey gönlünce olur canim

helal olsun canım, yorumların için sağol düşünmem gerekecek ama etek aynen kalsa pırıltı verılse uzerıne yada usttekı güpürlerden harika olur gibi geldi gozumde canlandı bıraz. inşallah diktirince koyarım buraya bakalım nasıl bısey cıkaacak ortaya senın ne zaman düğün yakınsa sen deneyınce paylasmanı ısterım burada benım temmuz gibi düğün:Saruboceq:

model cok sade ama şık asil bir durusu var etegini illa degiştireceksen sonradan eklediklerinden ilki uyar gibi geldi bana yada üstünün dantelinden bişeyler yapılabilir

güzel şık bir model... ama fizikte çok öenmli bu modeli taşımak için... eğer fazla kgluysan bu kadar zarif durmaz üstünde bu modelll

en güzel model en sade olanıdır önemli olan kullanılcak kumaşın kalitesidir gelinlik diktirirken modelden ziyade kumaşın kaliteli olmasına dikkat edin moda evleri aynısını dikemiyor diyorsunuz ya o kataloklardaki kumaşlar çok güzel görünüyor ama diktirmeye gittiğinizde çok kötü kumaşları size sunuyorlar model birebir aynıda dikilse kumaştan dolayı bir şeye benzemiyor bence buna dikkat edin arkadaşlar.bu modeli çok beğendim üstü gösterişli altı sade olması daha iyi diğer türlü karma karışık bir şey çıkıyor ortaya bence abartı ya üste yada alt kısımda olmalı

canmm bende kol kısmını çk beğendmm çk hoş ama eteğini tekrar düşün bence bu kadr sadelikten yanaysan bilemem tabi..

Alt kısmını daha havalı yapabilirsiniz. Benimde yaza düğün var hemen tek bir gelinlikte takılı kalma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…