Gelinlik Modelleri Yaza Düğünüm Var Bu Modeli Beğendim Ne Dersiniz?

hirasum

ŞAH SULTAN
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
70
0
86
Ankara
$J192.jpg

$user55737_pic23732_1228039517.jpg

$user55737_pic20715_1223722807.jpg

Eki Görüntüle 37990

arkadaşlar aylar sonra fıkrım değişti bende gercekten sade oldugunu dusundum , bırde düğün tarihim bellı oldu 25 temmuz 2010 :)) o sıcakta kollu gelınlık sacma olacak şimdi uzun kollu modelı bı kenara bırakıyor ve yeni favorımı ekleyıp fıkırlerınızı almak ıstıyorum :)) bir de istediğim duvak modelını ekledım, bakalım sızde begenecekmısınız,

Son düzenleme:
harika sadelik gelinde her zaman güzeldir bence benim gelinligimde böyle sadeydi üzerindeki desenlerden istersen etegine ekletebilirsin ama böyle hosmus

canım çok şık ve zarif bi model..
anladığım kadarıyla sade olsun istiyosun ve bu model hem sade hem şık..
inşallh en doğru kararı veririsin canım ecele etme daha çok varmış:)
ben bile deli gibi model arayışındayım kaydirigubbakcemile3
şimdiden mutlulklarhihoyyyt

bence çok sade ve çok şık ben çok şatafat sevmiyorum benim gelinliyimde buna benziyodu fransız ipeği üzerine fransız danteli onunda üzerinde küçük boncuklar işlenmişti elde altıda aynı böyle sadeydi bu modal yanlardan toplanmış benimki yandan bi parçasına boncuk işlenmişti

Ben de üstünü beğendim ama etek kısmının çok sade olduğunu düşünüyorum. Ben kabarık, kat kat etekleri olan gelinlikleri beğeniyorum benimki de öyleydi:), arkadaşların gönderdiği gelinlik modelleri güzel, değerlendirebilirsin, şimdiden hayırlı olsun.

bence cok gusel ben daha agır modelleri severim ama gordugum zamanda guselmis diyebilcegim bir gelinlik

şimdi başta da söylemiştim üstünü çok begendım ve karar verdım dıye eteği için tereddutlerım vardı sizlerinde dediği gibi sade.hihoyyyt

şimdi 3 model ekledım bunların eteklerı nasıl olur begendıgım modele. en cok hangısı uyar dıktırmek ıstesem. şimd,iden tesekkurler yorumlar için

Eklentiler

• $straw_chamonix[1].jpg
    $straw_chamonix[1].jpg
    15,1 KB · Görüntüleme: 120
  • $164demetriosbride.jpg
    $164demetriosbride.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 66
  • $810.jpg
    $810.jpg
    23,2 KB · Görüntüleme: 74
Back