- Konu Sahibi yorgun savaxsxçxix
-
denizi nasıldı, merak ettim? çok mu deniz anası vardı? yoksa bulanık mıydı?
ben herkese kıbrıs kaya artemis oteli tavsiye derim,,harika bi otel * * * * * yıldızlı
havuzdan denize yüzerek geçilebiliyo herşey mükemmel ,, mimarisi harika
sanırım temmuz ağustos fiyatları kşi başı gecelik bin YTL civarı (biraz dha fazla olabilr ama ben ödeme kısmıyla ilgilenmediğim için tam bilmiyorum)
onun dışında daha sakin bi yer daha biliyorumm... kuşadası güzelçamlıda * * * * yıldızlı bir otel - hotel faustina.
çok sakin ve çok güzel bir otel.güzelçamlının en iyi oteli diyebilirim. çalışanları , yemekleri , servisleri , denizi herşeyi çok iyi.
bidee marmariste ayderya otel var ( ayderiamıydı yoksa) neyse
oda * * * * yıldızlı ama faustina dan daha çok sevmiştim ben
yemek çeşitleri daha fazlaydı.
alanyada eliza beach * * * * . orasıda güzel denize sıfır . ama yani anladınız siz onu :))
aklıma gelenler bunlar
en iyiside kıprıstaki)[/QUOTE
bin değil de yüz ytl olmasın o?gamyoncuiremsu
ben herkese kıbrıs kaya artemis oteli tavsiye derim,,harika bi otel * * * * * yıldızlı
havuzdan denize yüzerek geçilebiliyo herşey mükemmel ,, mimarisi harika
sanırım temmuz ağustos fiyatları kşi başı gecelik bin YTL civarı (biraz dha fazla olabilr ama ben ödeme kısmıyla ilgilenmediğim için tam bilmiyorum)
onun dışında daha sakin bi yer daha biliyorumm... kuşadası güzelçamlıda * * * * yıldızlı bir otel - hotel faustina.
çok sakin ve çok güzel bir otel.güzelçamlının en iyi oteli diyebilirim. çalışanları , yemekleri , servisleri , denizi herşeyi çok iyi.
bidee marmariste ayderya otel var ( ayderiamıydı yoksa) neyse
oda * * * * yıldızlı ama faustina dan daha çok sevmiştim ben
yemek çeşitleri daha fazlaydı.
alanyada eliza beach * * * * . orasıda güzel denize sıfır . ama yani anladınız siz onu :))
aklıma gelenler bunlar
en iyiside kıprıstaki)[/QUOTE
bin değil de yüz ytl olmasın o?gamyoncuiremsu
arkadaşım gerçkten öylese çok iyi ama ben internetten fiyatlarına baktıımda binden dhada fazla yazıodu,,deildir die de bin yazdım ,, teyzemler falnda oraya gittiler ,, paralarıda olmasına ramen onlar bile fazla dediler.. bilgilendirdiiin için çok saol tekrar araştırırım.. :)
arkadaşlar ben o mesajı unutmuştum cevap gelmeyince gerilerde kalmış konu, şimdi gördüm güncellenince.
mesajı yazdığım tarihte kıbrıs'taki o otelin ücretlerine bakmıştım, yalanım olmasın ama 137-187 ya da o civarda bir ücretti ama 200 ytl nin altındaydı kesinlikle, belki de haftalık ücreti 1000 ytl civarıdır, matematiksel olarak bu çıkıyor. hoş gerçi bir haftalık da olsa bence gereksiz harcama! Tabii para kiminse harcasın keyfi bilir, sadece garibime gittiği için internetten bakmıştım.
anaaaam ne yaptınız kızlar.aranızda pansiyona falan giden yok mu?ya da en fazla 1,000 ytl ile geçinip de tatile özenen?sizlerle ayrı yerlerde mi yaşıyoruz ki?ekonomik tatil öneren yok mu?
Bodrum merkezi değil de koyları hakkında bilgisi olanlar, üst üste insan olmayan, nispeten sakin olan yerlerini ve yp motel tavsiyeleri varsa paylaşabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?